ANNONS
PersonuppgifterCookies

470. Tankar efter klubbesök

/

Liws tankar

,

Vad vore en drömkväll på en swingersklubb? Massa ligg, ett ligg eller inget ligg? Nu när vi upplevt en kväll på klubb kommer ju naturligt en massa eftertankar, men även framåttankar. Vill vi göra detta igen eller var det mer känslan av att ha bockat av det på min bucketlist. För såklart fanns det med på den.

Nu förstår vi

Vi fick en hel del tips inför besöket, varav en del råd vi först efteråt börjat kunna ta till oss av. Förutom matnyttiga tips om klädkoden var det också många som rekommenderade att stämma träff med några innan entrén till klubben för ”förfest” eller fördrink. På förhand kände vi oss lite frågande till detta. Vi ville ju gå dit helt öppna för att prata med många och inte ”låsa oss” till några redan på förhand. Och vi kände inte heller att vi behövde hålla några i handen direkt. Nu efteråt förstår vi dock betydligt bättre varför vi fick detta tips.

Tankar om tips

Jag skulle definitivt kunna njuta mycket av att uppleva en repris á la vårt första besök på swingersklubb där flirtande, observerande och okänt umgänge utgjorde huvudingredienserna. Men om jag ska gå till klubb igen skulle jag nog vilja ha lite mer action, någon sorts utveckling från det vi nu upplevde. Fast då skulle jag behöva ha en lite annan inramning än den vi nu hade. Förutsättningen för mig att bli mer öppen för att göra något fysiskt och intimt med några andra är att kunna connecta mentalt. Att ha en kemiträff med några innan vi gemensamt går på en swingersklubb hade kunnat vara ganska häftigt. För om det då skulle klicka mellan oss så hade chanserna till något intimt ökat betydligt. Det skulle även innebära att det finns några ”känningar” på stället. Och om det inte alls skulle klicka vid fördrinken så kan ju alla bara gå vidare på varsitt håll samma kväll. Visst skulle man kunna träffa några direkt på klubben och connecta med dom, men jag saknade nog den mer påklädda flörtfasen.

Den frisläppta kvinnan

Att tillsammans med Love möta upp en ”kåt” och frisläppt singelkvinna innan klubbesöket hade kunnat vara riktigt häftigt och jag tror jag hade njutit av hennes iver och laddning under kvällen. Att få dela på kåtkänslan kvinnor emellan på något sätt. Till viss del har jag upplevt detta med en väninna till mig där jag många gånger var på första parkett i massa av hennes sexuella busigheter med andra män. Ja jag betraktade ju även henne komma med en man en gång. 🙈Vi gjorde en hel del tokigheter tillsammans runt 25 års åldern.

Drömkväll med ett par

En förträff med ett annat par som vi skrivit litegrann med hade nog kunnat vara roligt. Några vi bara har skrapat lite på ytan med online på t ex Hemligg. Att ses ett par timmar innan och få se varandra påklädda och se om kemi finns hade varit upphetsande och denna typ av uppbyggnad är faktiskt en viktig detalj för mig för att bli kåt. Det är nästan bara så jag når full upphetsning, genom samtal och blickar. När flirtandet får komma utan en fysisk press utan istället kommer för att den genuint uppstår. Det gör den lättast bortom nakenhet för mig. “Jakten” att hitta någon ”utvald” och få vara lite kräsen är detaljer jag går igång på. 😊 Utan förförelsemomentet blir det helt enkelt inte bråkdelen så hett enligt mig. Med ett annat par skulle det betyda väldigt mycket för mig om vi tjejer klickade personkemimässigt, och att noll svartsjuka skiner igenom. Att sedan glida runt med detta par på klubben hade varit häftigt. Att våga gå runt och titta skulle kännas bekvämare på fler än två, vet inte varför.

Att sedan alla fyra visa oss nakna för varandra i relaxavdelningen. Att se personer nakna som du inte varit fysisk med, men där dörren står på glänt är läckert. Och därefter gå in i något rum eller i loungesoffan ta på vår egna män och kanske lite smått på motsatt partner också. På hångel- och pillstadiet. 

Drömkväll med en extraman

Ett annat hett scenario för mig hade varit att gå dit med Love och en extraman, som vi redan känner, t ex Mr U. 😉 Jag hade gillat att vara i centrum mellan dem och samtidigt observera dem i denna miljön. De hade gärna fått flirta med andra. Men att de sen var mina för kvällen. Att få betrakta dem lite på håll hade varit sexigt. Och låta dem betrakta mig bli sedd av andra. Det hade ju även varit en perfekt miljö för min man att på ett natutrligt sätt observera mig bli närgången med en annan man och för mig att känna mig trygg i det. På ett sådant här ställe hade jag verkligen gillat att gå dit med två män, kanske är det mitt drömscenario. Tror dock Loves drömscenario hade varit att gå dit med ett annat par, vilket jag också hade gillat. 

I alla dessa fall ovan hade kvällen slutat på samma sätt i mitt huvud, på ett hotellrum…och det skulle vara där de riktigt snuskiga sakerna hade hänt. Men svaret på min inledande fråga är ja, jag går gärna på klubb igen.

Ps: Uppdaterad sexbutiksida och sexbloggsida

Nästa inlägg:
Den manliga kåtheten


TIPS: Prenumerera gärna på min blogg. Klicka här och skriv in din e-postadress så får du ett mejl varje gång det postats ett nytt blogginlägg.

14

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00