Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Fredrik Sandberg/TT

Häng på amelias dans- och yogahelg med Let's dance-vinnarna Kristin och Calle!

Höstens roligaste helg! Den 30 november åker amelia till The Steam Hotel i Västerås tillsammans med Let's dance-vinnarna Kristin Kaspersen och Calle Sterner. Haka på och utmana dig själv i både dans och yoga!

I höst är det dags för amelias dans & yogahelg på unika The Steam Hotel i Västerås där bara boendet är en upplevelse i sig. Förutom ett fantastiskt boende har vi fått äran att ha med Kristin Kaspersen & Calle Sterner som gjort succé i Let's dance. Under denna helg kommer du tillsammans med Kristin och Calle kommer att få ta del av dansens och yogans värld i denna fantastiska miljö. Du kommer att få testa olika dansstilar med Calle såsom salsa, disco, cha cha och jive. Vi kör även morgonyoga med Kristin för att ”väcka kroppen” och får även ta del av hennes spännande föreläsning.

När: 30 nov – 1 dec

Var: The Steam Hotel, Västerås.

Pris: 3896 kronor.

Läs mer och boka här.

Yoga och hitta balansen med Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen är inte bara en proffsig programledare utan även en entreprenör & författare som skriver böcker om hälsa, kost och träning. Under helgen kommer vi lära känna Kristin lite närmare, få testa på morgonyoga (inspirerad av yinyogan) för att väcka kroppen, återhämta oss och hitta balansen. Vi kommer även få ta del av Kristins föreläsning ”Good for you”.

Dansa med Calle Sterner

Calle Sterner är Let's dance-profilen som inte bara gör succé på tv utan även har levererat på högsta nivå i dansshowen ”Dansa samba med mig”. Som 8-åring började han på dansskolan Sinclair där han också har undervisat sen 16 år tillbaka. Med Calles härliga personlighet, energi och glädje kommer du som deltagare att få prova på det mesta inom dansens värld. Så stoppa ner dansskorna, kliv utanför din bekvämlighetszon och kör järnet med Calle på dansgolvet.dans

Steam hotel I Västerås. Foto: Pressbild

Tillsammans med dessa två profiler kommer vi även få uppleva hotellets härliga atmosfär, njuta och koppla av i The Voltage Lounge & SPA och äta god middag tillsammans med kan dela med oss av våra livshistorier om man så vill.

Foto: Pressbild

Vi bor på det unika och personliga The Steam Hotel som ligger i Västerås med gudomlig utsikt över Mälaren. Hotellet är ett  100 år gammal ångkraftverk som byggts om till detta upplevelse hotell, 15 meter från vattenkanten med 227 rum i en industriromantisk stil. Hotellet erbjuder restauranger och barer med internationella visioner och ett 800 kvm stort SPA.

Läs mer och boka här.