ANNONS
PersonuppgifterCookies

Bästa svenska sexbloggarna – Topp 5

Listan nedan är reviderad den 14 september 2022.

Det är inte så lätt att hitta bra aktiva sexbloggar/lustbloggar. Men det finns ju en del som förtjänar uppmärksamhet. Därför listar jag här nu de 5 bästa aktiva svenska sexbloggarna/lustbloggarna som jag vet om just nu. Gemensamt för alla är att de ska vara levande sexbloggar. Alla sexbloggar/lustbloggar kommenteras och beskrivs av mig. Bloggarna listas utefter mitt subjektiva betyg, utifrån mitt tycke och smak.

Ni får gärna tipsa mig om andra sexbloggar och sajter som skulle kunna passa in här. (Fyll i formuläret här) Jag kommer att revidera listan och uppdatera sidan lite då och då.


1. Liws lust
https://blogg.amelia.se/liwslust/
✪ ✪ ✪ ✪ ✪
Som jag vill ha det…😊
Hotwife med maken som njutande åskådare

Jag älskar att driva denna blogg❣️ Och jag trivs med det bättre nu än någonsin. Jag blandar numera inlägg från mitt vardagsliw med mer traditionellt skrivna inlägg. Mixat med ett försök till sexiga bilder. 😉 Jag tycker det är roligt att bjuda på mig själv!


2. eljosthlm
https://eljosthlm.com/
✪ ✪ ✪ ✪
Swingersparet med det lilla extra, är passionerade i vad de gör

”El & Jo” är ett medelålders par som lever ut sina sexuella sidor som swingers. Och de skriver jättebra, klokt och tänkvärt med en hel del förbjudna och intressanta tankar. Sex på fler har med åren blivit en stor krydda i deras liv. Hade jag fått önska något så är det ännu fler teasebilder på dem båda, eller det tydligt framgå när en bild är på dem. 😋


3. Nymphomaniac unchained
https://minalustar.se/nymphomaniac-unchained/
✪ ✪ ✪ ✪
Singelkvinna med ett inspirerande sexliv
och med många strängar på sin lyra

Singeltjej med härlig approach vars blogg innehåller både upphetsande bilder och beskrivningar av hennes sexuella möten. Bloggen innehåller verkligen lite av varje och är härligt personlig. Lite minus för att hon ligger på en rörig sida där det är svårt att särskilja vad som tillhör denna blogg och det övriga.


4. FinaJosefin
http://finajosefin.blogspot.se/
✪ ✪ ✪
Här blandas sexiga dagboksanteckningar med läckra bilder. Bjuder på använda trosor

Josefins blogg är personlig och har en gott och blandat innehåll med text och bilder i en härlig mix. Hon är singel och vågar visa sitt mer sexuella jag…och hon gillar tanken på att någon går igång på henne. Innehållet är mer eller mindre sexuella dagbokstexter. Hon skriver varierande och intressant.


5. Eldblomma
https://eldblommasdagbok.blogg.se/
✪ ✪ ✪
Härligt frispråkig singelkvinna
som verkligen vågar vara kvinnlig

Eldblomma är en frisk fläkt som verkligen gör ett statement i sina inlägg. Hon skriver numera mest på engelska vilket är en liten nackdel. Hade också önskat lite mer frekventa postningar. Hon är dock härligt frispråkig och kvinnlig.


Om du saknar någon sexblogg i min topplista så får du gärna tipsa mig om den. Klicka på länken här för att komma till tipsformuläret..

Läs också:

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00