Annikas blogg nominerad till miljöpris

På grund av sin hälsosamma och gröna mat är Annika Sjöö nominerad i tävlingen Sveriges Bästa Gröna Bloggar. Gillar du Annika - gå in och rösta!

En lagom dos gront.se är en sida på nätet där tanken är att vara en enklare konsumentvägledning och en betrodd vän som är insatt i miljö- och hållbarhetsfrågor.

Ambitionen är att tipsa om de produkter de gillar bäst när det gäller till exempel hur man kan bli bättre på att köpa ekologiska grönsaker eller hur man kan tjäna på att rensa garderoben hemma. Nu ska de utse Sveriges bästa gröna bloggar. Annika Sjöös blogg är en av dem.

– Igår fick jag reda på att min blogg är nominerad till en av de bästa hälsobloggarna i tävlingen Sveriges Bästa Gröna Bloggar. Jag är verkligen jätteglad för det! Omröstningen pågår fram till den 7 mars, så vill du lägga din röst på mig kan du gå in på följande sida:  www.enlagomdosgront.se/sverigesbastagronabloggar . Man kan rösta varje dag om man vill!

Så om du gillar Annikas blogg - gå in och rösta i dag! Och alla andra dagar innan lördag 7:e mars! Därefter börjar finalen, och allt avgörs 19:e mars.

Annika Sjöös blogg!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!