Månadens horoskop 16-29 juli

Nyfiken på att se vad juli har att erbjuda? Du hittar horskop för perioden 16-29 juli 2020 här, av vår astrolog Helena Biehl. 

Helena Biehl

Datumen som påverkar alla stjärntecken

Du kan känna av en viss stress, eller trötthet, i samband med nymånen den 20/7. Det kan ha att göra med en ny plan eller händelse i ditt hem, kanske en fråga rörande ditt boende. Om du känner att allt ansvar hamnar på dina axlar – be om hjälp. Det väntar riktigt härliga dagar den 21–23/7! Roliga idéer och en stark kontakt med ditt inre ger dig oväntad glädje. 

❤️  Kärleken: Du känner en växande kärlek och empati för dig själv – för den du är just nu och den du har varit.

✨ Bäst just nu: På måndagen den 27/7 svävar en vacker energi i luften. Medkänsla, fantasi och kreativitet står i centrum. 

Månadens horoskop stjärntecken för stjärntecken

Väduren 21 mars–20 april

Du har fullt upp med att balansera ditt hem och din familj med alla plikter på ­arbetet. Du kan inte ignorera de här områdena. Den 20/7 blir det extra märkbart och stressen kan besvära dig.

❤️  Kärleken: Kärlekslivet är roligt och händelserikt. Träffar med vänner och bekanta kan bjuda på ett möte med en ny person, för singlar. Stadgade kommer att njuta av sommarens sköna nöjen mer än vanligt.

✨ Bäst just nu: Du känner att du har nått en klarhet gällande din ekonomi. Det känns skönt efter den oro som du kan ha haft i början av juni.

Oxen 21 april–21 maj

En ny plan på en kurs eller utbildning kan dyka upp runt den 20/7. Orkar du? Jo, med lite hjälp och planering så fixar du det. Många Oxar känner en viss stress just nu, allt socialt umgänge kan ta på krafterna.

❤️  Kärleken: Vad värderar du högst i en relation? I livet? Nu blir det viktigt att du känner att du och en partner eller dejt vilar på samma värdegrund.

✨ Bäst just nu: Du känner att energin, som tidigare sviktade, är tillbaka. Du njuter av att känna dig pigg och stark i kroppen. Hälsan är med dig. Därför orkar du även ta tag i lite jobbigare, men viktiga, frågor.

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Är det dags att ta en titt på din budget? Du får en chans att tänka i nya banor kring din ekonomi den 20/7. Och efter den 22/7 får du äntligen leva ut din sanna Tvillingnatur. Mingla, träffa vänner, prata om nya spännande idéer, ta in ny information … Du kommer att gilla den rappa känslan.

❤️  Kärleken: Det är lite komplicerat just nu … Inget tycks särskilt klart. Du och en stadgad partner eller ny dejt verkar inte dela åsikter. Ni behöver finna en väg att mötas.

✨ Bäst just nu: Du avslutar juli i en mycket bättre ekonomisk situation än du började månaden. Nu kan du unna dig lite av livets goda!

Kräftan 22 juni–23 juli

Sätt den 20/7 som ett bra datum för att fatta nya, personliga beslut. Det är mycket förändring i luften nu. Kanske till och med så mycket att det känns en aning överväldigande. Försök vila och återhämta dig mellan varven. 

❤️  Kärleken: Behovet av att balansera dina behov och respektera din partner eller en ny persons önskemål är stort. Försök att inte göra för mycket i någon riktning. Du kommer att få tänka mycket på det här.

✨ Bäst just nu: Du får en chans att stanna upp och se över hur du fördelar din energi. Det tycks handla om ditt arbete och din hälsa. Står din ansträngning i rimlig relation till det du får ut, eller bör du tänka om?

Lejonet 24 juli–23 augusti

Det här är början på din bästa tid på året. Men först äger en nymåne rum den 20/7. Du kan känna ett stort behov av att få dra dig undan och ta lite extra hand om dig då. Blicka inåt. Efter den 22/7 får du mer energi och glädje. Något riktigt roligt kan hända dig!

❤️  Kärleken: Dina kärleksplaneter möts och erbjuder oväntad, men intressant, utveckling. Stadgad? Ni kommer att uppleva en ökad närhet. Singel? En relation på dejtingstadiet kan snabbt komma att fördjupas.

✨ Bäst just nu: Du kommer att uppleva hur din hälsa och dina energinivåer stiger dramatiskt efter nymånen. Du strålar, infrån och ut.

Jungfrun 24 augusti–23 september

Ditt hårda arbete har gett utdelning. Ditt goda rykte eller en chefs vitsord öppnar dörrar för dig i arbete och karriär, trots att det är mitt i sommaren. En chans till att utvecklas ytterligare kan dyka upp efter den 20/7.

