ANNONS

Innehåll från Adlibris

Julpyssla med barnen – gör ett minihus till nissen

Är din to do-lista inför julen oändligt lång? Försök att hitta pauser i julstressen och fokusera på att göra något mysigt med barnen. Att pyssla ihop ett nissehus är en perfekt adventsaktivitet.

Pyssel och DIY är oerhört populärt bland kids i de yngre åldrarna. Både i verkligheten och på Youtube. Att få skapa och känna att man klarar av att åstadkomma något själv är oslagbar.

Pyssla ihop ett hus till tomtenissen

Att lägga tid på att pyssla tillsammans med barnen är värt mycket. Att planera, fixa och komma överens stärker er relation. 

Nissens hus är gjort i trä och många fina dekorationer ingår.

Adlibris finns olika julpyssel-set som gör att ni lätt kommer i gång med ert pysselprojekt. Ett mycket populärt set är ”Nissens hus” - ett miniatyrhus i trä som ni sätter ihop helt själva och sedan inreder och dekorerar precis som ni vill ha det. Allt som behövs finns i lådan, från lim och instruktioner till små möbler, dekorationer och låtsassnö. Följ instruktionerna eller gå loss helt enligt eget tycke och smak. Bara fantasin sätter gränserna!

Huset kan ni ta fram och förändra varje jul. Det blir ett mysigt minne och en fin familjetradition. Och vem vet – kanske en liten tomtenisse flyttar in i huset snart?

Många fördelar med att pyssla ihop

Både barn och vuxna har mycket att vinna på att utveckla och utmana sin kreativitet och fantasi. Genom pyssel övar man upp finmotoriken, tränar på att följa instruktioner och får chans att tänka utanför boxen och att lösa problem. 

Ofta är det också lättare att prata med varandra när man har något för händerna. Dessutom är det väldigt avkopplande och ett utmärkt sätt att låta hjärnan pausa från skärmar ett tag. Och tänk vilken härlig känsla att ha skapat något varaktigt tillsammans!

Så här gör du Nissens hus

Läs mer och köp Nissens hus här. 

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Adlibris och ej en artikel av amelia

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + solskydds-kit från Nivea för 199 kr. Köp nu!