Foto: VILevi

Stort horoskop för sommaren

ASTRO. Kan du se fram emot några heta one night stands eller blir du kanske nykär i din partner? amelias astrolog Li Larsson guidar dig till en skön, sensuell sommar.

VÄDUREN

21/3-20/4

Njut av en kärlekssommar

Det här är kanske inte din bästa tid, men i juli och augusti går jobbet och kärleken framåt! Saturnus har en stabiliserande inverkan på dina relationer men samtidigt en förmåga att dra ner tempot i dina övriga planer – de blir tröga att genomföra. Det lossnar under sensommaren/hösten!

?Kärleken: Kärleken känns som ditt mest harmoniska och livgivande område i sommar. Spontana äventyr är naturliga inslag. Du har roligast när du får dela glädjen, särskilt ihop med Vågen eller Skorpionen. I sängkammaren är du återhållsam. Du idealiserar kärleken hellre än vältrar dig i sängen. En ytterst romantisk influens där förberedelserna och spänningen som byggs upp är tillräckligt för att ta andan ur dig. Ansträng dig lite mer.

?Satsa på: Jupiters läge skvallrar om möjligheten att göra goda affärer och dra in fler slantar.

?Hitta styrka här: Öka din sensuella hetta med kryddstark mat. Dans eller musik ökar lusten och livsglädjen. Klä dig i orange för att få mer energi!

#br

OXEN

21/4-21/5

Zodiakens sexigaste!

Du får energi av starka planeter och inget känns omöjligt. Med nyladdade batterier vågar du dig på lite äventyr som omväxling till din vanliga trygghet. Familj och vänner överraskas av din nya lust, men hänger gärna med på det roliga!

?Kärleken: Plutos influenser gör dig farligt attraktiv. Din utstrålning är sexig och självsäker, och du som är solo tar för dig. Jungfrun eller Kräftan ligger nära dina ideal just nu, men också Skorpionen. Använd din charm och din instinkt så hittar du rätt. I sängkammaren intar du platsen som zodiakens sexigaste. Influenser från Mars gör din aptit stor, det duger inte med en mindre engagerad partner. Du vill ha gensvar på alla cylindrar och känna passion.

?Satsa på: Din nya drivkraft och uthållighet utmärker sig i jobbsammanhang och du blir svår att tävla mot. Ta vara på lusten att erövra en bättre position, den finns inom räckhåll!

?Hitta styrka här: Ibland blir du för äventyrlig. Lugna dig med kläder i jordfärger och gör mindfulnessövningar när ditt tempo gör dig nervös.

#br

TVILLINGARNA

22/5-21/6

Fest på schemat

Sommarmånaderna är aktiva för de utåtriktade Tvillingarna. Med Jupiter vandrande genom tecknet fylls tillvaron av livets goda, festligheter och utflykter. Mer än en resa tycks hamna på programmet för dig som har tid och råd att följa dina ingivelser. Nya slantar kan också trilla in, kanske en vinst!

?Kärleken: Du är rastlös och väntar inte på att gräset ska gro. Neptunus och Venus skvallrar om att du ändå tar dig tid till romantik och uppskattar stunderna för två mer än något annat i sommar. Du dras till den äventyrliga Skytten, men även det charmiga Lejonet har en chans. Ta dig helst tid att lära känna en ny person, tendensen finns att du förhastar dig?... I stort känner du dig lyckligt fri från hämningar, och finns det dessutom äkta kärlek med i leken hamnar du garanterat i rätt stämning!

?Satsa på: En påkostad resa lyfter dig extra, särskilt om du har kärleken med dig.

?Hitta styrka här: Om du aldrig har provat att meditera är det lämpligt nu. Att klä dig i svala blå och gröna nyanser tyglar också rastlösheten. Men att prata ut om dina upplevelser är viktigast, ta dig tid att träffa vännerna och lätta på trycket!

#br

KRÄFTAN

22/6 - 23/7

Tid för en egosommar

Din sommar ger både skön ledighet och sysselsättning. Du trivs med att jobba extra, vilket ger ökade inkomster men också mer ansvar. Svårt att hitta balansen mellan aktivitet och vila; när du är ledig blir du lätt passiv och latar på en solig strand. Det är okej. Gör som du känner utan dåligt samvete!

?Kärleken: Din utstrålning är alltid förförisk, men Saturnus styr dig mer mot det jordnära och förnuftiga i sommar. Du som är singel bör spana in likasinnade Stenbocken! I sängkammaren syns dessbättre nyhetens behag. Du som är trött på gamla hjulspår får nu modet att införa förändringar. Egentligen är du inte i fasen då ditt sexliv är harmoniskt, snarare fullt av spänningar och förändringar, men du njuter av variationen?...

