Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Osminkad Cameron Diaz hyllar åldrande: "Att åldras handlar om att leva"

Filmstjärnan Cameron Diaz är 43 år gammal, en gräns där man anses snart ha tagit ut sin rätt i Hollywood och nöjesbranschen. Men Diaz vägrar se åldrande som något negativt, istället hyllar hon sina fina linjer med att lägga upp en osminkad selfie.

– Jag känner att åldrande har fått ett dåligt rykte, skriver hon på hemsidan The Body Book.

Pearl Åkesson

Världen är en speciell plats och överallt sätts det krav på inte bara hur du ska vara utan också hur du ska se ut. En av många som har tröttnat på de orimliga idealen är 43-åriga Hollywoodstjärnan Cameron Diaz. Nu visar hon upp sitt osminkade ansikte på Instagram för att uppmärksamma och hylla åldrande. Samtidigt marknadsför hon sin nya bok "The Body Book" som handlar om hur man på bästa sätt tar hans om sin kropp för att den ska åldras bra och att det hela egentligen handlar om är att leva.

– Jag känner att åldrande har fått ett dåligt rykte, skriver hon på hemsidanThe Body Bookoch fortsätter:

– Jag antar att det är det som händer när du inte förstår något. Därför ville jag skriva den här boken så att vi alla kan förstå vad åldrande egentligen är. Och vad jag kom fram till var att åldrande inte handlar om att bli gammal utan om att leva, och jag vill att du ska leva det gladaste, längsta och mest hälsosamma livet du kan.

https://www.instagram.com/p/BDlWWmQCF_E/

 

Cameron skriver att man behöver vara informerad samt att man behöver informationen för inte bara leva utan för att leva ett hälsosamt liv.

– Så jag vill dela vidare den här informationen, sammanställd data fråninstitutioner i framkant,information om kvinnors hälsohistoria,historia som vi kan titta in i syfte för att informera på vår väg in i framtiden.

https://www.instagram.com/p/9wmaXUiF4v/

 

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 22 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

LÄS MER:

7 viktiga förändringar som håller dig frisk till 70-årsdagen (och ännu längre)

4 fördelar med champagne som faktiskt är bra för hälsan

10 råvaror du ska äta om du vill må bra – och hålla dig pigg