ANNONS
PersonuppgifterCookies

Vem är Liw?

Jag är en ganska vanlig småbarnsmamma som bor i villa med man och tre barn och lever följaktligen ett tämligen vanligt Svenssonliv. I mig finns dock ett alter ego som jag värderar högt och som jag låter exponeras här på bloggen. Det finns så många förbjudna, eggande, sexiga och ibland generande historier i mig som vill ut. Jag vill dela mina innersta tankar med dig helt enkelt. 

Saknade en blogg som denna

Att jag började blogga berodde mycket på att jag hade så mycket funderingar och erfarenheter kring sex som jag behövde få ur mig. Samtidigt slog det mig att det saknades en blogg som diskuterade sex på ett sätt som jag kunde känna igen mig i. En lust- och sexblogg med vardagsfokus, med analyserande och som tar upp sex från en kvinnas, eller t o m en mammas perspektiv.Sex är ett stort intresse för mig och därför finner jag det naturligt att blogga om det.

Om du vill mejla mig kan du göra det på Liw@liwslust.se

Och vill ni som företag göra något samarbete med mig så får ni gärna kontakta Daniel Troyse (daniel.troyse@mag.bonnier.se) som håller i de trådarna.

Jag och min man driver även ett community för vanligt folk med intresse för sex. Om du vill vara med så gå in och sätt upp er på Hemligg.se.

Om ni vill ha ett mejl när jag postar ett nytt blogginlägg här på bloggen så kan ni prenumerera på bloggen här.

Läs också:© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00