ANNONS
PersonuppgifterCookies

69an med fingertoppskänsla

/

Liws levande

,

UnderLiw

,

För många är nog oralsex något av det skönaste och mest intima som finns, vilket det med åren har blivit för mig med. Men just mottagandet av oralsex har, för mig, länge varit förknippat med svårighet att slappna av. Kanske är det inte en helt ovanlig känsla att känna då det handlar om en sådan intim sak. Jag tror att jag är lite av en ”late bloomer” när det kommer till att njuta av det orala. Jag har inte varit intresserad av att utforska det förrän de senaste åren. Numer är 69an något av en favorit, vilket är ganska nytt för mig.

Går det att hitta full avslappning?

Tidigare har jag gjort inlägg som lyft fram betydelsen av att vara uppvärmd vid oralsex. Och att det annars inte känns lika skönt för mig. Att slappna av med någons huvud mellan benen har definitivt inte känts självklart för mig. Lite tråkigt såklart, men sedan jag insåg att oralsex efter några orgasmer får en helt annan spelplan som faktiskt passar mig har jag velat utforska området mer och mer. Men frågan som kvarstod var om det kan bli skönare direkt och ta kortare tid till orgasm utan uppvärmning också?

Hur ska det gå till?

Sen jag träffade min man har jag känt mig sedd och ompysslad vid en slickstund, men jag har nog kroppsligt inte kunnat slappna av utan några orgasmer i kroppen. Sen har jag väl insett med åren att flera stimuli samtidigt får min kropp att bli tydligt mer avslappnad. Men om min man för in några fingrar i mig samtidigt som slickandet forceras fontänorgasmen och det blir faktiskt inte lika skön orgasm just oralt. Och varken jag eller min man är ute efter själva sprutet vid oralsex. Så att forcera fram ett sprut vid oralsex är vi nog inte bekväma med någon av oss.

Inte i nuläget. Att föra in något analt vid oralsex är inte heller något jag känner mig helt bekväm med. Så samtidigt som jag känt mig sjukt nyfiken på att mer och mer kunna njuta oralt så har det känts som att jag inte vetat hur vi ska utveckla det vidare. Men så gjorde min man något som fick mig att direkt kunna slappna av och därmed kunna njuta fullt ut redan från början.

69an en gång i månaden

För någon dryg vecka sedan, innan min mans sterilisering, ville vi ha sex då vi visste att det kanske kunde dröja några veckor innan nästa gång. Då jag hade ägglossning blev det som det brukar bli vid denna tidpunkt, en 69:a. Det har blivit mer och mer vanligt för oss att vi nån gång i månaden bara har oralsex pga osäkra perioder. Vi har lovat varandra att inte sluta med det nu när vi snart kan ha penetrerande sex oftare. Det är speciellt och skönt att bara ha oralsex ibland. När vi kör 69:an, utan att jag är uppvärmd, brukar min man få ligga i kanske en halvtimme innan jag kommer och jag känner att jag inte helt kan slappna av. Först därefter ägnar jag mig mer intensivt åt min man oralt. Det blir ofta i den ordningen då jag inte kan suga av honom fullt ut när jag är inne i mitt. Så initialt får han lite lugnare behandling. 😊

Hittade min avslappningsknapp

Under 69an med mig ovanpå började min man vid senaste sextillfället att med lätta fingertoppar smeka mig mellan och på skinkorna samtidigt som han slickade mig. Jag kände direkt att det var som en avslappningsknapp för mig, vilket blev en genväg för att känna mer. Avslappningsknappen gjorde oralsexet jätteskönt direkt. Innan vi lade oss i 69:an hade vi hånglat och kyssts och då överraskade Love mig med lite nack och öronhångel 🥳️.

Och sedan lite bröstbehandling med lätta fingartoppar och varsamma händer. Ingen lång stund men det fick tydligt igång mig. När han sedan började slicka mig ville jag fort upp i 69:an. Att sitta på föredrar jag nuförtiden. När Love sen började med sina lätta fingertoppar mellan mina skinkor och över analöppningen så insåg jag att det är ett väldigt känsligt område för mig som tydligt förstärkte känslan kring mitt underliv. Dubbel beröring, fast nu då bara utvändigt. En parentes är att jag älskar att bli smekt och kliad var som helst på kroppen. Det finns inget som får mig att slappna av på samma sätt. Och det tar bara två sekunder så är jag helt avslappnad. Kombinationen att bli smekt runt rumpan och slickad mellan benen var gudomligt skönt. 

Lite fördröjning förhöjer

Sen höll jag som vanligt igen lite för att jag inte vill spruta rakt i ansiktet på Love. Går allt fort och med fingrar inblandade så kommer ett större sprut än om jag håller igen lite och avstår fingrarna. Det positiva med att hålla igen lite är att orgasmen blir mycket skönare och längre när den väl kommer. Att själv kunna välja att dra ut lite på orgasmen vid bara slickande är jag inte bortskämd med. Jag kom i alla fall efter cirka en kvart och det var sjukt skönt från första stund till den starka orgasmen på slutet. Det var en STOR upptäckt för mig. Det var verkligen fingertoppskänsla av Love kan jag glatt konstatera. 😁

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00