Foto: Jacob Ammentorp Lund

Här får du tur, flöde och mod 2016/2017 – horoskop för alla stjärntecken

Den 9 september 2016 lämnar Jupiter Jungfruns tecken för att gå in i Vågen. Det betyder att vi får tur, flöde och mod inom ett helt nytt livsområdetriver vår bloggare Helenas horoskop. Läs om hur det påverkar ditt horoskop mellan 9 september 2016 och 17 oktober 2017, genom att klicka på ditt stjärntecken i listan nedan. Och du, glöm inte att också läsa för ditt ascendenttecken!

Så tar du reda på ditt ascendenttecken

Vår bloggare Helena Biehl har tidigare skrivit om vad skillnaden är på soltecken och ascendenttecken. Läs mer om hur du räknar ut din ascendent här.

Fiskarna

"Det här året kan bli ett toppenår för att reda ut en ekonomi som varit skral eller för att få fart på en gemensam ekonomi som man har med en partner eller make/maka."

Läs allt om hur Jupiter påverkar Fiskarnas horoskop för 2016/2017 här!

Vattumannen

"Med Jupiters hjälp är det här året det perfekta för att basunera ut sina tankar och idéer i en e-bok, i radio eller kanske via sociala medier såsom en podcast eller en blogg. De frågor som tas upp kan via dessa medier nå långt ut i världen, och till och med i slutändan bli starten på en ny karriär för Vattumannen."

Läs allt om hur Jupiter påverkar Vattumannens horoskop för 2016/2017 här!

Stenbocken

"Det är mycket möjligt att Stenbocken intresserar sig mer för arbeten som har att göra med internationella kontakter och som innebär resande i tjänsten. Jupiter tänker alltid stort och i år tycker han att Stenbocken ska göra likadant. Varför inte sälja produkter utomlands?"

Läs allt om hur Jupiter påverkar Stenbockens horoskop för 2016/2017 här!

Skorpionen

"Pengar kan komma till dig i skymundan. Kanske får du en löneökning som din chef ber dig att inte tala högt om. Jupiter symboliserar många gånger en sorts affärsängel och i år kan du möta en person som, bakom kulisserna, hjälper dig och tror på dig där ingen har gjort det tidigare."

Läs allt om hur Jupiter påverkar Skorpionens horoskop för 2016/2017 här!

Foto: Julia Henze

Läs mer: Goda nyheter på stjärnhimlen– här är bästa dagarna i höst 

Skytten

"Antalet nya kontakter som kommer in i Skyttens liv kommer att bli väldigt många och du bör inte missa en enda av dem. De personer du möter genom nätverk och organisationer kan komma att hjälpa dig att ta ett enormt kliv närmare dina drömmar."

Läs allt om hur Jupiter påverkar Skyttens horoskop för 2016/2017 här!

Vågen

"Vågar kan komma att leva ett bättre liv än tidigare. Vågen kanske inte är mer välbärgad än innan, även om Jupiter kan tänkas hjälpa till med den saken också, men livsstilen ter sig rikare. Man äter på fina restauranger, använder fina kläder och reser mer än vanligt."

Läs allt om hur Jupiter påverkar Vågens horoskop för 2016/2017 här!

Jungfrun

Jupiter är alltid intresserad av att göra affärer. Med honom som styrare av ditt fjärde hus ger det dig möjligheter att kombinera företagsidéer med hemmet. Att arbeta hemifrån är mycket möjligt.

Läs allt om hur Jupiter påverkar Jungfruns horoskop för 2016/2017 här!

Lejonet

"I år är det mycket möjligt att din bil eller annat transportmedel som du använder dig av uppgraderas. Du vill resa på ett bättre, coolare sätt antingen det gäller tåg, flyg eller den egna bilen. Många resor både inom och utom landet kan bli aktuella."

Läs allt om hur Jupiter påverkar Lejonets horoskop för 2016/2017 här!

Foto: m-gucci

Kräftan

"Om du länge drömt om ett hem eller en övernattningslägenhet på en annan ort, kanske vid Medelhavet, så är detta året då du har alla chanser att göra slag i saken. Alternativt kanske du bestämmer dig för att bo utomlands under en period."

Läs allt om hur Jupiter påverkar Kräftans horoskop för 2016/2017 här!

Tvillingarna

"Det är inte ofta man får en chans att skapa ett yrke av det man älskar, men i år har du verkligen möjlighet att skaffa dig en inkomst på sådant du älskar och brinner för. Jupiter hjälper dig mer än gärna i utlandet."

Läs allt om hur Jupiter påverkar Tvillingarnas horoskop för 2016/2017 här!

Oxen

"Det sjätte huset styr din hälsa och med Jupiter på besök i ditt hälsohus finns det två vägar att ta. Jupiter kan hjälpa dig att ta bättre hand om din hälsa, om det är det du behöver."

Läs allt om hur Jupiter påverkar Oxens horoskop för 2016/2017 här!

Väduren

"När Jupiter sprider sin glans och lycka över det sjunde huset kan det föra med sig flera lyckliga händelser: Många som befinner sig i en harmonisk kärleksrelation bestämmer sig för att säga ja till varandra. Andra som inte kommit lika långt träffar en kärlek som känns som den rätte att gifta sig med."

Läs allt om hur Jupiter påverkar Vädurens horoskop för 2016/2017 här!

Vill du se mer sånt här? Gör som 25 000 andra och gilla amelia på Facebook!Du kommer också att vilja läsa:

8 saker om sömn vi inte visste om – det här händer i kroppen när du sover

Solförmörkelse på Svalbard – missa inte det som händer efter en minut!

12 saker som händer i kroppen när du stressar för mycket

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av amelia + halsband från Smycka för endast 199 kr. Köp nu!