Horoskop 27 juni–10 juli: Så blir dina kommande veckor

Sommaren är här och amelias astrolog Helena Biehl ser i stjärnorna och beskriver de första veckorna av den. Vi säger bara flört, nöje och massvis av kärlek!

Horoskop! Stjärnläget för 27 juni – 10 juli för alla stjärntecken

En solförmörkelse den 2/7 utmanar oss. Det nya som börjar i och med den kommer med en känsla av stort ansvar eller plikt. Om ett oväntat hinder dyker upp så löser sig saken i sista sekund på ett oväntat sätt. Andra veckan i juli präglas för många av ändrade planer. Var beredd på att aktivera plan B!

❤️ Kärleken: Måndagen den 8/7 har potential att bli superflörtig, sexig och kul!

⭐️ Bäst just nu: Nöjeslivet tar fart! En oväntat rolig dag väntar den 27/6. Nyheter och händelser överraskar, på ett positivt sätt.

 

Väduren 21 mars–20 april

Hur mysigt är det inte när man verkligen har tid för familjen, utan stress? Sådana veckor väntar, fulla av harmoni. Familjeorienterade projekt dyker upp, kanske en renovering eller en fest för släkten? Du tar ett viktigt kliv i familjelivet runt den 2/7.

❤️ Kärleken: Du tänder på mental förmåga och djup kontakt med din kärlek. Känslan av att kunna byta idéer och prata med varandra på riktigt växer i juli.

✨ Bäst just nu: Glädjen över dina närstående.

 

Oxen 21 april–21 maj

Oxar är ofta kunskapstörstande män­niskor. Varför inte läsa en kortare sommarkurs? Oväntade händelser i ditt grannskap eller vänskapskrets väntar runt den 3/7. Ett syskon kan också komma att behöva ditt stöd. Glöm inte bort dig själv mitt i allt.

❤️ Kärleken: Det är en aning tumult­artat. Du kan behöva slipa på kommunikationsförmågan.

✨ Bäst just nu: Familjens stöd, både själsligt och ekonomiskt.

 

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Du befinner dig i en lycklig och stark ­period! Något stort kan ske gällande din ekonomi den 2/7 och pengar kommer till dig med lätthet. En ny, bättre väg kan visa sig för dig för att stärka din budget.

❤️ Kärleken: Oavsett om du är singel ­eller i ett förhållande så går du konsekvent din egen väg. Självständigt är bra, men finns det kanske en mellanväg som i slutändan gör dig lyckligare?

✨ Bäst just nu: Din ekonomi, som glittrar och glänser efter den 2/7.

 

Kräftan 22 juni–23 juli

Nu kanske du bestämmer dig för att köpa dig något nytt eller starta ett roligt projekt. Solen lyser upp ditt tecken och din livsenergi når rekordnivåer. Den 2/7 tar du ett viktigt personligt beslut. Andas in och bara gör det!

❤️ Kärleken:Du uppfyller dina mest sensuella behov och lyssnar till din kropp.

✨ Bäst just nu: Din energi. Dessutom ser din ekonomiska situation ljus ut.

 

Lejonet 24 juli–23 augusti

Positiva nyheter gällande pengar väntar efter den 27/6. Du behöver mer tid för dig själv och möjlighet till tystnad och avskildhet den 2/7. Kanske behöver du arbeta fokuserat med din hälsa eller avsluta ett jobbuppdrag.

❤️ Kärleken: Du går in i en social tid när du helst vill vara fri att göra som du vill. Utan förpliktelser åt något håll.

✨ Bäst just nu: Den 1/7 startar en ­väldigt stark sexveckorsperiod då du kommer att ta megakliv i livet.

 

Jungfrun 24 augusti–23 september

Livet bromsar in till en långsammare takt. Solförmörkelsen den 2/7 drabbar inte dig så hårt, men dina vänner kan behöva stöd när oväntade saker sker.

❤️ Kärleken: Njut av kärlekslivet för vad det är. Undvik för stora förväntningar och idealiserande.

✨ Bäst just nu: Du knyter många nya kontakter och lär dig mer om ett intresse, tillsammans med likasinnade.

 

Vågen 24 september–23 oktober

Du ligger i som en räv för att balansera jobb och familjeliv. Du använder alla dina sociala förmågor och all din kraft för att lyckas på jobbet. Och du märker verkligen hur det lönar sig.

❤️ Kärleken: Den 9–10/7 kan allt hända i ditt kärleksliv. Helt oväntade vibbar! Blir du kär i en vän eller möter någon online?

✨ Bäst just nu:Möjligheten att ge dig iväg på en härlig resa. Du får också njuta av sanna vänners stora omtänksamhet.

 

Skorpionen 24 oktober–22 november

Din energi är hög, men ditt självförtroende kan ge dig en liten dipp. Ge dig själv lite extra kärlek och omtanke. Viktiga nyheter om en resa eller studieplaner väntar den 2/7. En livsplan kan korrigeras.

❤️ Kärleken: Kärleken blommar, kanske i ett annat land, den 8–10/7. En sommarflört på gång?

✨ Bäst just nu: Massor av möjligheter väntar dig i jobbet i juli. En chef tror stenhårt på dig.

 

Skytten 23 november–22 december

Om din ekonomi känns betungande – ge inte upp! Dagarna runt den 2/7 kan kännas som en personlig transformationsrit. Ett samtal med en partner eller annan familjemedlem kan vara det som triggar situationen.

❤️ Kärleken:Du attraheras av någon som kan lära dig mycket. Det är en person med stor resvana. Distansrelation på gång? En flörtig konversation den 7–9/7 väcker längtan.

✨ Bäst just nu: Dina härliga resplaner.

 

Stenbocken 23 december–20 januari

Solen lyser upp ditt sociala liv. Familjehögtider ger dig de bästa möjligheterna till roligheter och kanske ett och annat kärleks- eller livsråd värt att lyssna på.

❤️ Kärleken: Det är här allt händer! Singlar har fina kärlekschanser och stadgade upplever en ökad intimitet. Du tar ett nytt steg runt den 2/7. Och, just det – ekonomin har skönt flöde också.

✨ Bäst just nu: Kärlek och sociala tillställningar runt den 8–10/7.

 

Vattumannen 21 januari–18 februari

Nya rutiner och mål kring hälsa och dagliga plikter kickar igång juli den 2/7. Ett nytt arbete eller satsning på din hälsa kan hastigt bli aktuellt.

❤️ Kärleken: Du är intresserad av nöje och kul äventyr. Viss risk för att du at­traherar oseriösa partners.

✨ Bäst just nu: Nyheter om ditt boende och möjligheter till härlig samvaro.

 

Fiskarna 19 februari–20 mars

Någon i din närhet, kanske en vän eller släkting, kan meddela att den funderar på avgörande livsförändringar runt den 2/7. Du kan få nyheter om ett nytt arbete eller en extrainkomst.

❤️ Kärleken: Varför inte bara roa dig och njuta? Det är exakt din inställning i juli. Hej heta sommarnätter!

✨ Bäst just nu: Att du unnar dig att ha roligt. Och de ekonomiska möjligheter som kan dyka upp.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av amelia + 4 rödvinsglas från iittala för 249 kr. Köp nu!