Kärlekshoroskop för sommaren 2019 - STORT ASTROSPECIAL

Vad säger stjärnorna om din sommar? Vilka dagar har extra kärlekspotential? När kan det bli ligga av? amelias astrolog Helena Biehl guidar dig till juni, juli och augusti, med ditt stjärntecken i fokus. 

Helena Biehl

Väduren 21 mars–20 april

Efter den 9/6 kan en kärleksflört ­blomma upp, kanske med en vän eller granne. Det är personens välutvecklade konversationsförmåga som attraherar dig. Stora förändringar i ditt hem- och ­familjeliv väntar efter den 2/7. Livet får en festligare och flörtigare stämning ­under månaden som följer den 23/7. Du kommer att spendera mer än vanligt på nöjen i augusti.

❤️ Powerdagar i kärlek: Härlig utveckling i kärlekslivet väntar dig den 7–9/8.

 

Oxen 21 april–21 maj

Du har massor av kraft och en strålande sexuell energi i juni. Du slukar böcker som du i vanliga fall inte faller för, erotik och andlighet kan intressera. En partner kan behöva ditt stöd runt den 2/7. Du har härliga resplaner och lägger mycket tid på planering, men var beredd på att ha ett visst tålamod om allt inte går exakt enligt plan. Efter den 23/7 varvar du ner på allvar och ­fokuserar på återhämtning.

❤️ Powerdagar i kärlek: Den 3–28/7 väntar ett härligt äventyr med stor sexpotential. Ditt kärleksliv får en superkick efter den 23/8. Hösten ser ut att få en flörtig start!

 

Tvillingarna 22 maj–21 juni

Juni är en hektisk månad och du skjuter troligen på ledighet – trots det glittrar ditt kärleksliv. Din utstrålning är magisk efter den 9/6. Men mitt i all härlighet kan du behöva ta ett viktigt ekonomiskt beslut den 2/7. Den 16/7 är du redo för att stanna upp och vila lite. De tre första veckorna av augusti präglas av spännande möten och en chans att ägna dig helhjärtat åt ditt kärleksliv.

❤️ Powerdagar i kärlek: Kärleken är på dina villkor den 9/6–3/7. Ditt kärleksliv får riktig fart efter den 11/8. Den 20–22/8 är dagar som kan bli riktigt sexiga.

 

Kräftan 22 juni–23 juli

Ta ledigt i juni om du kan – du har fina chanser att njuta av livet och unna dig egentid och välförtjänt vila. Du tar ett viktigt beslut i kärlek den 16/7. En underbar tid för nöje väntar, räkna även med mycket romantik och personlig utveckling den 28/7–19/8.

❤️ Powerdagar i kärlek: Du mår toppen och det syns i din utstrålning den 3–28/7. En ny kärlek kan träda in i ditt liv om du är singel. Du och din kärlek kan få oväntade pengar den 29–30/8.

 

Lejonet 24 juli–23 augusti

Du skapar din egen lycka och lyssnar till dig själv först. Juni är perfekt för att ­fokusera inåt och se till att mata själen. Praktisera yoga eller tantra, allt på dina villkor. Ditt liv blir fyllt av kul händelser den 1/7–18/8. Du ser ut att fatta ett viktigt beslut inför ditt kommande arbetsliv den 2/7.

❤️ Powerdagar i kärlek: Din härligaste tid inträffar från och med den 23/7–21/8. Du utstrålar självkänsla och har ”det”. Den 7–9/8 är magiska dygn! Ett oväntat kärleksmöte får det att glöda den 29–30/8.

 

Jungfrun 24 augusti–23 september

Ladda kraft med egentid i juni, unna dig massage, yoga eller meditation när du kan. En romantisk träff äger rum den 15–16/6. Försök att sänka dina krav och njut av dig själv och din partner. Nattliga drömmar och det andliga livet ger dig insikter och aha-upplevelser i slutet av juli och

början av augusti.

❤️ Powerdagar i kärlek: Den 20–22/8 är kärlekslivet underbart! Du får motivation att njuta av kärlek och sex i fulla drag. Du unnar dig mycket av livets goda i augusti.

