ANNONS

Innehåll från Frilans Finans

Så får du mer tid till sånt du tycker om

Mamma, influencer, fotograf och content creator. Madeleine Ilmrud, 39 år, har många titlar och bollar i luften. Här delar hon med sig av tipsen som gjort att hon får mer tid över till familjen och annat hon älskar. 

Madeleine Ilmrud

Ålder: 39.

Familj: Make Micke och barnen Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, Charlie, Colin, Tuva-Li, EmmyLou, Mathilde-Isabell, Livia-Leonore och bebis i magen beräknad i augusti.

Bor: Motala.

Gör: Influencer, content creator och fotograf.

11-barnsmamman och influencern Madeleine Ilmrud väntar sitt tolfte barn. Hon längtar efter bebisen och känner sig lugn inför den stundande förlossningen. 

– Jag känner ingen stress, jag tar det som det kommer. Men även om jag har gått igenom det här flera gånger innan är det lika unikt och spännande varje gång, säger Madeleine. 

”Ett riktigt jobb”

Madeleine Ilmrud, som vi tidigare har sett i tv-serien Familjen Annorlunda arbetar som influencer, content creator och fotograf. Det som motiverar henne är alla fantastiska människor som hon får kontakt med via hennes jobb och hennes brinnande intresse för fotografering som hon kan kombinera med sitt arbete. 

Ibland får Madeleine frågan om hennes jobb verkligen är ett riktigt yrke. Några är nyfikna på exakt vad det är hon får betalt för och hur mycket. 

– Jag marknadsför och exponerar olika företag som vill synas med sina produkter eller tjänster. Det är ett riktigt jobb och jag tycker att man kan se på alla kvinnor som blivit framgångsrika och stora, att det är ett yrke. Många har gjort karriär genom att vara influencers och content creators, säger Madeleine.

”Jag kan lägga min tid på min familj” 

När Madeleine arbetar får hon utlopp för sin kreativa sida där hon får skapa. Hon har valt att driva sin verksamhet som egenanställd istället för att ha ett eget företag och hon använder sig av Frilans Finans. Det har gjort att hon frigjort tid till annat som hon tycker om.

 – Det bästa med Frilans Finans är helt klart att jag kan lägga min tid på annat, som min familj. Vi kan hitta på roliga saker istället för att jag ska lägga tid på mitt eget bolag. Jag behöver inte tänka, bara göra. Jag skriver in mina uppgifter, vem jag ska fakturera och sen är det klart. Jag slipper hålla på med allt pappersjobb. En annan fördel är att Frilans Finans sköter alla sociala avgifter, skatter och jag kan välja om jag vill ha pengarna direkt eller vänta, säger Madeleine. 

Madeleines 3 bästa tips

Drömmer du om att börja tjäna pengar på saker du skapar eller tjänster du tillhandahåller? Här är Madeleines bästa tips på hur du kommer igång. 

1. Hitta din grej!

Har du en idé som du tror på men du känner dig osäker på den ekonomiska biten som det innebär att starta eget företag? Använd dig av Frilans Finans så slipper du allt krångel. 

2. Skippa långa processer

Att starta ett eget bolag kräver en hel del tid och krävande processer. Ta hjälp av Frilans Finans istället och låt dom sköta pappersjobbet.  

3. Våga! 

Det viktigaste är att du vågar tro på din grej. Eftersom du inte har lagt in en stor insats i ett bolag är det värt att chansa.

Så här fungerar det:

Du skapar ett konto hos Frilans Finans kostnadsfritt.

Du hittar, registrerar och utför uppdrag.

Du skapar och skickar dina fakturor på frilansfinans.se eller i appen.

Du får din lön skattad och utbetald inom 5 dagar, och sparar samtidigt till din tjänstepension varje gång du fakturerar.

Du slipper alltså tänka på bokföring och annan administration. 

Läs mer om hur det fungerar. 

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Frilans Finans och ej en artikel av amelia