ANNONS
PersonuppgifterCookies

453. 23 bortkastade centimeter

/

Gästbloggare

,

Boxxy från Hemligg är tillbaka som gästbloggare. Hon skriver med ärliga ord om hur verkligheten kan kännas. Tankar som många av oss kan tänka, men kanske inte vågar berätta om. Berättelser från livet, där saker inte alltid blir riktigt som tänkt. Hon vågar berätta det lite udda med en unik humoristisk ådra som gör att man blir glad och fnissig av att läsa hennes berättelser, och det gillar jag. 👍
Jag gillar stora kukar. Jag är en sizequeen och jag skäms inte. Det betyder inte att jag ratar män med normalstora kukar. En stor kuk är liksom extra topping på en redan god glass, parmesanost på pastan eller ett glas vin till ostbrickan. Lite extra glädje helt enkelt. I vanliga fall om jag ska träffa någon så behöver personen vara trevlig och ha en intressant personlighet. Har personen stor kuk räcker det att han inte är otrevlig. Men då snackar vi storlek 21+. Det kanske inte blir så återkommande eller mysiga träffar, men ja…man ska ju inte dricka vin varje dag heller. 

Till saken. För några år sen fick jag kontakt med en man som hade 23 ståtliga centimeter OCH var trevlig. Fatta julafton! Han var lite nördig, lite halvblyg, väldigt mjuk och rar i sin personlighet. Han skröt inte om sin kuk alls utan pratade som en vettig människa.

Sagt och gjort så skaffade jag hundvakt och åkte dit. Han bodde en bit bort så jag skulle stanna över natten. Han möter mig på parkeringen och vi går hem till hans lägenhet, som han delar med 2 supersöta katter. Båda är nog lite nervösa men vi småpratar en stund och kollar sen lite film. Vi sitter mest och småmyser lite, inget hångelkalas eller så, men det är trevligt. 

Så blev det dags för sängen och han klär av sig naken. 

Man kunde nog se stjärnor blänka i mina ögon för fy sån vacker syn. Kuken var lite halvhård men såg så ståtlig ut där den hängde, redan större än de flesta jag sett när de varit fullt erigerade. 

Hångel och tafsande inleddes, mycket tafsande från min sida. Jag sa att han hade mjuk personlighet va? Ja det följde tyvärr med i sängen där han var lite tafatt. Men jag menar fine, han hade inte fyllt 30 än och var kanske inte så jätteerfaren + nervös. Jag var inte heller någon sexatlet då jag precis hade kommit ur ett långt samboförhållande med tråksex så jag kunde inte riktigt styra upp situationen.

Till slut var det då dags för det jag kommit för. Penetrationen av alla dom där lockande 23 cm. Jag var mentalt så kåt av bara åsynen så jag behövde ärligt talat inte ens förspel för att bli våt. Det rann redan. Som många andra stora kukar blev inte ståndet sådär stenhårt, men tillräckligt. Han för in den och jag ryser av välbehag. Han backar ur och för in den igen, försiktigt. Jag njuter och vill bara ha mer.

Här nånstans brast kommunikationen. Jag gissar att han träffat tjejer förut som inte klarat hans storlek så bra, som gnällt och bett honom ta det försiktigt. Min kropp bad inte om att han skulle ta det försiktigt. Jag ville bli ordentligt knullad. Kom igen, använd det du har. Jag försökte med alla medel visa att jag bara tyckte det var skönt, trycka mig mot honom och bad om mer. Men nej, han höll igen.

Då tänkte jag att jag väl ställer mig på alla fyra så kan jag jucka emot så kan han i stort sett stå still om han inte vill göra mig illa. Vad som sen följde vet jag inte riktigt hur jag ska förklara.

Tänk er vacker pardans, men där paret räknar i otakt, kanske inte lyssnar på samma låt. Han var så inne i att inte bottna så när jag juckade mot honom så backade han liksom i sin rörelse. När han stötte i mig var det i nån hackande, tveksam rörelse. Vi hittade aldrig takten, aldrig samspelet. Vad jag än gjorde så blev det fel. Jag stod helt still, jag juckade emot mycket, lite, rytmiskt, helt ur takt. Det bara gick inte. Jag bad om hårdare, mer, djupare..men nej. Så till slut kom han och det var det. Om jag inte vore en artig människa hade jag nog härjat, kanske gråtit en skvätt. Men nej, vi kramades tills vi somnade.

Morgonen efter tänkte jag att vi försöker igen. Det kanske var nerverna eller nåt som gjorde oss så icke samspelta. Nej det var samma katastrof. Så jag åkte hem, otillfredsställd och sur. Sur över att ha lämnat bort hunden för ingenting. Sur för att jag var mer kåt nu än innan. Sur för att kukguden satte 23 cm på en person som var livrädd för sina cm.  Jag hoppas han idag har en partner som fått honom att inse att han inte kommer mörda någon om han låter sig släppa kontrollen lite. Det måste ju vara drygt för honom också att alltid hålla igen sådär.

Ja det var storyn om de sorgliga 23 cm. Kan säga att jag hellre hade sex med min kk som hade 13-14 cm alla dar i veckan. Så nej, storleken är inte allt, inte ens för en size queen.

Om du vill läsa mer av Boxxy på Hemligg hittar du henne här. För att läsa hennes blogg där behöver du dock vara inloggad på Hemligg.


TIPS: Prenumerera gärna på Liws blogg. Klicka här och skriv in din e-postadress så får du ett mejl varje gång det postats ett nytt blogginlägg.

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00