Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
ANNONS

Innehåll från Always

​​Torr och fri – så väljer du rätt trosskydd

Oregelbunden mens, flytningar eller andra lättare vätskor. Med ett trosskydd kan du känna dig trygg var du än befinner dig i din cykel. Vilket trosskydd passar dig bäst? Ta hjälp av guiden.

Oavsett om du är i slutet eller i början av din menscykel eller oroar dig för andra vätskor kan ett trosskydd vara både skönt och bekvämt att ha nära till hands. Det finns många olika modeller att välja mellan och kombinationen av komfort och skydd kan ge en känsla av trygghet och frihet.

Ett trosskydd kan vara ett bra komplement till andra skydd, eller som syfte att fånga upp lättare vätskor såsom blod-, urin- och svettdroppar. Vad som passar dig bäst handlar om tycke och smak, men det finns flera olika att välja mellan. Här är en lista över vad du kan titta efter när du väljer trosskydd.

Här hittar du flera modeller på trosskydd 

Visste du att många kvinnor använder fel storlek på sina trosskydd? Det går lätt att ändra på genom att testa sig fram vad som passar just dig bäst. Oavsett om det är för flytningar, svett eller annan vätska finns det skydd som passar just dig och dina behov. 

Storlek

Långa, kortare eller någonstans mittemellan. Det finns flera olika storlekar på trosskydd och det som passar dig och din kropp bäst kanske inte är det optimala för någon annan.

Testa dig fram och hitta den perfekta storleken för just dig. De som heter Large är extra breda och långa för att ge ett bättre skydd. Always Daily Protect Extra Large är den största modellen på Always trosskydd.

Foto: Annons för Always Sverige

Doft eller doftfria

Det finns trosskydd som doftar och de som är helt oparfymerade. Vilket du föredrar är en smaksak och helt upp till dig själv.

De trosskydd som är parfymerade har en fräsch och mild doft. Trosskydden är gjorda med en doftneutraliserande teknologi och absorberande lager som ger en fräsch känsla hela dagen. 

Passform

Precis som det finns olika underkläder finns det också trosskydd som passar olika sorters trosor. Med den smarta modellen ”Flexistyle” kan du enkelt få det skydd du behöver – varje dag. Trosskyddet är utformat så att det följer kroppens rörelser, oavsett om du ska träna ett svettigt pass eller ta en härlig promenad. Att använda trosskydd ska vara enkelt och vara ett skydd som inte skaver eller skapar obehag i trosorna. Just modellen ”Flexistyle” är tunnare än 1 millimeter och passar alla sorters trosor. 

Visste du att Always Dailies Fresh & Protect trosskydd är dermatologiskt testade för att vara skonsamma mot huden? Trosskyddet låter huden andas och har en bekväm design. Nu har även förpackningen fått ett uppfräschat utseende.

3 anledningar att använda trosskydd

1. Trygghet vid träning

Ett trosskydd under träningspasset gör att du slipper oroa dig för läckage i form av lättare mens, flytningar eller urindroppar. Trosskydd är tunna och mjuka, så du märker knappt att du har ett på dig och du behöver inte tänka på det när du tränar.

2. Håller torrt

Trosskydd är utformade för att absorbera fukt och hålla dig torr och fräsch. Med hjälp av olika andningsbara lager minskar dessutom obehaglig lukt som kan uppstå under menstruation eller på grund av flytningar. 

3. Skyddar kläderna

Genom att använda trosskydd ger du ett skydd åt dina underkläder och kläder och minskar risken för läckage och fläckar. Det är såklart inte hela världen om dina trosor skulle få fläckar eller bli våta av lättare vätska, men det kan vara skönt att slippa tänka på det. 

Om Always Dailies

Always® är världsledande inom mensskydd och erbjuder ett brett utbud av trosskydd och bindor som är designade för att passa olika kroppstyper och flöden. Besök www.always.co.uk för att läsa mer. 

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Always och ej en artikel av amelia