Skorpionen vill möta sin partner på ett djupare plan, och för Vattumannen kan en förändring i boendet dyka upp.
Skorpionen vill möta sin partner på ett djupare plan, och för Vattumannen kan en förändring i boendet dyka upp. Foto: Istock

Månadens horoskop 22 oktober–11 november

Nyfiken på att se vad nästa månad i ditt liv har att erbjuda? Här hittar månadens horskop för perioden 22 oktober-11 november 2020 av vår astrolog Helena Biehl.
Helena Biehl

Datumen som påverkar alla stjärntecken

Halloweenhelgen kantas av spöken från det förgångna. Det någon har försökt dölja kommer fram i ljuset. Förändring hänger i luften den 31/10–1/11. Den 3/11 vänder kommunikationsplaneten framåt, och efter några veckor av väntan, försening och förvirring gällande svar vi väntar på så kommer de nu snart! 

 ❤️  Kärleken: Lördagen den 24/10 kan ge oss chansen att avge löften i kärlek som kan hålla för en livstid. Vår uttrycksförmåga är stark. Vad vill du säga till din älskling? Singlar: Håll ögonen öppna! 

✨ Bäst just nu: En mycket sexig, flörtig och charmig energi väntar oss. En partner kan visa att hen är både passionerad och väldigt omtänksam.

Månadshoroskop stjärntecken för stjärntecken

Väduren 21 mars–20 april

Solen besöker ditt hus för personlig utveckling. Det är en bra period för att titta djupt inom dig och göra vissa förändringar. Nu kan du göra dig av med både rädslor och onödiga prylar. 

❤️  Kärleken: Kärlekens planet skänker dig mer romantiska möjligheter och harmoni från och med den 28/10. Du attraherar kärlek och omtänksamhet. Det verkar bara serveras dig – frågan är hur intresserad du är?

✨ Bäst just nu: Med en fullmåne i ditt inkomsthus den 31/10 så kan nyheter om inkomster föra med sig en ny attityd till pengar och, i längden, till en smartare ekonomi.

Oxen 21 april–21 maj

Fullmånen den 31/10 påverkar dig. Vad för allhelgonahelgen med sig egentligen? Det finns ett mått av överraskning och förändring kring det som sker som verkar ha att göra med en kärleksrelation eller ett samarbete i arbete eller företagande.

❤️  Kärleken: Du känner dig mer klar över vad du önskar dig i kärlekslivet. Den 21–22/10 kan du få en romantisk överraskning. Efter den 25/10 är det som om kärleken bara blir härligare för varje dag.

✨ Bäst just nu: Ditt sexliv blommar upp! Massor av aktivitet ger dig en intensiv och passionerad tid från och med den 25/10. Det underbara utbytet mellan dig och vänner ger dig också mycket glädje. Du finns där för dina vänner, och omvänt.

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Du har ditt fokus på jobbet och på hälsan. Båda områdena ger dig möjlighet till utveckling. Du är sugen på förändring och på väg att våga sätta igång med en omstart.

❤️  Kärleken: En flörtigare stämning väntar efter den 28/10. Det är lekfullt och kanske undrar du lite över seriositeten i det som händer. Men härligt blir det! 

✨ Bäst just nu: Står du utan jobb? Goda nyheter är att två starka planeter samarbetar, vilket ökar chanserna till nya uppdrag eller en ny tjänst. Dina sociala kontakter hjälper dig gärna, så kosta på dig att be om jobbtips och rekommendationer av människor i din omgivning.

Kräftan 22 juni–23 juli

Dags att slappna av och unna dig vila. Din hälsa kommer att bli bättre på köpet. Men se också över ditt nöjeskonto. Du kan spara in på mycket genom att fundera lite över vad du egentligen lägger dina pengar på. Nu är en god tid att investera lite pengar.

❤️  Kärleken: Med både Solen och Venus i ditt kärlekshus så väntar nyförälskelsevibbar och hett sex! Om du kan unna dig en resa med en partner eller flört så är det helt rätt tid. Vila, njut och ha kul så flödar kärlekslivet som bäst.

✨ Bäst just nu: Satsa på ett kärleksprojekt. En livsdröm som du alltid burit med dig. Nu är det dags att göra något åt sake 

Lejonet 24 juli–23 augusti

Nu fokuserar du mer på hemmet och privatlivet än på karriären. Du trivs med att ta det lugnt och rikta ditt fokus på din absoluta närmiljö.

❤️  Kärleken: Du njuter av att vara hemma. Men du saknar aktiviteter och känner dig kanske lite ­åsidosatt i sociala sammanhang. Bjud in själv när du känner att det passar. En romans kan ta fart genom gemensamma vänner. Stadgade lejon njuter av en lugn och odramatisk period.

✨ Bäst just nu: Du gillar att fixa i ditt hem just nu. I november kan funderingar på en flytt eller en annan spännande förändring hemma dyka upp. Ditt boende uppgraderas och du älskar det.

Jungfrun 24 augusti–23 september

Du kanske inte känner dig riktigt redo, men den 31/10 kan en stor förändring ske i ditt liv. En resa, utbildning eller en chans till att starta ett nytt livsäventyr väntar runt hörnet.

