ANNONS
PersonuppgifterCookies

Vi blev lurade

/

Liws hemligheter

,

Liws levande

,

Jag och min man har aldrig blivit ghostade eller blivit förtjusta i några potentiella par eller extrakillar som sedan visat sig vara fejk. Men nu har det hänt. Vi blev lurade och i viss mån lät vi det hända för att det triggade igång nya fantasier som vi gick igång på och gillade.

Lätt hänt att bli lurad

Jag läser ju lite då och då om personer som blivit ghostade eller där man upptäckt att den man skrivit regelbundet med en tid är fejk. Det har ju såklart låtit jobbigt, men förståelsen för det ökar ju när man själv fått uppleva det. Vi känner oss nu lite dumma och naiva att vi lät oss duperas. Men det är lätt hänt när någon trycker på rätt knappar och målar upp en bild av något som väldigt väl matchar ens egna preferenser och igångsättningar. 

Sexigt när det kommer oväntat

Vi var verkligen inte ute efter att träffa en ny extraman. Det hela började bara med att jag svarade på några frågor från en intresserad man. En man som skrev väldigt bra och framstod som en väldigt trevlig beundrare som dessutom visade sig se väldigt trevlig ut också. Och från att bara vara en nyfiken prick som skrev bra övergick det mer och mer till att bli en intressant kontakt. Denna man var lyhörd och skrev saker som stämde väldigt bra med oss. Vilket han såklart kunnat läsa sig till här på bloggen. Jag har ju till och med skrivit ett inlägg om hur den perfekta extramannen ska vara. Kanske är det en anledning till att vi helst inte vill träffa någon som vet att jag är Liw, för att risken för att råka ut för en player då ökar. Samtidigt så är det ju egentligen bra om personen man träffar är väldigt lyhörd och vet vilka knappar han ska trycka på.

Hur som helst så lyckades han även trycka på vissa punkter som jag knappast avslöjat på bloggen. Och det var lite spännande att skriva med någon som engagerade sig och var så kommunikativ och responsiv. Han kändes rak men chill, om än lite väl ivrig. 

Ny fantasi växte fram

Han skrev lite då och då till mig/oss i några veckor innan mitt intresse så smått började väckas. Komplimangerna var han bra på och de kändes genuina. För mig tar det ofta ett tag innan jag på riktigt kan ta till mig när komplimangerna är riktade till Liw. Till slut var det något som gjorde att han tog sig innanför mitt skal och en veckas skrivande började. Han pushade inte för bilder utan var mest nyfiken och ville veta mer om mig/oss. Bilderna som han visade upp av sig själv visade en mörkhyad man som såg bra och trevlig ut. Att vara med en mörkhyad man vet jag att många kan fantisera om. Men det har väl aldrig varit något jag direkt fantiserat om. Hudfärgen har inte spelat någon roll för att väcka min attraktion, utan mer personlighet och blickar. Men nu väcktes denna fantasi starkt till liv i mig. Initialt var det inget misstänksamt kring hans bilder, som det fanns många olika av på hans sida. Jag och Love upptäckte att vi var kåta på varandra mestadels av tiden, pga fantasin om honom. Vilket var jättekul!

Varningsflaggor fanns

Det fanns några varningsflaggor. Men vi gillade ju fantasin och den kåthet den gav oss så vi ville inte riktigt spräcka bubblan. Till slut så blev det dock lite för många varningsflaggor för att vi skulle kunna blunda för det. Han postade t ex om samma bild med ord som att den var tagen nu, även om bilden fanns med bland tidigare postade bilder också. 

Så jag bad till slut om en verifiering. Därefter blev det knäpptyst. Med rent mjöl i påsen så svarar man ju såklart upp med en bild för att dementera misstankar. Inom några dagar kom istället ett ganska långt svar med förklaringen att han hade fått kalla fötter och varför det skett, och så tackade han för sig. 

Han gjorde det bra

Vid det här laget så hade vi redan kommit ner på marken och lagt märke till alla varningssignaler. Vilket ändå var ganska många. Och det var nu ganska tydligt att det var en fejkprofil. Men jag måste säga att han var ”bra” på det han gjorde, för han lyckades verkligen lura oss. Jag blev först arg och det tog några dagar att smälta hans beteende får jag erkänna. Det var en konstig känsla. Han var liksom för bra för att vara sann, fast på ett läskigt trovärdigt sätt. Jag är ändå så van att säkerhetstänka, så inga detaljer jag inte vill dela hade delats. Mer än förödmjukelsen. Men det var väl samtidigt lite värt det pga min och Loves ökade kåthet till varandra kring denna nya fantasi med en mörkhyad väldigt kommunikativ man. Jag tror fantasin väcktes hos mig pga att han inte var såsom jag ofta tycker mörkhyade män framställs i porrklipp. De brukar oftast vara tysta och lite maskinliknande vilket jag tycker är tråkigt. Denna kille var raka motsatsen. Och konstigt nog så höll fantasin i sig efteråt, mitt i frustrationen att ha blivit lurade. Så även om vi inte blev fysiskt ghostade så blev vi ändå lurade. 😤

Fantasin gjorde oss blåögda

De som har rent mjöl i sin påse har inga problem med en verifiering. Att de nästan är för bra för att vara sanna får de ju ta som en komplimang. Så var det med denna man. Han var väl ”skapad” precis utifrån vad som lästs om oss här på bloggen. 

Det konstiga är hur blåögd man kan vara när det gäller sig själv. Om denna profil hade dykt upp på Hemligg hade vi alla gånger synat honom direkt och begärt in en verifiering. För er som inte vet så begär vi ofta in verifieringsbild av alla som vi tycker verkar vara för bra för att vara sanna som en del i vår kamp mot fejkkonton. Men nu blev vi hemmablinda eller vad man nu ska säga. Sen tror jag att vi gillade fantasin lite för mycket för att inte låta den åtminstone få lite luft under vingarna. I fortsättningen kommer vi dock att vara betydligt mer misstänksamma. Men hade det varit så att denne man hade funnits på riktigt. Då hade det kunnat hända grejer… 😉


TIPS: Om ni inte vill missa när jag postar något nytt så kan ni prenumerera på bloggen här. Då får ni ett mejl varje gång jag postat ett nytt blogginlägg.
Glöm inte heller nya postningar på Vardagsliw

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00