ANNONS
PersonuppgifterCookies

Bästa svenska sexbloggarna – Topp 10

Listan nedan är reviderad den 4 maj 2023.

Det är inte så lätt att hitta bra aktiva sexbloggar/lustbloggar. Men det finns ju en del som förtjänar uppmärksamhet. Därför listar jag här nu de 10 bästa aktiva svenska sexbloggarna/lustbloggarna som jag vet om just nu. Gemensamt för alla är att de ska vara levande sexbloggar. Alla sexbloggar/lustbloggar kommenteras och beskrivs av mig. Bloggarna listas utefter mitt subjektiva betyg, utifrån mitt tycke och smak.

Ni får gärna tipsa mig om andra sexbloggar och sajter som skulle kunna passa in här. (Fyll i formuläret här) Jag kommer att revidera listan och uppdatera sidan lite då och då.


1. eljosthlm
https://eljosthlm.com/
✪ ✪ ✪ ✪ ✪
Swingerspar med det lilla extra

”El & Jo” är ett medelålders par som lever ut sina sexuella sidor som swingers. Det märks hur mycket de brinner för att ha ett passionerat sexliv. De skriver jättebra, mycket tänkvärt och med mycket kloka och roliga inputs. Nu i dec-22 har de bjudit på en bild varje dag med några kloka ord därtill.


2. Liws lust
https://blogg.amelia.se/liwslust/
✪ ✪ ✪ ✪ ✪
Som jag vill ha det…

Bloggen som har blivit en stor del av mitt liv. ❤️️ Jag älskar att hitta på nya content, och jag diggar att utforska sex-på -fler världen. Jag försöker blanda tankar från min vardag med mer genomtänkta inlägg. Lite bilder dyker också upp lite då och då. 😉


3. Boxxy på Hemligg
https://hemligg.se/blogg/author/boxxy
✪ ✪ ✪ ✪
Rak kvinna med humor och ofiltrerad ärlighet

Boxxy är en kvinna med skinn på näsan. Hon bjuder verkligen på sig själv i sina texter, vilket är befriande och roligt. Lite annorlunda läsning.


4. Naknaparet
https://naknaparet.wordpress.com/
✪ ✪ ✪ ✪

Här är ett par som verkligen bjuder på sig själva, både med i sitt liv som flersamma men även med bilder på sig själva. Har följt dem ett tag och gillar deras approach.


5. Kryddan på Hemligg
https://hemligg.se/blogg/author/kryddan
✪ ✪ ✪ ✪
Cool kvinna med kloka tankar

Denna kvinna hittar intressanta ämnen som många inte lyckas sätta ord kring. Mycket tänkvärd läsning med andra ord!


6. Solstorm på Hemligg
https://hemligg.se/blogg/author/solstorm
✪ ✪ ✪ ✪
Kvinna med passion i det hon skriver

Genuin kvinna som skriver från hjärtat och vågar erkänna sina passioner i livet. Hon och maken delar intresset med henne som hotwife.


7. Vårt sexliv
https://www.vartsexliv.se/
✪ ✪ ✪
Swingerspar och hotwife i ett

Detta par bjuder på intressanta texter om återberättar kring träffar med extrapersoner i sitt liv.


8. SensuElla
https://www.sensuella.se/
✪ ✪ ✪
Blandad kompott om sex och lust

Här bjuds det på verkliga händelser, sexnoveller, tips om sexleksaker och porrfimer. En härllig blandning med andra ord.


9. FinaJosefin
http://finajosefin.blogspot.se/
✪ ✪ ✪
Sexiga dagboksanteckningar och läckra bilder

Josefins blogg är personlig och har en gott och blandat innehåll med text och bilder i en härlig mix. Hon vågar visa sitt mer sexuella jag och hon gillar tanken på att någon går igång på henne. Innehållet är mer eller mindre sexuella dagbokstexter.


10. Invite 2 sex
https://invite2sex.blogspot.se
✪ ✪ ✪
Helt ocensurerat…

Bloggande par som beskriver deras aktuella sexliv. En väldigt personlig blogg med mycket egentagna bilder och filmklipp som inte lämnar mycket åt fantasin. Lägger mest ut bilder med kort text, men kan ibland också komplettera med en del berättelser om deras äventyr.Om du saknar någon sexblogg i min topplista så får du gärna tipsa mig om den. Klicka på länken här för att komma till tipsformuläret..

Läs också:

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00