Detta avslöjar dina fingeravtryck om din personlighet!

Som vi alla vet är fingeravtryck unika, ingen människa har likadana som någon annan. Vissa säger också att fingeravtryck kan visa vilken typ av person man är. Vad säger ditt fingeravtryck om dig?

1. 

Mönster: loopar

 Bildkälla: littlethings.com

Du är bekymmerslös och lättsam. Du är rolig att hänga med och du kräver inte för mycket, du måste dock se upp med människor som kan utnyttja det.

2. 

Mönster: spiraler

 Bildkälla: littlethings.com

Du är extremt fokuserad och driven. När du har ett mål framför dig släpper du det inte ur sikte, och du går alltid efter det du vill i livet.

3. 

Mönster: kullar

 Bildkälla: littlethings.com

Du har ett analytiskt och försiktigt sinne, och kastar dig inte in i saker. Du har ett väldigt stort hjärta och är trogen och hängiven mot de personer som finns i ditt liv.

4. 

Mönster: toppar

 Bildkälla: littlethings.com

Du tenderar att behöva kämpa med ångest. Du kan också uppfattas som lite oförskämd eller hård mot andra människor. Du slutar dock aldrig att jobba på dig själv och du är bra på att hitta olika sätt att bli sams med människor i din närhet.

5. 

Mönster: påfågelöga

 Bildkälla: littlethings.com

Du är självständig och struntar helt i vad andra människor tycker om dig, du litar också mycket på din egen intuition. Du tenderar också att vara någon av en ensamvarg som klarar dig bra i större sällskap, men trivs bäst med ett fåtal nära vänner.

6. 

Mönster: tvillingloopar

 Bildkälla: littlethings.com

Du har en bra balans mellan din kreativa, energiska personlighet och din analytiska, reserverade personlighet. Du har ofta allt under kontroll, så många kommer till dig för att få råd.

7. 

Mönster: bullseye

 Bildkälla: littlethings.com

Du är en charmör som har för vana att dra skämt för att att dra till dig människor. Du blir dock lätt osäker utanför din comfort zone och måste pusha dig själv till att våga göra nya saker.

8. 

Mönster: krokar

 Bildkälla: littlethings.com

Det är inte många som har detta mönster, men om du har det tenderar det att dölja sig en mörk hemlighet i ditt förflutna. De som har detta mönster kan känna sig fast i livet och måste kanske konfrontera deras förflutna för att gå vidare.

För att se dina fingeravtryck kan du måla med en penna på fingertopparna och sedan trycka lätt på ett papper. Kom också ihåg att man ofta har olika mönster på olika fingrar, då det är möjligt att flera av dessa passar in på dig.