?Satsa på: Hitta det inre lugnet och stå emot andras förväntningar och krav. En riktig ego-sommar, på ett hälsosamt vis förstås, är vad du förtjänar!

?Hitta styrka här: Gult ger dig ökad livsglädje. Bär ett smycke med en citrin, en sten som ökar självförtroendet.

#br

LEJONET

24/7 - 23/8

Du bubblar av energi

Juli och augusti präglas av positiv rastlöshet. Du bubblar av energi men vet inte alltid vad du ska göra av den. Uranus influenser serverar sina små äventyr, ofta oväntade istället för planerade. Lyssna på andras erfarenheter och kombinera dem med dina drömmar, så blir semestern en höjdare!

?Kärleken:  En händelserik period väntar och detta gäller särskilt för singelkatten. Du har en positiv ener-gi som drar beundrare till sig men är svårfångad känslomässigt. De utåtriktade Tvillingarna och självständiga Vattumännen är dina bästa lekkamrater. I sängkammaren är experimentlustan stor. Nu vågar du leva ut fantasierna som aldrig förr. Du dras till det förbjudna, se upp med att tända svartsjukans eld?…

?Satsa på: Kreativa idéer och visioner omvandlas till något att ta på om du verkligen försöker. Tänj gränser och uttryck dig fritt, kanske på scen, i skrift eller måleri!

?Hitta styrka här: Balansera din fysiska verksamhetslust med något för själen så hittar du harmoni. Alla kraftfulla Lejon mår bra av yoga, qigong eller andra långsamma övningar.

#br

JUNGFRUN

24/8 - 23/9

Häftig romantik väntar

Det finns en intensitet och passion i allt du gör i sommar och stämningen blir lätt upphetsad. Särskilt tråkigt i ditt sällskap är det dock inte, de spontana äventyren finns hela tiden med på ett hörn!

?Kärleken: Neptunus influenser skvallrar om häftig romantik, men tyvärr också dagdrömmeri och verklighetsflykt. Håll fötterna på jorden i såväl kärlek som andra affärer. I augusti får ditt kärleksliv en puff åt rätt håll av Venus och Jupiter, och sensommaren kan bli en lyckträff för dig som satsar hundra procent! I sängkammaren tänds glödande stjärnor under denna passionerade tid, det är starka känslor i omlopp och ibland känner du att du tappar din vanliga kontroll.

?Satsa på: Upptäck nya njutningar och tillåt dig att frossa i dem utan dåligt samvete.

?Hitta styrka här: Din inre styrka står att finna i självdisciplinen och ordningen. Att rensa ut i källare, skåp och lådor hjälper dig att slappna av. En bok eller kurs om feng shui kan ta din känsla för ordning till nya höjder.

#br

VÅGEN

24/9 - 23/10

En vän blir något mer?

Saturnus influenser är inte de mest lättsamma att handskas med. Plikter och ansvar har en förmåga att hopa sig, och hur du än planerar går det trögt. Du kan bli stressad av det låga tempot, men när det känns som värst dyker ljuspunkterna upp. Venus och Jupiter bjuder på duschar av tur och lycka mellan varven!

?Kärleken: Kärlek och vänskap går hand i hand och det är möjligt att du ser en vän med nya ögon. Du som är singel kan hitta lyckan på resande fot eller hos en välbeställd person. Men kom ihåg att pengar aldrig kan ersätta känslor. I sängkammaren känns det romantiskt och vackert, du är estet och mästare på att skapa stämning. Sensuella kläder, inredning, mat och dryck är ett måste för att du ska tända. Du avskyr det grova och vulgära, men för övrigt ställer du villigt upp på det mesta som behagar din vän?…

?Satsa på: Ekonomiska affärer lyckas över förväntan. Men ha inte bråttom; slarv och snabba beslut kan straffa sig.

?Hitta styrka här: Vackra miljöer, lyx och flärd. När du vill komma i riktig balans bör du också unna dig en skön massage. Om livet känns trögt ska du klä dig rött, då ökar pulsen och du får energi över till roliga saker!

#br

SKORPIONEN

24/10 - 22/11

Du är ovanligt öm

Din knivskarpa intuition får en extra dimension av Neptunus, och ibland känner du på dig saker långt innan de händer. Ibland lämnar du jorden för att fullständigt gå upp i drömmar och fantasier, med varierande resultat?…

?Kärleken: Sommaren tinar upp dina känslor, och början på juli känns som inledningen på en ytterst romantisk period. Hos vissa Skorpioner träffar Amors pilar mitt i prick, och då är det inte vem som helst som fångar ditt hjärta, utan dina drömmars ideal, kanske en Oxe eller Fisk! I sängkammaren råder ömhet och inlevelse. Du sätter ditt vanliga tuffa ego åt sidan och blir nästan självuppoffrande i din iver att tillfredsställa din partner.

