ANNONS
PersonuppgifterCookies

474. Underbart – utan trosor

/

Liws hemligheter

,

Liws levande

,

Att gå troslös ibland är underbart tycker jag, av en rad olika anledningar. Inte minst är det spännande att i ett offentligt sammanhang, med en helt ovetande omgivning, vara bar undertill. Det kan tyckas banalt, men jag har upplevt det väldigt uppiggande de gånger jag har vågat vara utan. Det livar upp livet lite kan man säga.

Skönt redan i ung ålder

Redan som 12-13 åring testade jag att gå utan trosor under en kjol. Då utan en tanke på att det var något förbjudet eller sexuellt över det hela. Det kändes helt enkelt bara skönt att vara utan trosor. Men så råkade min mamma upptäcka detta redan någon av de första gångerna då jag satte mig på huk. Hon bannade mig för att hon tyckte det var opassande och bad mig gå och ta på mig trosor och inte göra det igen. Vilket jag heller inte gjorde förrän i vuxen ålder. Såklart gjorde hon detta i all välmening och jag skulle nog kunna reagera ungefär på samma sätt mot min dotter i samma situation. Men det förstärkte samtidigt det förbjudna och lockande med det.

Idag lockar av andra orsaker

Just det förbjudna med att gå troslös är idag ett ganska stort skäl till att jag gillar att vara troslös. Jag vet inte om det är tanken på att något skulle kunna hända sexuellt, genom bara ett litet drag uppåt av ett tunt tyg, eller om det mer är grejen att bära på en hemlighet, som om alla bara visste, skulle kunna få tydliga reaktioner. 

Andra fördelar

Att lufta fittan i perioder känns ju också kroppsligt sunt och det finns en rad fördelar förutom det spännande inslaget.

  • Det är skönt
  • Det minskar risken för infektioner
  • Det motverkar dålig lukt
  • Det minskar risken för hudirritation och kvisslor/acne
  • Det skaver mindre
  • Främjar blodcirkulationen

Minns speciellt tillfälle

Dagen då jag fyllde 40år hade vi ganska små barn, men Love och jag fick lite spontant halva dagen för oss själva.

Vi åkte till ett supermysigt café och satt och pratade snusk minns jag. Jag hade ganska nyligen börjat skriva denna blogg och att skriva om vårt sexliv var minst sagt pirrigt. Jag var dagen till ära troslös under en kort klänning. Detta var jättespännande för oss båda och jag märkte framförallt hur mycket det verkade tända Love. Jag hade inte varit troslös mycket alls tidigare och vi diskuterade vad vi kände för det där på cafét minns jag. Ni vet kanske att lusten ökar när du vet att din partner tänder lite extra på något. Där och då öppnades mina ögon inför Loves kanske mer manliga sätt att se på troslöst under kjolen.

40 års dagen på café…

Olikt tänk

Om jag skulle få veta att min man är utan kalsonger så är det knappast något som gör att det pirrar till lite extra. Jag tycker ärligt talat han är sexigast med ett par snygga tajta vita eller svarta boxer på. Att inte se hela härligheten direkt är sexigare i mina ögon. Jag tror att det är en anledning till att många kvinnor kanske inte tänker på att det tänder män lite extra att veta att deras kvinna går utan trosor. Eller är det bara jag och Love som skiljer oss åt här, men jag tror nog det är en generell skillnad mellan könen kring detta fenomen.

Fredag, sol och troslöst

I förra veckan fick jag en idé om att ta detta med troslöst till en ny nivå. Vi behövde göra lite ärenden på stan i fredags utan barnen och vädret bjöd på sol och 20 grader. Och även om det inte blev som i min fantasi var det spännande och roligt…denna historia får ni dock ta del av på VardagsLiw inom kort. 😉

Nästa inlägg:
Nytändning med porr


TIPS: Prenumerera gärna på min blogg. Klicka här och skriv in din e-postadress så får du ett mejl varje gång det postats ett nytt blogginlägg.

16

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00