ANNONS
PersonuppgifterCookies

452. Det oberättade…

/

Liws hemligheter

,

Efter fem års bloggande har ju några historier fallit bort, en del detaljer som jag valt att inte återberätta. Kanske har det varit något pinsamt eller så har poängen bara tappats med tiden. Såhär i efterhand kan kanske några av de överhoppade detaljerna kännas roliga att berätta om. Tyvärr, eller vad jag ska säga, har jag varit ganska öppen med saker som gått snett eller som varit speciella. Så några gigantiska ”bloopers” har jag inte på lager. Men här kommer i alla fall några oberättade historier som jag utelämnat. 

👀Vi hyrde samma stuga vid två tillfällen under 2021. Allt var frid och fröjd, både på två och tre. 😉 Det stod inget om städning på Booking.com där vi bokade stugan, så vi städade inget. Står det inget så ingår det väl tänkte vi som aldrig hade bokat stugor via Booking tidigare. När vi senare synade annonsen för boendet så hade de nu lagt till en text och förtydligat att du städar ju efter dig. En av gångerna, mitt i vintern, glömde jag 4 st korta sommarklänningar i huset. Vi möttes senare upp jag och hyresvärden så jag kunde få tillbaka mina nätta och sexiga klänningar, men den missade städningen nämndes det aldrig något om. 

👀 Vi hade en helt magisk semesterdag på ett populärt turistställe sommaren 2017. Pga ”kamouflering” mot våra reskamrater och även mot Mr U så blev det i text att vi var på Kolmården. Men det var egentligen på High Chaparral jag upplevde denna magi. Det är nog den märkligaste kombo-dagen i mitt liv då jag blandade mitt absolut kåtaste jag med barnaktiviteter på ett så icke sexuellt ställe. Den dagen var första dagen jag på riktigt erkände att jag verkligen gick igång på tanken med sex på fler, för mig själv. Och det kändes väldigt speciellt och förlösande minns jag, som om jag på riktigt var 17 år igen.

Jag kan inte tänka på detta ställe utan att bli tokkåt på min man för jag tror nästan att jag var minst lika nyförälskad denna dag som när vi träffades. Vi skulle ha besökt samma ställe nu i somras men det blev till slut ett annat turistmål. Jag längtar idylliskt tillbaka till High Chaparral…just saying. Så om ni är där någon gång…tänk på mig. 😘

Jag på High Chaparall sommaren 2017. Kåt i sinnet och barnvagn i hand. 😂

👀 När vi träffade Henrik själva första gången visste jag att han inte rökte. Jag gillar inte kyssar med någon som röker. Min man feströker dock ibland när han har en utekväll med grabbarna typ en gång/år. När Henrik och Love gick ut och förenades i varsin cigg denna första träff efter lite sex på tre tyckte jag det var supersexigt. Då struntade jag fullkomligt i lukten av cigg. Att känna att de två män jag precis varit intim med connectade över en cigg fick mig att totalt glömma bort allt annat.

👀 Vi hade ju ett oskyldigt men spännande möte med en okänd man i skogen 2017. Mitt i vårt velande efter detta speciella möte, där det verkligen fanns möjlighet för sexuell kontakt i framtiden, skrev jag och Love en lapp.

Vi hängde upp den på en grind en bit bort ifrån platsen vi hade träffats på. Mannen skulle ju övernatta i ett vindskydd och enda naturliga vägen därifrån var via denna grind. Men efter att ha cyklat iväg en bit på våra cyklar ångrade vi oss och cyklade tillbaka och tog ner lappen. Någon vecka efter detta fick vi istället kontakt med Mr U. Så vi gjorde väl ett val där i skogen, för initial kemi fanns ju med denna man. Men vi var inte redo än och vem vet hur han i skogen hade känt om han sett vår lapp. Lappen hittade jag för en tid sedan i en väska, varför jag nu hade sparat den. 😊

Lapp tilltänkt man med whiskey i kåpa mitt i skogen

👀 Under en promenad med Love och en extraman på en skogsväg blev det först att den ena och sedan den andre tog min hand utan att tänka på vad den andre gjorde, på varsin sida om mig. Så här gick vi sedan i några minuter då ingen släppte. Det kändes väldigt konstigt och jag tror vi alla tre kände samma sak.

Svårt att veta utan att ha testat eller hur? Vi upprepade det aldrig igen. Poly utanför det sexuella=inget för mig.

👀 Till sist vill jag bjuda på något som hände väldigt nyligen och som jag inte brukar bjuda på så här nära i tid. Det var ett resultat av en översköljande kåthet hos mig nu i fjällen. Efter lite intensivt hånglande med Love var min lust på topp. Vi hade bokat ett ”bastu med bubbelpool-rum” i anslutning till vårt boende. När vi satt där i bastun började vi smeka oss själva. Helt plötsligt började vi dirtytalka som aldrig förr samtidigt som vi betraktande smekte oss själva inför varandra. Vi hade mycket ögonkontakt och jag njöt av att titta på Love njutandes. Jag visste att det var över en vecka sedan han tog på sig själv vilket var sexigt att veta. Såhär njöt vi ett tag. Efter lite händer och munnar här och där hade vi båda kommit. Nu var jag så otroligt avslappnad och kåtheten var nästan starkare än innan vi började. Jag kan ibland fungera så.

Fortfarande kvar i ”spat” började jag skriva med Mr U som visade sig vara med på noterna. Jag bad honom om en dickpic och så började jag ta på mig själv igen, med lite hjälp från Love ibland. Jag skickade två nakenbilder på mig, en framifrån och en bakifrån. Och så fick jag något härligt stående i retur, vilket såklart var riktigt smaskigt. 👏 Medan min man ömsom chillade med en cola vid bubbelpoolen och ömsom sneglade in i bastun varierade jag mellan att smeka mig själv och att skriva. Jag blev nu ivrig att tajma in våra orgasmer, dvs med mottagaren av mina sms. Love kunde följa konversation på sin telefon eller betrakta mig i bastun. Men jag tror mest han myste och chillade.

😁 Ibland bad jag om lite assistans. Jag valde vid båda orgasmtillfällena denna kväll att vänta ut orgasmen vilket jag annars kan vara ganska dålig på. Det resulterar ju ofta i extra starka klimax, vilket visade sig stämma. 😊

Ett av mina nakenskick i fjällen

Nästa inlägg:
23 bortkastade centimeter


TIPS: Prenumerera gärna på min blogg. Klicka här och skriv in din e-postadress så får du ett mejl varje gång det postats ett nytt blogginlägg.

15

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00