ANNONS
PersonuppgifterCookies

423. Mina bästa ligg

/

Liws äventyr

,

Liws hemligheter

,

Vilka är dina bästa ligg? Jag har funderat på vilka som är mina bästa. De flesta ligg minns man ju inte, medan andra har blivit oförglömliga minnen för livet. För mig handlar ofta det bästa sexet om tillfällen då jag verkligen kunnat vara mig själv. Och i och med det så har lite mer oväntade eller ”första-gången-saker” hänt. Sen finns det ju såklart också tillfällen när mina innersta fantasier har gått i uppfyllelse som blivit oförglömliga minnen även om de långt ifrån alla kvalar in bland mina bästa ligg. Miljön spelar också ganska stor roll för mig har jag insett.

Jag har rangordnat liggen även om jag egentligen har jättesvårt att helt avgöra ordningen exakt. Men Love tyckte att listan blir roligare att läsa om det är en riktig topplista. Så nu räknar jag nedåt och tar det bästa till sist. Som ni kanske anar så har de flesta av mina bästa ligg kommit till på senare år, efter att jag startade den här bloggen. Den euforin jag känner när vi sätter oss i bilen inför ett äventyr är ju ungefär som ett barn på julafton. Och när man mår så bra kommer ju lätt fina stunder till. Men det blev också några bubblare från förr som ligger mig varmt om hjärtat.

Bubblare 1 från förr
Ett speciellt ligg med en man som hade förmågan att låta mig vara precis den jag är. Det gjorde att jag initialt kände mig kär i honom, men det visade sig mer vara hans förmåga att ta folk som de är som fascinerade mig. Jag minns detta specifika sextillfälle när han genuint ville veta hur jag kom och välkomnade på riktigt en vibrator med i leken. Det blev en rolig lek och jag visade både det ena och det tredje. På den tiden betydde en vibrator väldigt mycket för mig i sängen.

Konstigt då den nästan aldrig finns med oss i sexet längre. En man som verkligen var nyfiken på hjälpmedel som surrade var otroligt unikt för mig på den tiden. Jag kände mig härligt ”normal” och sexig efter vi var klara. Kanske en självklarhet för många, men ett underverk för mig. 🙏

Bubblare 2 från förr
Mitt enda KK som jag nästan alltid flirtade på sms med en hel kväll innan vi sågs. Fasiken vad det fick igång mig. Jag minns ett speciellt ligg när vi träffades efter krogen. Han var liksom alltid kåt på mig så fort jag ville och kom så fort jag sms:ade, vilket kändes otroligt smickrande. Jag minns denna kväll väl, med massa trevande flirtande och prat på väg hem från krogen. Vi hånglade tokmycket så jag nästan fick en ”huvudorgasm” innan vi kom till sängen. Väl mellan lakanen hittade han min G-punkt väldigt lätt, som om han aldrig gjort annat. Det var lite udda då den verkat otroligt svårhittad för nästan alla andra jag hade haft sex med tidigare. Jag blev helt tokig av hans fingrar. 😎

Bubblare 3 från förr
Oralsexet på Gran Canaria är ett annat oförglömligt sexminne. Jag kommer alltid minnas mannen jag träffade på semesterresan, för hans tunga mer än något annat…och för att han (eller vinet) fick mig att slappna av som aldrig förr. Om det kan klassas som ett ligg vet jag dock inte. Vi gjorde allt utan att han trängde in i mig. Från att bara vara en fin kille som jag parats ihop med då min väninna valt ut hans kompis som sin semesterflirt till att bli ett mirakel då jag helt plötsligt kunde njuta av oralsex!! Det kändes nästan som jag upplevde något utanför min kropp då det kom så oväntat. Men samtidigt var stunden det mest intima jag upplevt dittills.

Jag kommer ihåg att jag helt förbluffat tänkte, det här är det skönaste jag har varit med om. Även om jag aldrig kom. För jag vågade inte ligga kvar och bara njuta. 😋

5. Stunden efter Mr U
Första-gången-saker” är ju lite smått magiska. Så upplevde jag och min man det efter andra träffen med Mr Utvald, första gången vi kunde få till det hela vägen med en extraman. Sexet jag och min man hade efter Mr U hade åkt hem efter denna träff var underbart, lite som taget någonstans från en sexig roman eller film. Vi var egentligen mätta efter att vi båda hade kommit flera gånger under kvällen. Men vi körde på en gång till trots att klockan var 01 eller 02. Och båda kom igen. Vi var i en sommarstuga en sensommarkväll och det var massa tända ljus som inte ville slockna. Jag hade i denna stund öppnat en ny dörr i mitt liv, kryddan med en extraman. 💝

4. Fyrkantsfenomenet
Vid vår andra träff med Moa och Henrik upplevde jag ett speciellt samspel. Vi hade börjat lära känna varandra, åt gott, spelade ett sexigt spel och hade flera omgångar med sex. En av kvällens liggomgångarna var otroligt tajmad. Moa kom, jag kom, Henrik kom och sedan kom Love om jag minns det i rätt ordning. Jag trodde inte det kunde bli så samspelt vid sex på fler som jag upplevde denna stund. Alla log när vi gick ner till hotellbaren för att ta lite tilltugg. Jag närmade mig tanken på tjejsex för första gången vilket var spännande. Vi hade så kul!
😅

3. Utomhus på stranden
Sex utomhus har inte varit tillfällen då jag direkt varit i mitt esse, men sexet på en avsides strand med min man en 27-gradig sommarkväll förra sommaren var trolsk. Vi hade precis haft en lyckad kemiträff med en extraman innan och det kryddade såklart till sexstunden.

Tillsammans med det idylliska vädret. Jag hade precis börjat kunna komma under samlag samtidigt som jag tog på mig själv. Vilket nog gjorde sitt till. Jag kände mig smått berusad av min man och vad vi fått till. 🔥

2 Försexet
Sexet jag och Love hade innan sista träffen med Moa och Henrik. Vi hade bokat en stuga i två nätter och Moa och Henrik skulle komma dagen efter. Stugan bjöd på utsikt mot en sjö och vi lagade god mat jag och Love. Spänningen fanns att ta på i luften inför vad som väntade dagen efter. Vi hade sex i soffan och jag låg bakåtvänd ovanpå min man medan han knullade mig och samtidigt tog med handen mellan mina ben. Han drog omedvetet (i mitt huvud medvetet) ut på min orgasm säkert 10 ggr tills jag exploderade otroligt starkt som jag minns det. 💥

1. På tre i vintermiljö
Ett dygn med sex tillsammans med min man och en extraman förra året. Det var i december och snön låg vit på marken runt huset vi hyrt. Jag var väldigt uppvärmd då Love och jag hade haft en natt själva först på samma ställe. Julmusiken hördes i stugan och vi började med en fika när han kom, därefter bastade vi och slängde oss i snön. Efter en god middag och ett glas vin, kom jag oralt minst 3 gånger på köksbordet, och sedan kom jag under sex utan beröring av klitoris med vardera man. Drömde jag? Det fanns en bänk i bra höjd som jag blev tagen på av båda männen med benen i luften, en i taget…Jag har skrivit en vinternovell som inspirerades av min egenupplevda upplevelse från denna träff. (Obs, ligger längst ner på länkad sida).
🎄🤩

Jag blir pirrig i kroppen och glad av att sammanfatta några av de bästa sexuella upplevelserna jag har haft.

PS: Nytt tillskott på lite olika andra ställen också…😉

Nästa inlägg:
Mina värsta ligg

16

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00