?Satsa på: Din andliga sida pockar på uppmärksamhet och genom att bejaka dessa behov utvecklar du ditt inre och dina själsliga förmågor.

?Hitta styrka här: Låt den violetta färgenergin öppna dig för det andliga; bär smycken med ametister eller kläder i de violetta och lila nyanserna. Fokusera på känslan före logiken, intuitionen är ditt starkaste vapen – inte bara i sommar utan alltid!

#br

SKYTTEN

23/11 - 22/12

Det går vilt till i sängen

Din kreativa lust blommar och du mår bäst om du får ge utlopp för den. Roffa åt dig så mycket egentid du kan, istället för att binda upp dig vid en massa måsten. Spontanitet ökar livskvalitén och energin. Fina influenser från Jupiter och Venus ger kontakt med livets goda, kanske lite tur i spel!

?Kärleken: Du är laddad för kärlek och flirt. En del Skyttar föredrar det glada singellivet och spännande flirter med heta men osäkra kort. Du är modig nog att leka med elden?… I sängkammaren går det vilt till, du är allt annat än blyg eller fin i kanten. Influenserna från Uranus gör dig full av sex appeal, spännande infall och fräckhet och framfufsighet. Om du får bestämma vill du ha sex i det fria.

?Satsa på: För en minnesvärd sommar: ge hälften åt din skaparkraft och den andra hälften åt kärleken!

?Hitta styrka här: Du behöver sällan koppla av, snarare aktivera dig för att hitta balansen. Ut i naturen, gör något utmanande som att klättra i berg. Din inre harmoni laddas av upplevelserna.

#br

STENBOCKEN

23/12 - 10/1

Glödhett känslorus

Din fysiska och mentala styrka är på topp hela sommaren och nu är det dags att göra allt du länge tänkt, som att renovera huset, gå en kurs. Vad du än vill göra – sätt igång! Du klarar det!

?Kärleken: Med ditt kontrollbehov kan du bli smått förvirrad av det starka känslorus du kastas in i från slutet av juni och framåt. Mars styr dig mot en glödhet period. Du släpper hämningarna och känner dig skönt befriad från hang ups och prydhet. Singelbocken har svårt att tygla sig, och även du som brukar säga nej till tillfälliga förbindelser inleds snart i frestelser?…

?Satsa på: Allt du gör av egen maskin lyckas. Gott samarbete är inte att förakta, men i sommar är du din egen lyckas smed!

?Hitta styrka här: Lugna dina alerta sinnen med grönt; i naturen, picnic på sommaräng, plocka snäckor, leta upp en brygga...

#br

VATTENMANNEN

21/1 - 18/2

Du har tur i kärlek

Turstjärnan Jupiter influerar ditt tecken. Ta vara på rådande medvindar, särskilt i kärleken och på jobbplanet. Kan innebära en gyllene nystart för dig som är företagsam, men det gäller att inte vara passiv utan öppna dörrarna som redan står på glänt…

?Kärleken: Gynnsamma Venusinfluenser kan göra underverk för ditt kärleksliv! Satsa på en flirt, helst med Lejonet eller Vågen. En semesterromans kan leda till mer. I sängen är du initiativrik och påhittig när allt känns rätt. Det finns få tabun för dig, men du har svårare om du inte känner den där riktiga känslan för din vän.

?Satsa på: Singlar bör testa sina gynnsamma chanser till kärlek. Och varför inte passa på att söka det där jobbet? Våga!

?Hitta styrka här: Håll igång kroppen med fysisk aktivitet, det balanserar även din aktiva hjärna. Du som är nyfiken på det övernaturliga bör hellre gå kurser än experimentera på egen hand.

#br

FISKARNA

19/2 - 20/3

Känslorna svallar

Du lever ett rikt inre liv i sommar och har kontakt med själen. Men rent fysiskt är din ork ojämn, att dina nå mål kan bli tufft.

?Kärleken: Månen får känslorna att svalla, men omdöme är inte din starka sida. Neptunus bygger romantiska illusioner och du som letar efter kärleken riskerar att trilla dit gång på gång. Skorpionen är förmodligen en passionerad men riskabel affär. Spana efter en pålitlig Jungfru. I sängen önskar du romantik – det kan inte bli för smörigt. Din fysiska uthållighet är begränsad du känner dig ibland otillräcklig. Misströsta inte, du vet hur du ska tillfredsställa din partner!

?Satsa på: Låt din konstnärliga ådra blomma ut, gärna i skrivande form. Blogga eller skriva dikter? Nu är det dags!

?Hitta styrka här: Färgen rött stärker din uthållighet och hjälper dig ur fysisk passivitet. Ta dig tid för dina själsliga behov.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!