Foto: Istock

Månadens horoskop 19 mars-8 april

Nyfiken på att se vad nästa månad i ditt liv har att erbjuda? Du hittar månadens horskop för perioden 19 mars till 8 april 2020 här, av vår astrolog Helena Biehl. 

Helena Biehl

Här är dagarna denna månad som påverkar alla stjärntecken

Vi är supermotiverade att göra det bästa av livet runt den 19/3, och många av oss har extra goda förutsättningar att lyckas väl med våra planer och drömmar den 19–20/3. I samband med fullmånen den 8/4 kan somliga känna en viss oro – fokusera istället på de positiva förändringarna som hänger i luften.

 ❤️  Kärleken: Önskas lite rosaskimrande magi för en första dejt? Då ska du använda dagarna den 21–23/3! Nymånen den 24/3 är fullkomligt perfekt för den som vill sätta fart på ett nytt spår i livet, eller göra en satsning på eget företag. 

⭐️  Bäst just nu: Helgen den 27–29 kan bli en riktig lyxig historia. Goda nyheter om pengar eller en härlig fest eller firande kan vänta.

 

 

Månadshoroskop - stjärntecken för stjärntecken

Väduren 21 mars–20 april

Kraven på dig i arbetslivet, självupplevda eller från en chef, minskar påtagligt efter den 30/3. Du lägger energi på att satsa på personlig utveckling för att du ska må bra. Kanske gör du det genom en kurs eller mindfulness i någon form. Heja dig!

❤️  Kärleken: Du har massor av nya, spännande livsplaner den 19/3 men, vänta lite! Vad säger din partner egentligen om allt det som sker? Kom ihåg att lyssna på hen för att undvika onödiga konflikter.

✨ Bäst just nu: Nymånen i ditt eget tecken den 24/3 är en idealisk tid för att våga ta ett nytt steg i livet – och lyckas! Dagarna kring den 5/4 sker positiva förändringar i din privatekonomi.

Oxen 21 april–21 maj

Du kan få en chans att lära ut dina kunskaper. Din planet för högre kunnande flyttar in i din karriärzon den 22/3. Det kan betyda att du får en ny struktur på ditt arbetsliv eller ett starkare karriärfokus. Under de kommande månaderna får du ett smakprov vad som väntar.

❤️  Kärleken: Ah, april bjuder på kärlek och lycka! Ditt sexliv blir mer aktivt. Helgen den 4–5/4 sprakar av kärleksenergi. Du kan vara på resande fot vid denna tid, eller så sker resan inom dig.

✨ Bäst just nu: Nymånen den 7/4 ger den kraft som du saknat under en tid. Du orkar äntligen börja söka nya jobb eller få koll på ekorrhjulets alla måsten genom smart planering.

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Din syn på livet kan påverkas av nya, intressanta sidospår som dyker upp efter den 22/3 och tre månader framöver. Mycket av det du tror på kan få sig en uppfräschning av nya idéer och intryck.

❤️  Kärleken: Du går igång på ren och skär sexuell energi under mars och april. Ditt kärleksliv är spännande och intensivt just nu. Bered dig på drama och starka känslosvängningar!

✨ Bäst just nu: Din hälsa och din utstrålning skiner som en sol från och med den 3/4. Kort sagt – du kommer att må toppen. Njut av det ljusa och roliga.

Kräftan 22 juni–23 juli

Du har familjens stöd i karriären, och tur är det! Efter den 20/3 kan du få en chans att tacka ja till ett eftertraktat jobb eller ny position. Du kommer att vilja satsa allt!

❤️  Kärleken: Din kärleksplanet rör på sig och kommer från och med den 22/3 att ge dig en tre månaders period av nya tankar och vissa grubblerier. Är det här verkligen rätt partner för dig? Eller, som singel, vilka är egentligen dina absoluta önskemål på en ny kärlek?

✨ Bäst just nu: Ny, frisk luft och nya idéer när det gäller kärlek och relationer väntar den 3–6/4.

Lejonet 24 juli–23 augusti

Livsförändringar väntar dig. Ditt arbete och dina vardagliga cirklar påverkas. Mest troligt handlar det om en flytt, eller kanske sker något nytt i arbetslivet. Du kommer att utvecklas, inspireras och växa.

❤️  Kärleken: En stor förändring kan vänta i kärlekslivet, även för Lejon som sedan länge är stadgade. Under tiden från och med den 22/3 och under kommande tre månader får du ett smakprov. 

✨ Bäst just nu: En spirande lyckokänsla finns i luften under mars och april. En lyckad flytt eller någon form av affär med god vinst är möjlig runt den 3–6/4.

Jungfrun 24 augusti–23 september

Du satsar mer på din hälsa från och med den 22/3. Det kan handla om nya träningsrutiner för att stärka skelett och kondis, eller fokus på tandvård.

