ANNONS
PersonuppgifterCookies

Ett tioårsjubileum värt att fira!

IMG_1121

I dag är det precis tio år sedan.

Tio år sedan jag föll ihop i ett joggingspår och fick ta en taxi till St Görans sjukhus i Stockholm där jag kämpade för mitt liv på en toalett inne på akuten.

Den 3 juli 2012 försvann det liv som var mitt fram till dess. Jag diagnostiserades med en hjärntumör, en tumör som högst skulle ge mig fem år till att leva.

”Patienten förmodad avliden inom fem år” som det stod på brevet från läkaren som kom hem till mig när det egentligen skulle skickas till Försäkringskassan.

Den här bilden togs tre timmar efter operationen där kirurgen tog bort så kunde han kunde av en äggstor tumör som satt så illa att han fick lämna kvar mer än hälften.

I dag har jag firat att jag lever på övertid.

Att ett mirakel inträffade och att jag fortfarande finns kvar här på jorden och kan krama mina barn som jag var livrädd att behöva dö ifrån. 

IMG_4623

Morgon på ön.

Jag har firat med en underbar morgon på min ö, med att gå på min gudsons konfirmation och framför allt med att krama min familj extra mycket. 

Tack för det, Livet.

IMG_5457

Min gudson Lucas.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00