ANNONS

Vem är Liw?

Liw utslagen på sängen med munskydd och korsett

Jag är en ganska vanlig småbarnsmamma som bor i villa med man och tre barn och lever följaktligen ett tämligen vanligt Svenssonliv. I mig finns dock ett alter ego som jag värderar högt och som jag låter exponeras här på bloggen. Det finns så många förbjudna, eggande, sexiga och ibland generande historier i mig som vill ut. Jag vill dela mina innersta tankar med dig helt enkelt. 

Saknade en blogg som denna

Att jag började blogga berodde mycket på att jag hade så mycket funderingar och erfarenheter kring sex som jag behövde få ur mig. Samtidigt slog det mig att det saknades en blogg som diskuterade sex på ett sätt som jag kunde känna igen mig i. En lust- och sexblogg med vardagsfokus, med analyserande och som tar upp sex från en kvinnas, eller t o m en mammas perspektiv.

De sexbloggar jag fann var oftast skrivna av män eller om de var skrivna av kvinnor så var de ändå mer riktade mot män. Sex är ett stort intresse för mig och därför finner jag det naturligt att blogga om det.

Och om du vill mejla mig kan du göra det på Liw@liwslust.se

Och vill ni som företag göra något samarbete med mig så får ni gärna kontakta Daniel Troyse (daniel.troyse@mag.bonnier.se) som håller i dom trådarna.

För övrigt håller jag och min man Love på att bygga en ny sexcommunity för vanligt folk som har intresse för sex. Sajten heter Hemligg och vill du också vara med där så hittar du in där på adressen Hemligg.se.

Läs också:


Mata in din emejl nedan så mejlas du när det finns nåt nytt.© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00