ANNONS

Bästa sexbutik online – Topp 10

Sexbutiker - Topp 10

Här följer min topplista över de 10 bästa sexbutikerna online. Sexbutikerna listas helt utefter mitt eget subjektiva betyg. Till stor del baserat på tycke och smak, men också på en grundlig genomgång där jag bl a jämfört prisnivå och kundservice. Ingen sexbutik på denna topplista betalar för att vara med på listan. Utan denna lista är helt och hållet gjord på mitt eget initiativ. Dock så innehåller listan reklamlänkar.

Jag kommer successivt att uppdatera sidan för att hålla den aktuell. Sidan uppdaterades senast 7 oktober 2020 kl.13.20 och prisjämförelsen gjordes under januari-februari 2020. I prisjämförelsen jämfördes priserna i 19 olika sexbutiker.

Håll tillgodo!

Vänlig hälsning,
Liw


1. Sinful.se
✪ ✪ ✪ ✪
Snygg och proffsig

Sinful har en snygg och proffsig sida med mycket recensioner på sina produkter. Mycket goda kundomdömen. Prisnivån är ganska bra och de ligger drygt 10% under snittet. Nyhetsbrev skickas minst 2 gånger i veckan med specialerbjudanden på specifika produkter.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fri frakt över 700 kr

Bra kampanj hos Sinful.se just nu:
Höstrea – Spara upp till 65% (Länk till butik)


2. Joyland
✪ ✪ ✪ ✪
Användarvänlig butik med bra priser

Joyland är en ganska enkel och tydlig sida med en hel del recensioner. De har även fått goda kundomdömen på bl a Trustpilot. I jämförelse med övriga butiker så är deras priser ca 8% lägre än snittet. Nyhetsbrev verkar dock saknas. Så vad gäller specialerbjudanden så kommuniceras det på hemsidan.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fri frakt över 700 kr

Bra kampanj hos Joyland just nu:
Höstens STORA utförsäljning – Upp till 70% rabatt (Länk till butik)


3. Lovebox.se
✪ ✪ ✪ ✪
Matchar priset med goda vitsord.

Lovebox är en sexbutik som överraskat mig positivt i den här jämförelsen. Deras främsta konkurrensfördel är prissättningen. I min jämförelse ligger de lägst av alla, drygt 20% under snittet. De går också ut med att de matchar priset om man hittar någon produkt billigare någon annanstans. Därtill så har ett väldigt bra kundbetyg hos Trustpilot på 4.9, om än baserat bara på knappt 150 omdömen och med en märklig lucka på ca 3-4 år. Sidan lämnar dock en hel del att önska. T ex är nyhetsbrevsfunktionen ur funktion. Vilket känns lite oproffsigt.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fri frakt över 599 kr

Bra kampanj hos Lovebox.se just nu:
Se alla prissänkta varor – REA! (Länk till butik)


4. Mshop
✪ ✪ ✪ ✪
Trygg aktör med gott rykte.

Mshop är den sexbutik på nätet som känns tryggast och seriösast av dom alla. Snygg sajt och så gott som högsta betyg på Trustpilot med tusentals kundomdömen. Däremot så ligger prisnivån lite högre här jämfört med de andra. Ca 3% över snittet. De kör dock ganska bra specialerbjudanden ibland som de pushar för i nyhetsbrevet. Och sätter man upp sig för nyhetsbrevet så får man 10% på nästa köp!

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fri frakt över 999 kr

Bra kampanj hos Mshop just nu:
Alla prissänkta varor samlade – Upp till 80% rabatt! (Länk till butik)


5. KINO Shop
✪ ✪ ✪
Gott rykte men sticker inte ut

Det här är sexbutik som har lyfts sig ganska mycket och blivit bättre. Den har väldigt goda kundomdömen på Trustpilot. Prisnivån ligger ca 12% över snittet. Nyhetsbrev skickas 2 gånger i veckan med diverse rabatter på produkter. Och om man går med i KINO club (gratis) så har man alltid 10% rabatt på sina köp.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fri frakt över 800 kr

Bra kampanj hos KINO Shop just nu:
Fynda bland våra utgående varor! (Länk till butik)


6. Sexleksaker Outlet
✪ ✪ ✪
Lågprisbutik men inte lägst

Det här en ganska trevlig sexbutik med en hyfsat låg prisbild som är ca 18% under snittet. Nyhetsbrev skickas en gång i veckan och det händer att man där får en rabattkod som ger 10% rabatt. Det finns ganska få produktrecensioner på sajten och ännu färre kundomdömen om företaget att hitta.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fri frakt

Bra kampanj hos Sexleksaker Outlet just nu:
Billiga sexleksaker (Länk till butik)


7. PassionOfSweden
✪ ✪ ✪
Fullvuxen sexbutik

Här finns det förvånandsvärt gott om produktrecensioner och sajten har fått goda kundomdömen på Trustpilot. Prisnivån ligger drygt 10% över snittet. Men det har hänt att de haft kampanjer med så mycket som 30% på allt som de kommunicerat på Instagram.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fraktkostnad 49 kr

Bra kampanj hos PassionOfSweden just nu:
Se våra superdeals just nu! (Länk till butik)


8. Lustjakt
✪ ✪ ✪
Ger mycket tips och köpråd

Lustjakt har ganska mycket information om sex med diverse sextips och köpråd. Prisnivån ligger dock drygt 20% över snittet. Nyhetsbreven är ganska trevliga med specifika produkterbjudanden och sextips. Finns inte jättemycket kundomdömen att hitta, men de som finns är väldigt bra.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fraktkostnad från 49 kr

Bra kampanj hos Lustjakt just nu:
REA – Begränsat antal, upp till 70% rabatt (Länk till butik)


9. Lastbryggan
✪ ✪ ✪
Gammal och trogen

Lastbryggan är nog den äldsta sexbutiken av alla. Och det känns på något sätt. Men för att vara så gammal i gamet så är det påfallande få produktrecensioner och kundomdömen. Prisnivån ligger nästan 10% över snittet. De är flitiga med nyhetsbrev en gång i veckan, men sällan med några extraordinära erbjudanden.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fraktkostnad 49 kr

Bra kampanj hos Lastbryggan just nu:
Sexleksaker – REA (Länk till butik)


10. Intima
✪ ✪
Inget extra, men helt okej

Och en ganska anonym sajt som är helt okej men känns inte som nåt extra. Prisnivån är drygt 5% över snittet. Sägs ha nyhetsbrev, men jag har aldrig fått nåt förutom bekräftelse på att jag prenumerar på nyhetsbrevet.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fri frakt över 800 kr

Bra kampanj hos Intima just nu:
Intimas fyndhörna (Länk till butik)Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00