❤️  Kärleken: Efter en tid av tvekan i kärlekslivet så känns det äntligen bättre. Du gör en nystart och kanske är redo att ta ett nytt steg, som att inleda en delad ekonomi med din partner. Den 3–4/4 kan ett möte med en ny person kännas som om det vore förutbestämt – som att återse en själsfrände från ett tidigare liv.

Bäst just nu: Du har ekonomiskt flyt. Om du behöver en ny bil, cykel eller kanske ett bättre pendlarkort så är mars och april rätt tid att slå till. 

Vågen 24 september–23 oktober

Du får goda nyheter om pengar under mars och april. Det kan handla om ett nytt jobb eller en löneförhöjning, eller kanske en lyckad försäljning av en ägodel.  

❤️  Kärleken: En flört med en granne eller någon som dina vänner presenterar dig för är möjlig den 19–21/3. Singlar kan till och med ha två intressanta personer på gång samtidigt. Stadgade upplever ny kärleksenergi. 

✨ Bäst just nu: Du rider på en ekonomisk framgångsvåg. Njut och gör det bästa av dina möjligheter. 

Skorpionen 24 oktober–22 november

Ibland är det rätt att ta ett steg tillbaka och låta andra leda. Mars är en sådan tid. Ändå är det är en bra period för din ekonomi. Markera den 3–6/4 som bra dagar för inkomster.

❤️  Kärleken: Ditt kärleksliv är fyllt av hastiga vändningar. Vad är seriöst och vad är bara på skoj? Ditt drömliv är superaktivt den 3–4/4. Kanske får du lite vägledning i sömnen?

✨ Bäst just nu: Goda nyheter om arbete väntar den 19–21/3. Den 24/3 gör du en nystart i jobbet. Du får positiv energi och upplever att du orkar mer än vanligt. 

Skytten 23 november–22 december

Ditt fokus på din privatekonomi växer. Ditt intresse för sparande ökar. Du är överlag mer fokuserad och systematisk i din vardag, vilket innebär att du får mer gjort och upplever mindre stress.

❤️  Kärleken: En flört med en person kopplad till ditt arbete kan dyka upp vid nymånen den 24/3. Njut allt du kan – i april ser kärlekslivet ut att kräva mer arbete av dig. I mars är det bara härliga vibbar!

✨ Bäst just nu: Du gör det du älskar, reser och roar dig. Dagarna kring den 19/3 är extra fina för att göra upp planer på spännande livsäventyr. Kanske blir du gravid eller satsar på en kreativ hobby.

Stenbocken 23 december–20 januari

Dina vänner uppskattar dig, du är omtyckt av många. Nya bekantskaper med andliga intressen kan träda in i ditt liv under mars och april. 

❤️  Kärleken: En stark kärleksdag väntar dig den 8/4. Långsiktiga planer för fram­tiden dominerar och dagen är full av goda nyheter.

✨ Bäst just nu: Din styrarplanet har flyttat in i ditt inkomsthus den 22/3. Du känner dig lockad att göra en satsning på en kreativ idé eller annan investering. Den 8/4 kan nyheter om din karriär visa sig mer positiva än du vågat hoppas på. Nytänkande vibbar, som ett nytt sam­arbete eller en online-chans väntar dig.

Vattumannen 21 januari–18 februari

Du längtar efter en nystart när det gäller träning och hälsa! Med Saturnus i ditt eget tecken från och med den 22/3 så kan du genomföra en stor förändring under de kommande tre månaderna. 

❤️  Kärleken: Stora kliv i ditt kärleksliv väntar den 19–20/3. Du attraheras av personer som kan förmedla sina tankar och önskemål på ett tydligt sätt. Den 24/3 kan just en sådan person träda in i ditt liv.

✨ Bäst just nu: Du är full av energi när april inleds. Du har inga problem med att stå upp för dina åsikter. En perfekt tid för att hålla en presentation eller avverka viktiga möten eller intervjuer. Du har talats gåva, nyttja den tillgången

Fiskarna 19 februari–20 mars

Mars är en månad med mycket tur och goda möjligheter för dig! Nu kan du göra upp planer för en resa. Markera dagarna den 19–21/3 som särskilt lyckosamma. Spännande jobbmöjligheter kan komma. Dagarna den 3–6/4 ser intressanta ut.

❤️  Kärleken: Kärleken tycks serverad dig på silverfat just nu. En fast partner eller ny dejt gör allt för att du ska känna dig nöjd, lycklig och sedd. Njut, du är värd allt det här. Singel? Nu finns goda chanser att träffa din drömpartner.

✨ Bäst just nu: Din hälsa är på topp och det syns på hela din utstrålning. Du sprudlar av energi och styrka – och det smittar av sig på omgivningen.

Mer astro? Se veckans horoskop här!