Foto: Coodle Pillow

Älskar du att skeda? Här är kudden som löser "var ska armen ta vägen"-problemet

Hur många gånger har man inte varit i en mysig sked... samtidigt som ena armen är i vägen, eller helt domnat bort? Nu finns en lösning. Nej, det innebär inte ett kirurgisk ingrepp ... istället är en specialanpassad kudde lösningen på alla våra sked-problem. 

Att få ligga nära sin partner och mysa i skeden kan vara väldigt avslappnande och härligt. I alla fall om man är den lilla skeden. För den stora skeden är det inte alltid lika härligt... för där finns nämligen ett problem: Armen. För vart ska den ta vägen, utan att den ska domna bort eller att axeln ligger konstigt?

Nu finns det en lösning. En specialanpassad kudde "Coodle Pillow" kan faktiskt vara det ultimata relations-hacket för allt tv-tittande, sovande och mysande i skeden framöver. Med denna kudde får den stora skeden enkelt plats för armen - och den lilla skeden får en mycket skönare kudde.

LÄS OCKSÅ: Egentid med din partner — här är de 10 mest romantiska städerna

Men kudden är inte bara till för par som vill skeda. Den passar även dig som sover själv, speciellt om du älskar att sova på sidan eller på mage.

Känner du att du bara måste ha en sån här, kan vi tipsa om att "Coodle Pillow" finns att köpa på Amazon.

Foto: Coodle Pillow