Foto: Istock

Månadens horoskop - APRIL 2019

Här är amelias horoskop som gäller från 4 april till 24 april, av astrologen Helena Biehl. 

Helena Biehl

Aktuellt månadshoroskop hittar du här!

 

Horoskop! Stjärnläget för 4 april – 24 april för alla stjärntecken

Nymånen den 5/4 ger en oväntad chans till ett genombrott eller en förändring. Livet känns som ett äventyr igen och du trivs med det. Använd helgen den 6–7/4 till att fatta ett långsiktigt beslut eller avge ett löfte.

❤️ Kärleken: Romantik dominerar livet runt den 10/4 och en härlig kärlekstid följer. Njut av allt det goda!

⭐️ Bäst just nu: En härlig tid präglad av personlig utveckling väntar.

 

Väduren 21 mars–20 april

Du tar ett stort, nytt kliv i livet den 5/4. Du prioriterar dig själv, och det känns underbart och spännande! Unna dig tid för återhämtning kring den 10/4. Ta inte för snabba beslut den 12/4.

❤️ Kärleken: Du prioriterar lugn och ro framför spänning, vilket gör att det blir en stillsam period ifråga om kärlek.

⭐️ Bäst just nu: Spännande planer på en resa eller utbildning blir verklighet.

 

Oxen 21 april–21 maj

Den spirituella delen av ditt horoskop är aktiverad. Ägna dig åt ditt inre liv och att ta hand om dig, rent själsligt. Runt den 5/4 mognar beslutet om en ny riktning. För att lyckas måste du släppa vissa saker och det känns tufft. Ett viktigt beslut i arbete eller hälsa väntar runt den 19/4.

❤️ Kärleken: Just nu är du inne i en tid av självförverkligande, vilket leder till att du öppnar dig mot omvärlden. Du gör dig redo för flört eller en fördjupad kärleksrelation med en redan befintlig partner.

⭐️ Bäst just nu: Du får ett fint stöd av familjen, särskilt runt den 21–23/4.

 

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Du blir alltmer självständig och tar snabba steg i arbete och livsplanering. Ett jobb eller en utbildning inom ett för dig nytt område kan bli aktuellt den 5/4. En kortare resa, studietripp eller workshop höjer ditt humör och plussar på självkänslan ytterligare.

❤️ Kärleken: Kärlekslivet blir mycket lyckligare efter den 17/4.

⭐️ Bäst just nu: Goda ekonomiska nyheter och möjligheter.

 

Kräftan 22 juni–23 juli

Du tar ett nytt steg i ditt liv, det gäller arbetet eller något annat viktigt i livet. Det är viktigt att fokusera på återhämtning mellan varven. Mer egentid! En oväntad utgift kan dyka upp den 21–23/4 men också en möjlighet att snabbt kunna fylla hålet.

❤️ Kärleken: Det är mycket som händer nu, så kärlekslivet hamnar i pausläge.

⭐️ Bäst just nu: Att du vågar lyssna mer inåt – på spirituella råd och dina drömmars budskap. Lyssna inåt!

 

Lejonet 24 juli–23 augusti

Du är full av energi och nya idéer. En utlandsresa kan bli aktuell som ett resultat av det. Lägg även kraft på att se över din budget och skuldsituation och försök göra en budget som funkar. Du presterar bra på jobbet, och älskar när du får beröm.

❤️ Kärleken: En fin period väntar, med extra glitter och gnista den 21–23/4.

⭐️ Bäst just nu: Allt ditt arbete ger lön för mödan.

 

Jungfrun 24 augusti–23 september

Du tar nya, välbehövliga tag när det gäller ekonomin. Din magkänsla leder dig i rätt riktning, lita på dig själv. Betala av skulder, eller ansök om lån, helst efter den 20/4. Arv och försäkringsutbetalningar kan bli aktuellt att hantera.

❤️ Kärleken: Du dras med vissa tvivel. Håll ut och lyssna inåt, och kom ihåg att du har vänner som ställer upp när du behöver.

⭐️ Bäst just nu: Din vilja att ordna saker är till stor hjälp.

 

Vågen 24 september–23 oktober

Det senaste halvårets personliga satsningar når en avgörande punkt den 19/4. Du har jobbat hårt och kan känna dig utmattad. Se till att få tid att vila. En relation i familjen eller till en nära vän kan komma att prövas.

❤️ Kärleken: Du startar ett nytt kapitel i ditt kärleksliv runt den 5/4. En förälskelse kan blomma upp i utlandet eller med en person från ett annat land i april.

⭐️ Bäst just nu: Spännande jobbmöjligheter väntar.

 

Skorpionen 24 oktober–22 november

Runt den 5/4 tar du nya steg när det gäller din vardag. Ett jobbprojekt, en ny sysselsättning eller en hälsosatsning tar fart. Det känns som om mycket händer samtidigt. Goda ekonomiska nyheter väntar den 13–15/4.

❤️ Kärleken: Ditt kärleksliv är fyllt av överraskningar. Den 9–11/4 väntar en särskilt härlig händelse.

⭐️ Bäst just nu: Känslan av ”kärlek vid första ögonkastet”.

 

Skytten 23 november–22 december

Du njuter och flörtar mer än vanligt. Oj, vad du har roligt! En resa, kreativ satsning eller kanske en romans är aktuell kring den 5/4. Ditt slit på jobbet ger dig positiva ekonomiska besked efter den 20/4.

❤️ Kärleken: Det är något som spirar – chans till romans!

⭐️ Bäst just nu: Din närmast magiska kraft och utstrålning.

 

Stenbocken 23 december–20 januari

Din kroppsliga hälsa och ditt själsliga mående hänger ihop. Meditation, yoga eller bara långa promenader kan göra skillnad. Den 5/4 kan ett viktigt beslut ge dig en nystart och välbehövlig energi framåt. En förändring i ditt boende eller familjeliv är också möjlig.

❤️ Kärleken: Det här är en period präglad av funderingar. En eventuell kärleksrelation kan komma att fördjupas eller avslutas.

⭐️ Bäst just nu: Oväntade pengar kan komma att dyka upp!

 

Vattumannen 21 januari–18 februari

Du är på väg att göra en förändring i ditt boende eller ditt familjeliv. Tiden före den 20/4 överväger du flera alternativ. Den 5/4 kan ett kontrakt bli aktuellt. En juridisk fråga kan göra dig konfunderad. Något känns orättvist.

❤️ Kärleken: Förändringens vindar blåser. I vilken riktning vill du gå?

⭐️ Bäst just nu: Lyckokickar väntar den 21–23/4.

 

Fiskarna 19 februari–20 mars

Din familj ger dig gott stöd i en stressig tid. Du lägger mycket pengar på shopping nu, du får en kick av konsumtionen. Dags för en ny budget? En ekonomisk rådgivare kan vara till välbehövlig hjälp.

❤️ Kärleken: Ditt kärleksliv gynnas av att du är bra på att kombinera nytta med nöje.

⭐️ Bäst just nu: Tur i jobb runt den 13–15/4