❤️  Kärleken: En underbar aspekt mellan turplaneten och din kärleksplanet den 20/7 ger dig en kärleksupplevelse eller en trevlig insikt om romantiken i ditt liv. 

Bäst just nu: Många Jungfrur upplever en skön känsla av balans – ekonomin är okej, kärlekslivet bjuder på fina stunder, du njuter av sommaren och det går bra på jobbet.

Vågen 24 september–23 oktober

Vid nymånen den 20/7 väntar en ny plan för arbete och livsplanering. Ta dig tid att värdera din hälsa och se till att du tänker på ditt långsiktiga välmående, där tid för vila är en viktig del.

❤️ Kärleken: Det är allt annat än stillsamt i ditt kärleksliv. Det kommer att vara fullt upp resten av året. Bröllopsplaner, firanden som kräver planering och en överhängande risk för jobbiga diskussioner med din partner. Det går undan!

✨ Bäst just nu: Även om du utmanas extra när det gäller att hitta en balans mellan ditt familjeliv och dina ambitioner så kan du dra viktiga lärdomar. Ta ett djupt andetag – du fixar detta!

Skorpionen 24 oktober–22 november

Känslan av att livet står stilla, som du kände i juni, lättar dag för dag. Nymånen den 20/7 öppnar ridåer för dig. Du får nya insikter och lyfter blicken för nya möjligheter i livet.

❤️  Kärleken: En härlig, varm känsla svävar över det som sker dagarna kring den 20/7. Kärlekslivet känns mjukt och omhändertagande. Är det bara slumpen, eller är det ödet, om du träffar en viss person just nu?

✨ Bäst just nu: Under semestern hinner du tänka framåt. Med Solen i din zon för ambitioner och livsplanering, från och med den 22/7, så väntar en framgångsrik tid gällande arbetet. 

Skytten 23 november–22 december

Låt dig inte frustreras av att du kan behöva lägga ner både tid och noggrannhet på ekonomiska frågor. Se vad som sker den 20/7, en positiv förändring kan komma.

❤️ Kärleken: Den 21–23/7 kan du få lite oväntat flöde och kul, och du njuter av det. Men hur mycket är egentligen seriöst? Förvänta dig inte för mycket den 27/7.

✨ Bäst just nu: Sikta mot stjärnorna och nå trädtopparna! Efter den 22/7 kan du få nya grandiosa visioner inför framtiden. Du kan lyckas nå både en och två av dem, eller så tar du dig åtminstone halvvägs.

Stenbocken 23 december–20 januari

En spontan inbjudan från en vän eller kollega kan leda till något riktigt kul. Du har mycket på gång just nu, din kalender är fullsmockad med sociala aktiviteter.

❤️  Kärleken: Det är en händelserik månad i ditt sociala liv, med plats för romantik. Nymånen den 20/7 aktiverar denna del av ditt horoskop. Möjligheter för singeln att träffa nya, intressanta personer kommer att dugga tätt. Stadgade Stenbockar får njuta av att partnern är extra generös.

✨ Bäst just nu: Dagarna den 16–22/7 tycks bli extra ljusa, härliga och glada. Det är sådana där dagar som du i höst drömmer dig tillbaka till.

Vattumannen 21 januari–18 februari

Behöver du ta lite bättre hand om din hälsa och din energi? Det kan kännas så runt den 20/7. Med din starka vilja och pragmatiska inställning får du snart till en positiv och hållbar förändring för ditt välmående!

❤️ Kärleken: Den 22/7 får din kärlekszon i horoskopet massor av härlig kraft och möjligheter av solen. En trevlig utvecklingsprocess i kärlekslivet väntar. Sociala händelser och romantiska härligheter står på kö för att berika din vardag.

✨ Bäst just nu: Du har mycket lite att oroa dig för just nu. Du får tid och ork att prioritera din hälsa och ditt välmående, och det är du naturligtvis väl värd.

Fiskarna 19 februari–20 mars

Du håller koll på dina pengar. Efter den 22/7 känns det som om du får riktigt flöde. Ditt arbete och ditt fokus på ekonomin ger verkligen resultat på bankkontot.

❤️  Kärleken: Nymånen den 20/7 äger rum i ditt område för flört, sex och njutning. En ny person kan träda in i singelns liv. Stadgade kan känna sig redo att inleda en period där roligheter tillsammans verkligen prioriteras – som att välja att gå till­baka in i nyförälskelsestadiet. En positiv överraskning i kärlekslivet kan dyka upp den 21–23/7.

✨ Bäst just nu: Härliga dagar med nya insikter väntar den 26–28/7. Ditt inre ger dig bättre vägledning än någonsin. Lyssna.

Mer astro? Se veckans horoskop här!