ANNONS

Innehåll från Plan International

Foto: Pekic

Årets bästa julklappar – som gör skillnad

Det är samma sak varje år, ni säger att ni bara ska köpa klappar till barnen. Ingenting till de vuxna. Men så står svärmor där med en julklapp i alla fall. Är du rädd för konstig stämning? Här är julklapparna till alla vuxna som inte kan bli fel.

Du vill inte slösa tid och pengar på att köpa julklappar till halva tjocka släkten. Men inte heller riskera att stå tomhänt om någon annan köpt till dig. Med den här guiden är du klar med klapparna redan idag. Och det är helt omöjligt att misslyckas, vi lovar. Vi har plockat ut de bästa klapparna till varje familjemedlem, och alla pengar går till de barn och familjer som behöver de mest.

”God jul älskling!” 

Du och din partner pratar ofta om barnens betyg och framtidsplaner. Betydelsen av en bra skolgång är viktig, det tycker ni båda. Till din partner slår du därför in ett skolstipendium – en möjlighet för en flicka att gå i skolan och ge henne chansen till en bättre framtid. 

Skolstipendiet räcker till skolavgifter, skolmaterial, transport till och från skolan, skolmat och skoluniform. Foto: Stephan Rumpf

”God jul mamma & pappa!”

Dina föräldrar vill gärna se dig äta dig mätt och belåten. Det ligger liksom i föräldrars DNA. Därför är vårt tips att ge dem ett gåvobevis med matpaket. De kommer att älska tanken på att få hjälpa till med mat och stöd för barn som lever i kris- och konfliktdrabbade områden. 

”God jul min bästis!”

Hon är ditt bästa stöd, din allra roligaste kompis och din stora påhejare. Vad skulle du göra utan henne? Julklappen till bästa väninnan är en riktig Girlpower-gåva – stöd till Plan Internationals projekt för flickors rättigheter. Så att flickor i världens utsatta områden inte tvingas gifta sig, inte tvingas föda barn och ska få samma rättigheter som pojkar.

Tjejer stöttar tjejer. Alltid.

”God jul svärmor!”

Pandemin påverkar oss alla, framför allt kanske det påverkar hur vi kan umgås. Ni saknar så klart varandra, men här i Sverige har vi många möjligheter att hantera vardagen. Allt från teknik för att ses, till tvål och handsprit för att tvätta händer. Julklappen till svärmor är gåvobeviset hygienpaket, som hjälper utsatta barn och familjer, utan tillgång till rent vatten och sjukvård. 

 

Det här är Plan International Sverige:  

Plan International är en partipolitiskt och religiöst oberoende barnrättsorganisation. De arbetar på uppdrag av barn för att stärka deras rättigheter, och har ett särskilt fokus på flickor eftersom de diskrimineras både på grund av sin ålder och sitt kön. Plan International jobbar i över 75 länder och allt deras arbete utgår från FN:s barnkonvention.

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Plan International och ej en artikel av amelia

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + Lyxigt bäddset med brody för 199 kr. Köp nu!