ANNONS

408. Ett gästspel av Love

/

Loves hemligheter

,

Samliw

,

Idag blir det ett lite annorlunda inlägg. För nu är det faktiskt jag, Love, som skriver. Dvs Liws man. Ibland har det kommit önskemål om att höra min sida av allt vi upplever. Så här är jag nu.

Det finns en del som undrar hur jag som man kan gå med på att låta min fru ha sex med andra. Vad får jag få ut av det? Är jag kanske porrskadad? Kanske är det så att jag går igång på att bli förnedrad? För många är det nog en väldigt främmande tanke att låta sin fru ha sex med någon annan. Samtidigt så är jag långt ifrån ensam om att göra det. Vilka bakomliggande faktorer det finns till varför är nog väldigt olika och jag kan bara tala för mig själv och vår situation.

Hur tänker jag?

För det första så känner jag mig väldigt trygg och säker på min och min frus kärlek och relation. Inte för att jag tar den för givet, men jag går inte heller runt och är rädd för att förlora den. Istället finner jag glädje i den och njuter av nuet. Dessutom ser jag inte Liw som en ägodel som är ämnad enbart för mig här i livet. Liw har haft ett liv innan hon träffade mig och givetvis haft sex med ett gäng andra killar. Hur många eller hur mycket är för mig oväsentligt. Men hon har haft sex med andra killar och det gör egentligen ingen större skillnad om hon har sex med ytterligare några killar nu. Sen är det givetvis så att vi har en väldigt tajt kärleksrelation där vi har varandra och lever livet tillsammans med stort förtroende till varandra. Vi går inte bakom ryggen på varandra. Vi har ju inte heller någon anledning till att göra det, speciellt i och med att vi faktiskt kan träffa andra inom ramen för vår kärleksrelation.

What’s in it for me?

Men vad får jag ut av att låta Liw ha sex med en annan kille? Samtidigt som jag ser på? Grejen är den att jag har insett att kåthet och sex inte är något som det finns en viss bestämd mängd av i ett förhållande. Utan den mängden kan variera. Så om Liw ger av sin kåthet och har sex med någon annan så innebär det inte att det måste ske på min bekostnad. Istället kan jag se det som att jag gör en investering i kåthet som gör att mängden kåthet ökar väsentligt, vilket jag kan skörda frukterna av. Det är alltså lite samma sak som med pengar här i världen. Genom att investera pengar i något kan man få pengarna att växa, utan att det måste ske på någon annans bekostnad. Om man inte investerar något utan bara skördar frukterna så kommer man snart inse att kåtheten gradvis försvinner.

Maximerar kåtheten

Sen behöver det ju inte vara så att det som funkar bäst är att låta sin fru ha sex med någon annan. Det viktiga är väl att det är en igångsättning som ett par kan investera i för att öka kåtheten hos båda två. I vårt fall så har detta dock varit optimalt. Själv blir jag otroligt kåt av att se Liw riktigt kåt. Ju kåtare desto bättre. Det är givetvis trevligt när hon är riktigt kåt tillsammans med bara mig, men just det här med att hon får ha sex med någon annan kille eller ha trekant med mig och en annan kille är något hon går igång på väldigt mycket. Och det är inte bara där och då hon är kåt utan bara tanken på ett kommande tillfälle eller minnena av ett tidigare tillfälle eller bara sitsen att möjligheterna finns gör att hon är kåtare rent allmänt. Vilket såklart är något som jag skördar frukterna av. 

Älskar att se Liw så kåt det bara går

Så i vårt fall är det win-win. Jag älskar att se min fru så kåt det bara går och hon går igång på situationen. Det handlar egentligen inte i huvudsak om att jag älskar att se min fru ha sex med andra, utan det handlar främst om att jag älskar att se henne riktigt riktigt kåt. Hade det varit något annat som hon hade gått igång på och blivit lika kåt av som hon blir av detta hade säkert det kunnat funka också. Sen är det såklart andra saker i det hela som är upphetsande tex att det är något ”förbjudet” man gör.

Varför inte vända på steken?

Sen är ju frågan om det omvända hade funkat också. Dvs att Liw hade låtit mig ha sex med en annan tjej för att se mig bli riktigt kåt. Nej, det hade inte funkat lika bra. Dels så går inte jag igång på att vara i centrum på det viset. Och dels så är det inte riktigt Liws igångsättning att vara passiv. Däremot så kan hon, mer och mer, gå igång på att se mig med en annan tjej. Fast då är nog det optimala att vi träffar ett annat par. Och det kan ju också hända. Men det är en helt annan historia. Som Liw uttrycker det så är ju trekanter och fyrkanter som äpplen och päron. Men nu har jag nog skrivit tillräckligt för den här gången. Nu lämnar jag tillbaka ordet till Liw igen. Tack för mig. 

Med vänliga hälsningar
Love

Nästa inlägg:
Så tänker enhörningar och extramän

24

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00