ANNONS

Mediet hade rätt – så nu sitter jag här…

/

Såg ni avsnittet med mig på ”En natt på Slottet” som gick på sjuan i höstas? Där hade jag en önskan om att jag skulle få chansen att skriva en ny bok.

Min första, ”Jag ska inte dö i dag” kom ut 2014 och finns fortfarande till försäljning på bland annat adlibris, men efter mitt fantastiska besked för ett år sedan har jag känt att jag skulle vilja skriva ännu en bok.

Det var den önskan som mediet Anne-Kristine Augestad läste upp i tv när avsnittet sändes i oktober, men det ingen visste då var att jag redan fått ett kontrakt med Lava Förlag!

Gänget som var med mediet Anne-Kristine i programmet En natt på slottet. Jag, Samir, Hero och Sigrid.

Inspelningen av Slottet var i början av augusti och det var då Anne-Kristine sa de ord som fick mig att rysa en månad senare när Lava ringde (och programmet ännu inte var ute!) och ville träffa mig: ”Du ska skriva en bok, och sedan många, många flera …”

Och här sitter jag nu.

Hemma och skriver hela veckan, med kaffe, ljus och blommor.

Andra dagen på 2018 med typ 150 sidor halvklara och tar bara en paus från skrivandet för att önska er alla en god fortsättning!

Låt 2018 bli ett år när du njuter av livet.

När du inte glömmer att stanna upp och känna in vad du egentligen vill ha.

Låt 2018 verkligen bli början på något helt nytt eller en underbar fortsättning på det liv du vill leva.

Släpp in vänskap, omtanke om andra och generositet för de som behöver det.

Öppna hjärtat för kärlek och låt hjärnan rulla runt i skrattvågor.

Gott nytt år.

Nu kör vi!

Julgrannen står fortfarande kvar förstås! Jag vill suga länge på jul-stämningen!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00