ANNONS

Bästa svenska sexbloggarna – Topp 10

Sexbloggar - Topp 10

Det är inte så lätt att hitta bra aktiva sexbloggar/lustbloggar. Men det finns ju en del som förtjänar uppmärksamhet. Därför listar jag här nu de 10 bästa aktiva svenska sexbloggarna/lustbloggarna som jag vet om. Gemensamt för alla är att de ska vara levande sexbloggar. Alla sexbloggar/lustbloggar kommenteras och beskrivs av mig. Självklart är de beskrivna ur min synvinkel och utifrån min uppfattning.

Ni får gärna tipsa mig om andra sexbloggar och sajter som skulle kunna passa in här. (Fyll i formuläret här) Jag kommer att revidera listan och uppdatera sidan lite då och då. Bloggarna listas utefter mitt subjektiva betyg, utifrån mitt tycke och smak.

Listan nedan är reviderad den 17 februari 2021 kl.13.50.


1. Liws lust
https://blogg.amelia.se/liwslust/
✪ ✪ ✪ ✪ ✪
Precis som jag vill ha det…

Såklart så ger jag min egen blogg högsta betyg. Den är ju precis så som jag vill ha den. Enda nackdelen är väl kanske att den innehåller lite väl mycket reklam. Men det är tyvärr inget jag kan styra över. Fördelarna av att ligga hos amelia överväger dock nackdelen.

Personlig

95%

Porrig

40%

Informativ

60%

Aktiv

90%

2. eljosthlm
https://eljosthlm.com/
✪ ✪ ✪ ✪
Livsnjutande swingerspar

”El & Jo” är ett medelålders par som lever ut sin sexualitet som nyblivna swingers. Inläggen hittills är fröjdigt och avslappnat skrivna och man riktigt känner hur de älskar livet och varandra. Det kan dock vara lite svårt att relatera till det liv som de beskriver. Trots att jag själv touchar det livet.

Personlig

85%

Porrig

40%

Informativ

50%

Aktiv

85%

3. Heta stunder
https://hetastunder.blogspot.com/
✪ ✪ ✪ ✪
Heta noveller och intervjuinlägg

Det är en intressant sexblogg som från början uteslutande postade sexnoveller. Men på slutet har hon också postat andra intressanta inlägg som en intervjuer med andra sexintresserade. Denna blogg är välskriven och väl värd att följa.

Personlig

35%

Porrig

40%

Informativ

75%

Aktiv

90%

4. Invite 2 sex
https://invite2sex.blogspot.se
✪ ✪ ✪ ✪
Helt ocensurerat…

Bloggande par som beskriver deras aktuella sexliv. En väldigt personlig blogg med mycket egentagna bilder som inte lämnar mycket åt fantasin. Lägger mest ut bilder med kort text, men kan ibland också komplettera med en del berättelser om deras äventyr. Det kan ibland bara lite över min gräns för vad jag gillar och går igång på, men det är en väldigt aktiv sexblogg och de gör det bra.

Personlig

90%

Porrig

100%

Informativ

40%

Aktiv

100%

5. Thelma’s pleasures
https://thelmaspleasures.wordpress.com/
✪ ✪ ✪ ✪
Fantasi eller verklighet? Vem vet?…

Bloggen kan ibland vara svår att ta på, men mycket pga att det är svårt att skilja verklighet från fantasi. Vilket i och för sig kanske också är meningen. Ibland skrivs inläggen på engelska, men på senare tid har den dock levt upp och blivit mer svensk.

Personlig

40%

Porrig

40%

Informativ

35%

Aktiv

80%

6. Eldblommas dagbok
https://eldblommasdagbok.blogg.se/
✪ ✪ ✪
Härligt frispråkig och kvinnlig

Eldblomma är en frisk fläkt med en ny blogg. Hon skriver ibland på engelska och ibland på svenska. Men hon är härligt frispråkig och kvinnlig.

Personlig

100%

Porrig

50%

Informativ

30%

Aktiv

75%

7. FinaJosefin
http://finajosefin.blogspot.se/
✪ ✪ ✪
Sexuella dagboksanteckningar…

En gott och blandat blogg med text och bilder på Josefin som är den som skriver. Hon beskriver att hon gillar att visa upp sig och att hon gillar tanken på att någon går igång på henne. Innehållet är sexuella dagbokstexter med inslag av sexnoveller och produktrecensioner. Bloggen är i regel varierande och spännande. Och nu verkar hon även har slunkit in på Hotwife-spåret.

Personlig

85%

Porrig

70%

Informativ

35%

Aktiv

80%

8. 100% Charlotte
http://lustochliv.blogspot.se/
✪ ✪ ✪
För den som gillar tantrasex…

En blogg som ger inspiration framförallt till kvinnor att bejaka sin lust. Charlottes specialitet är tantrasex vilket återkommer ofta. Som kvinna är det befriande, att för mig ha en förebild, att läsa om kvinnor som är något till åren och kan njuta av sex så som Charlotte beskriver. Men tantrasex är något som jag tycker känns väldigt konstigt, vilket gör att min behållning av bloggen inte blir så stor. Men om tantrasex är något som man är intresserad av så är det säkert en bra källa till information.

Personlig

60%

Porrig

5%

Informativ

75%

Aktiv

90%

9. Slavens tankar
https://slavinnanstankar.wordpress.com/
✪ ✪
Fetischistisk blogg om att vara ägd

Detta är en ganska märklig sexblogg som jag själv inte riktigt går igång på. Visst kan jag gå igång på att vara undergiven ibland. Men drar man det så lång som de gör det i denna bloggen så tappar dom mig. Men det är trots allt en sexblogg och den är aktiv.

Personlig

85%

Porrig

50%

Informativ

45%

Aktiv

90%

10. Manlig hälsa
http://manlighalsa.com/
✪ ✪
Lust ur ett manligt perspektiv

Skriver om sex utifrån en mans perspektiv. Tips på att prestera bättre och med en ambition att hjälpa män se saker ur ett hälsosamt perspektiv. Kanske lite pretentiös, men kan vara lite intressant.

Personlig

15%

Porrig

25%

Informativ

80%

Aktiv

80%

Om du saknar någon sexblogg i min topplista så får du gärna tipsa mig om den. Du kan skriva in tipset i formuläret här nedan. (Sitter du med iPad och iPhone så gör du bäst i att klicka på länken här för att fylla i formuläret pga en Apple-bug.)


Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00