ANNONS

Bästa svenska sexbloggarna – Topp 10

Listan nedan är reviderad den 26 oktober 2021 kl.12.00.

Det är inte så lätt att hitta bra aktiva sexbloggar/lustbloggar. Men det finns ju en del som förtjänar uppmärksamhet. Därför listar jag här nu de 10 bästa aktiva svenska sexbloggarna/lustbloggarna som jag vet om. Gemensamt för alla är att de ska vara levande sexbloggar. Alla sexbloggar/lustbloggar kommenteras och beskrivs av mig. Bloggarna listas utefter mitt subjektiva betyg, utifrån mitt tycke och smak.

Ni får gärna tipsa mig om andra sexbloggar och sajter som skulle kunna passa in här. (Fyll i formuläret här) Jag kommer att revidera listan och uppdatera sidan lite då och då.


1. eljosthlm
https://eljosthlm.com/
✪ ✪ ✪ ✪
Livsnjutande swingerspar

”El & Jo” är ett medelålders par som lever ut sin sexualitet som swingers. Inläggen är fröjdigt och avslappnat skrivna och man riktigt känner hur de älskar livet och varandra. Sex har med åren blivit en stor krydda i deras liv. Det kan dock vara lite svårt att relatera till det liv som de beskriver. Trots att jag själv touchar det livet.

Personlig

95%

Porrig

40%

Informativ

50%

Aktiv

85%


2. Liws lust
https://blogg.amelia.se/liwslust/
✪ ✪ ✪ ✪
Som jag vill ha det…

Min blogg är fortsatt min dröm att driva. Senaste tiden har jag dock inte kunnat få fram min grej fullt ut och det har strulat lite tekniskt på bloggen. Därför det sänkta betyget. Kanske lite också för att den innehåller ganska mycket reklam. Men det är tyvärr inget jag kan styra över. Fördelarna av att ligga hos Amelia överväger dock fortsatt nackdelen. Jag hoppas landa tillbaka till 5 i betyg snart. 😉

Personlig

95%

Porrig

40%

Informativ

60%

Aktiv

90%


3. FinaJosefin
http://finajosefin.blogspot.se/
✪ ✪ ✪
Sexuella dagboksanteckningar…

En gott och blandat blogg med text och bilder på Josefin som är den som skriver. Hon beskriver att hon gillar att visa upp sig och att hon gillar tanken på att någon går igång på henne. Innehållet är sexuella dagbokstexter med inslag av sexnoveller och produktrecensioner. Bloggen är i regel varierande och spännande. Och nu verkar hon även har slunkit in på Hotwife-spåret.

Personlig

85%

Porrig

65%

Informativ

35%

Aktiv

95%


4. Frun lust
https://frunslust.wordpress.com/
✪ ✪ ✪
Härligt sex med fantasier i en parrelation

Denna nystartade sexblogg är personlig och välskriven. Jag fastnade för fliken där frun besvarar intima läsarfrågor. Det finns några bilder på kvinnan i paret som även är författaren. Det förekommer annars mest inslag av mer hämtade porrbilder men de ger inspiration vilket gör bloggen mer sexig. Hade velat ha den lite mer färgglad i utformningen.

Personlig

70%

Porrig

50%

Informativ

40%

Aktiv

90%


5. Stygga Frun
https://styggafrun.se/
✪ ✪ ✪
Nystartad, snygg och informativ blogg

Nystartad blogg som ser väldigt bra ut och den är både intressant och spännande att läsa. Jag önskar väl få en bättre bild av författaren, kanske i form av en ”teasbild” då och då.

Personlig

70%

Porrig

40%

Informativ

60%

Aktiv

80%


6. MarchMallows
https://march69mallow.wordpress.com/
✪ ✪ ✪
Närgånget och naket

Beskriver sig som en mullig singelkvinna och hon bjuder verkligen på sig själv, med intima bilder och texter om sina sexuella upplevelser. Kanske lite för intima detaljer för min smak men det blir ju definitivt porrigt och personligt.

Personlig

75%

Porrig

70%

Informativ

20%

Aktiv

90%


7. Eldblomma
https://eldblommasdagbok.blogg.se/
✪ ✪ ✪
Härligt frispråkig och kvinnlig

Eldblomma är en frisk fläkt som verkligen gör ett statement i sina inlägg. Hon skriver numera mest engelska vilket är en liten nackdel. Hon är dock härligt frispråkig och kvinnlig.

Personlig

95%

Porrig

40%

Informativ

30%

Aktiv

65%


8. Swingersliv
https://swingerslivet.blogspot.com/
✪ ✪ ✪
Swingers hela vägen…

Detta är en blogg som hållit igång sedan 2012 då deras resa in i swingerslivet började. Är dock långt ifrån lika aktiv som den var då. Bjuder på egna sexiga bilder ibland och sexnovellaktiga berättelser.

Personlig

65%

Porrig

70%

Informativ

50%

Aktiv

65%


9. Swingerssanningar
https://swingerssanningar.blogg.se/
✪ ✪ ✪
Utåtriktad swingerstjej

Här har ni en tjej som gillar att swinga, och som gillar mingel och fester. Hon postar cirka 1-2 gånger i månaden. Rolig läsning men utan bilder.

Personlig

70%

Porrig

30%

Informativ

20%

Aktiv

60%


10. Invite 2 sex
https://invite2sex.blogspot.se
✪ ✪
Helt ocensurerat…

Bloggande par som beskriver deras aktuella sexliv. En väldigt personlig blogg med mycket egentagna bilder som inte lämnar mycket åt fantasin. Lägger mest ut bilder med kort text, men kan ibland också komplettera med en del berättelser om deras äventyr. Det kan ibland vara lite över min gräns för vad jag gillar och går igång på, men det är en väldigt aktiv sexblogg.

Personlig

80%

Porrig

100%

Informativ

30%

Aktiv

95%


Om du saknar någon sexblogg i min topplista så får du gärna tipsa mig om den. Klicka på länken här för att komma till tipsformuläret..

Läs också:

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00