 

Vågen 24 september–23 oktober

Härliga internationella resemöjligheter väntar dig under de första tre veckorna i juni. Du ser ut att ha många åtaganden i sommar, med en del jobb som väntar. Särskilt runt den 2/7 kan det bli stressigt. En vän verkar kunna introducera dig till en ny kärlek, eller ett av dina intressen kan leda till romantiska möjligheter den 1/7–18/8. Det är en oerhört minglig och social period!

❤️ Powerdagar i kärlek: Onlinedating ­eller vänskap som utvecklas till kärlek ger stora möjligheter till romantik den 7–9/8.

 

Skorpionen 24 oktober–22 november

Ditt sexliv, som av naturen brukar vara hett, blir ännu hetare i juni. På samma gång kan du känna att det är dags att ­rensa i hem och sinne. Ut med det gamla – in med det nya! Ta vara på din energi, lägg telefonen åt sidan och gör allt du vill. Resplaner kan behöva smidas om kring den 2/7, ha ett öppet sinne och försök vara så flexibel du kan så blir det lyckat.

❤️ Powerdagar i kärlek: Kärlekslivet är härligt i augusti. Du kan falla för en ny person vid första mötet den 7–9/8. Du tar för dig utan att tänka så mycket på framtiden. Hej semesterflörtar och one-night stands!

 

Skytten 23 november–22 december

Du fokuserar mycket på din eventuella kärlekspartner i juni. Singlar verkar ha stora kärleksmöjligheter före den 21/6. Dina energinivåer är på topp i juli. Dagarna kring den 2/7 känns lite kämpiga, men du tar dig igenom motgångarna. En resa till ett härligt hotell i solen och efterlängtad vila kan vänta mot slutet av sommaren. Njut allt du kan!

❤️ Powerdagar i kärlek: Du vänder blad i ditt kärleksliv den 3/6. Ett kärleksmöte i utlandet eller med en världsvan person får dig på fall den 7–9/8 eller 20–22/8. En sommarflört, eller är det något mer?

 

Stenbocken 23 december–20 januari

Kärlekslivet är det som sticker ut i juni. Det har inte varit sådan fart på två år! Du är modig och tar för dig som aldrig förr. Singlar kan komma att möta en ny partner i juni, kanske i ett ­annat land. Festliga händelser bjuder också på ­möjligheter i kärleks­livet. I slutet av ­augusti väntar ytterligare en resa, där du ser ut att kombinera nytta med nöje. Jobbtripp på gång?

❤️ Powerdagar i kärlek: Den 2/7 är ett avgörande datum för ditt kärleksliv. Djup passion och lika djupa hemligheter präglar den 7–9/8.

 

Vattumannen 21 januari–18 februari

Du är supermotiverad att hamna i balans och må bra i juni. Du unnar dig det ljuva livet och kanske shoppar du mer än vanligt. Lycka är ett personligt val för dig nu, det är en befriande känsla att få bestämma själv. I slutet av juli och i ­augusti är du väldigt uppbokad. Blir det för mycket? Prioritera vila. Du möter personer från vitt skilda miljöer. Singlar får flera chanser att träffa kärleken, men du är mer intresserad av nöje än ­något riktigt seriöst.

❤️ Powerdagar i kärlek: Passion och ­romantik kan slå till snabbt och oväntat den 29–31/8.

 

Fiskarna 19 februari–20 mars

Emotionell hälsa är en superprioritering i juni. Vistas så mycket vid vatten som du kan, det kan ha en läkande förmåga. Den 21/6–23/7 väntar dig flera veckor fyllda med möjligheter att skratta och glädjas åt livets goda. Och kärlek väntar! En ny kärleksperson kan träda in i singelns liv. Det blir flörtigt och hett. Oväntade nyheter om barn, en graviditet eller ett älsklings-projekt ger dig spänning runt den 2/7.

❤️ Powerdagar i kärlek: Harmoni och härligt flöde med en partner, eller ett möte med en person av äktenskaps-

material, väntar dagarna den 20–22/8.