Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Istock

Månadens horoskop 20 augusti-9 september

Nyfiken på att se vad nästa månad i ditt liv har att erbjuda? Du hittar månadens horskop för perioden 20 augusti-9 september 2020 här, av vår astrolog Helena Biehl. 

Datumen som påverkar alla stjärntecken

En underbart flörtig och festlig känsla dominerar den 25/8.  Ge uttryck för dina idéer och tankar, det uppskattas. Underbara, närmast drömlika dagar väntar den 27–30/8. Njut av varje minut och undvik vardagsmåsten och viktiga beslut. Fullmånen den 2/9 bjuder på glada överraskningar och sammanträffanden som kan kännas magiska.

 ❤️  Kärleken: Ett genombrott i en kärleksrelation eller en kreativ dröm, väntar. Njut av allt gott som kommer till dig nu!

✨ Bäst just nu: Den härliga känslan av medgång gällande arbete, pengar och inkomster.

Månadshoroskop stjärntecken för stjärntecken

Väduren 21 mars–20 april

Från och med 22/8 är du superfokuserad och tar effektivt tag i alla måsten. Nu är en bra tid för att styra upp hälsovanor och träningsrutiner. Helgen den 24–26/8 drar du dig tillbaka, kanske ­firar du en framgång av något slag. En spirituell insikt eller vision väntar dig den 2/9.

❤️  Kärleken: Du fokuserar på värme och kärlek i relationen. Mer förtroliga samtal och ett större behov av att få känna dig trygg. Singlar kan träffa en ny person genom sin familj eller på en middag hemma hos vänner.

✨ Bäst just nu: Du lyckas med något värt att fira dagarna 6–10/9. Grattis!

Oxen 21 april–21 maj

Fullmånen den 2/9 för med sig ett viktigt beslut som har att göra med en vän. Det tar en del energi från dig, men du har gott om energi just nu och känner dig i god balans både känslomässigt och fysiskt.

❤️  Kärleken: Kärlekslivet utmanas. Du och en partner eller dejt verkar ha ganska skilda värderingar. Hur kan ni mötas? Nu behöver du både lyssna och kommunicera.

✨ Bäst just nu: Du kommer att må toppen av att få bekräftelse och belöning för ditt hårda arbete. Se vad som sker gällande arbete och pengar den 6–10/9.

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Ditt sociala liv fylls av aktivitet och händelser. En härlig resa ser ut att vänta, med bil eller tåg. Kanske träffar du nya vänner under den här perioden.

❤️  Kärleken: Nu startar en ny härlig tid. Den 28–30/8 är underbara dagar för ditt kärleksliv. Men låt saker och ting få ta tid sin tid. Stressa inte fram något.

✨ Bäst just nu: Du tar ett avgörande beslut gällande din karriär den 2/9. Hänger det samman med en ny plan på boende?

Kräftan 22 juni–23 juli

Det är dags att kavla upp ärmarna och få lite koll på dina inkomster och utgifter. Efter den 22/8 blir du mycket mer försiktig med dina pengar. En intressant framtidsplan växer inom dig.

❤️  Kärleken: Venus i ditt tecken gör att kärlekslivet flyter på tursamt. En stadgad partner visar att hen verkligen bryr sig om dig. Singlar kan möta en ny person och får massor av uppmärksamhet. Du kan få en vacker gåva efter den 6/9.

✨ Bäst just nu: Känslan av en dörr som står på glänt mot dina livsdrömmar ger en härlig känsla, särskilt den 6–10/9. 

Lejonet 24 juli–23 augusti

Du tar ett viktigt kliv i livet den 2/9. Det är som ett kosmiskt skifte från en era till en annan. Du är superinspirerad!

❤️  Kärleken: Du är snyggast i zodiaken och attraherar massor av beundrande ­blickar från och med den 6/9. En riktig feel-good-period väntar dig. Singellejon kanske snart inleder en relation. Stadgade har roligt tillsammans med sin partner och återupplever en nyföräls­kelse­känsla i relationen.

✨ Bäst just nu: Den härliga, glada och nästan lite pirriga känsla som präglar denna period. 

Jungfrun 24 augusti–23 september

Solen i ditt tecken från och med den 22/8 ger dig ökad självkänsla och livs­energi. Du mår toppen och du strålar verkligen, inifrån och ut.

