22 tecken på att du går på 5:2-dieten

Helt ärligt, dieter kan faktiskt vara roliga också. Att fasta kan bli lite jobbigt tänkte vi och satte ihop de här bilderna: Så här känns det att testa 5:2-fastan:

1. Du kan få tunnelseende. Som kan bidra till yrsel.

2. Allt som LUKTAR mat...

3. Att gå till gymmet när man bara ätit ett ägg och en keso? Aldrig.4. Jag tränar imorgon. När jag ätit.

5. Bara att slicka till sista droppen! Gaaah!6. Man tappar kraften i benen då och då.7. Och blir liksom knäsvag.8. Gå till jobbet? Glöm det, jag har bara druckit kaffe till frukost.9. Jag behöver all skjuts jag kan få när jag fastar.10. Blodsockernivåerna kan påverka humöret.11. Får.Inte.Rosta.Bröd.

12. Den människan som frågar: "Ska du bara äta det där till lunch" igen...13. När det äntligen är dags att äta, vill man njuta av det helt enkelt.14. Mat. Mat. Mmmmmat.15. Hur man försöker få timmarna att gå.

16. Medan man väntar på mat. Mmmmmmat.17. Har det gått två dagar? Neeeeej... gaaaah...18. Och när det äntligen är dags! Vilken dag, vilken underbar dag!19. Kan infinna sig en viss mättnadskänsla.20. Nästa person som frågar om det inte är så att fasta gör dig sjuk.21. Vaddå??!!22. Du vill kunna samarbeta med hungern. Men den har alltid ett ess i ärmen.23. Du vill testa något nytt. Något som passar dig och som får dig att må bra helt enkelt. Hur svårt kan det vara?

Vill du se mer sånt här? Gör som 26 000 andra ochgilla amelia på FacebookochInstagram!

Av: Josefine Lind Andersson, Ylva Johansson

15 anledningar att tacka mamma (du är bäst!)

12 viktiga saker du vill att din bästa vän ska veta (tack för allt!)

Så lyckas du med 5:2 dieten

Aktuellt just nu