❤️  Kärleken: Du längar efter utveckling och förändring – vilket kan vara lite frustrerande när du tycker att livet står stilla. Just nu krävs lite tid och tålamod från din sida. Du verkar inte helt klar över vad du vill, men det kommer att klarna. Låt saker få ta sin tid. Den 24/10 är en väldigt positiv dag.

Bäst just nu: Du kan få ett skönt flöde gällande din ekonomi efter den 28/10. Hela din familj verkar samtidigt befinna sig i en lyckosam fas med bättre möjligheter gällande både boende och ekonomi.

Vågen 24 september–23 oktober

Har du gått och väntat på en förändring? Kanske gällande något viktigt som ett lån eller besked om ett boende? I slutet av oktober kan det börja röra på sig. Helgen den 24/10 kan ge dig en försmak av det goda som väntar i ditt liv. Vid fullmånen den 31/10 väntar spännande nyheter.

❤️  Kärleken: Vackra energier väntar i ditt liv när Venus den 28/10 flyttar in i ditt eget tecken. Livet när det flyter, när allt går din väg, när romantiken blomstrar – det är vad som väntar dig!

✨ Bäst just nu: Pengar, kärlek och guldkant på tillvaron! Ta tacksamt emot vad livet erbjuder dig i oktober och november.

Skorpionen 24 oktober–22 november

Du kan ha känt att du trevat lite osäkert i olika riktningar. Nu får du skjuts framåt och kan ta stora kliv åt det håll som du önskar. Att studera eller undervisa, skriva eller föreläsa kan bli ett extra aktuellt tema. Om du arbetar med försäljning kommer perioden att ge dig ett uppsving.

❤️  Kärleken: Kanske ska ni börja med yoga tillsammans? Efter den 28/10 kan du känna hur spirituella vibbar lockar dig. Du behöver känna att du kan möta din partner på ett djupare plan. Runt den 31/10 fattar du ett viktigt beslut.

✨ Bäst just nu: Din ekonomiska planet har fått fart framåt. Under slutet av oktober och november kommer det att visa sig på bankkontot.

Skytten 23 november–22 december

Du ser klart på dina framtida mål och har stjärnorna med dig när du vill göra viktiga förändringar i arbete och ekonomi. All­helgonahelgen startar en förändringsprocess som spänner över flera områden i ditt liv. Ett nytt arbete eller uppdrag med bättre betalt kan dyka upp.

❤️ Kärleken: Du ser klart på dina framtida mål och har stjärnorna med dig när du vill göra viktiga förändringar i arbete och ekonomi. All­helgonahelgen startar en förändringsprocess som spänner över flera områden i ditt liv. Ett nytt arbete eller uppdrag med bättre betalt kan dyka upp.

✨ Bäst just nu: Ett inre genombrott väntar dig – med större lycka och mer energi som följd. Din förmåga att positivt förändra ditt liv är kraftfullare än du tror.

Stenbocken 23 december–20 januari

Om du har satt igång en renovering där hemma som prövar ditt tålamod, och din budget, håll då ut lite till. I mitten av november har du läget under kontroll.

❤️  Kärleken: En kärleksaffär når en avgörande punkt den 31/10. Satsa eller göra slut? Det är möjligt att en vän kan vara den som behöver en axel att stödja sig emot efter tvära kast i kärlekslivet.

✨ Bäst just nu: Den 22/10 ger dig positiva nyheter om jobb och inkomster. Du anar strukturen för en lycklig framtidsplan och känner förväntan och tillförsikt.

Vattumannen 21 januari–18 februari

Du gör ett viktigt avslut där hemma. En bostadsaffär eller möjligheten att genomföra en förändring i ditt boende eller familjeliv dyker upp och överraskar.

❤️  Kärleken: Dagdrömmer du om en resa? Ditt kärleksliv skulle må toppen av en resa, oavsett om du är stadgad eller singel. Om du inte har möjlighet att resa just nu så kan du ägna dig åt inre resor – upptäck erotisk litteratur eller förkovra dig i något annat som vidgar dina sinnen och fascinerar.

✨ Bäst just nu: Kärleksmöjligheterna för sing­eln – någon kan dyka upp som får dig att känna att du har mött din framtid. Stadgade känner av de fina aspekterna genom att tala om och planera för framtiden med sin partner.

Fiskarna 19 februari–20 mars

Om du det senaste halvåret har studerat eller lagt extra tid på ett arbete som inneburit mycket pendlande och många bollar i luften, så kommer fullmånen den 31/10 att leda fram till en avgörande punkt. Hur ska du fortsätta framåt? Hastiga nyheter gällande förändringar i ditt eller en närståendes liv kan dyka upp.

❤️  Kärleken: Det kan kännas som om sexlivet är toppen, men hur står det till med det övriga? Det kan kännas som om något fattas dig. Försök att avvakta med viktiga beslut i kärlekslivet till efter den 3/11. Då kommer du och en partner att kunna tala klartext med varandra. 

✨ Bäst just nu: En känsla av optimism spirar inom dig. Kanske rör tankarna möjligheten att resa utomlands för att gå en kurs av något slag? Eller vill du testa en helt ny livsstil? Du anar ett slut på pandemins isolerande grepp och det gläder dig.

Mer astro? Se veckans horoskop här!

Aktuellt just nu