❤️  Kärleken: Kärleksvibbarna blir superfina efter den 20/8. Glamour, glitter och romantik väntar den 27/8. Vid fullmånen den 2/9 kan du få en oväntad överraskning i kärlekslivet.

Bäst just nu: Du har otrolig tur i livet under hela perioden, men särskilt under dagarna 6–10/9. Kärlek och nya livsmöjligheter beträffande dina personliga önskningar väntar dig.

Vågen 24 september–23 oktober

Den 2/9 kan du nå en avgörande punkt i ditt arbetsliv. Ett projekt kan bli färdigt eller en anställning ta slut. När en dörr stängs så öppnas alltid ett fönster, det är något som du har lärt dig och tagit fasta på.

❤️  Kärleken: Du vill ut och mingla med ­andra och prata med likasinnade. Mitt i minglet kan du som är singel träffa rätt person. Den 30/8 är känslorna väldigt intensiva och något viktigt i en relation kan ställas på sin spets.

✨ Bäst just nu: Nya planer kring ­boende eller pengar den 6–10/8 ger dig möjligheter som du har hoppats på..

Skorpionen 24 oktober–22 november

Din inkomstplanet påverkas mycket ­positivt under den här perioden. Du kommer att märka av det direkt, men ­kanske särskilt den 6–10/9.

❤️  Kärleken: Du börjar prioritera kärlek i ditt liv efter den 6/9. Inte för att du inte gjort det tidigare, men nu är det ännu mer fokus på att känna dig lycklig. Och du lyckas!

✨ Bäst just nu: Gör det bästa av dina livsdrömmar genom att möta vänner och bekanta. Nu är du redo att ta in nya perspektiv och möjligheter. Du tänker i nya banor och har turen på din sida.

Skytten 23 november–22 december

En flytt eller förändring i ditt boende ­eller familjeliv väntar dig den 2/9. Det leder till en positiv förändring.

❤️ Kärleken: Din kärleksplanet får massor av tur. Före den 5/9 finner du kärleken när du arbetar eller tar tag i dina karriärmål. Efter den 5/9 är det ditt sociala liv och vänner som ger dig de bästa förut­sättningarna för att finna harmoni i ­kärlekslivet. 

✨ Bäst just nu: Tur med ett extraarbete eller ny anställning den 6–10/9 kan leda till mer pengar på kontot.

Stenbocken 23 december–20 januari

I september väntar känslan av förändring med betoning på utveckling i arbetet. En chef ser dina kvaliteter.

❤️  Kärleken: Du attraherar med din ­utstrålning den 1–2/9. Efter den 6/9 kan en ny bekantskap locka dig som är ­singel. En ­liten kärleksresa vore passande för stadgade. Härliga ­kärleksvibbar väntar den 6–10/9.

✨ Bäst just nu: Känslan av utveckling och framåtrörelse är spännande. Kreativa influenser den 2/9 kan få dig att fundera i nya banor kring en utbildning eller kurs i måleri, fotografi eller ­skrivande. 

Vattumannen 21 januari–18 februari

Du kanske känner att det är lite pressat läge i ekonomin. Fortsätt att kämpa. I slutet av september kommer du att ha läget under kontroll igen. Avvakta med viktiga ekonomiska beslut.

❤️  Kärleken: Solen lyser upp ditt kärleksliv efter den 22/8. Om du bara påminner dig om att inte vara för kritisk gällande en partner eller dejt så infinner sig lyckan. Du behöver inte analysera varje detalj och kommentar.

✨ Bäst just nu: Positiva nyheter rörande familjen väntar. 

Fiskarna 19 februari–20 mars

Fullmånen den 2/9 ger dig chansen att ta personliga beslut om hur du vill leva framöver. Allt handlar om DIG just nu. Du känner dig stark och positiv.

❤️  Kärleken: En otroligt härlig kärleks­­topp och social period inleds. Kärleks­möj­ligheter dyker upp för singeln, det kan handla om en kollega. För den ­stadgade är utmaningen att hitta en ­hälsosam balans mellan egna önskemål och hänsyn till en partners behov. Möjligheterna att finna lyckan finns där om du är redo att prioritera det! 

✨ Bäst just nu: En stor livsdröm som du har kan visa sig vara inom räckhåll för dig. 

Mer astro? Se veckans horoskop här!