ANNONS

404. DET var bättre förr…

/

Liws hemligheter

,

När jag var yngre älskade jag att bli nafsad och slickad på och kring öronen. Speciellt i tonåren och till jag var runt 25 år. Jag minns att jag då tänkte att detta nog ingår i en ”vanlig” sexakt, vilket gjorde mig glad. Sedan dess är det dock få eller nästan ingen som har gjort detta med mig. För mig är det nafsande och kyssande runt och på örat, inte inne i. För även om jag rengör mina öron vet man ju inte riktigt om någon annan håller rent där. Men det var aldrig något jag ens reflekterade över som yngre. Jag gillade all öronbehandling vid sex och sen analyserade jag det inte mer. Jag kan sakna mer behandling av mina öron vid sexuella sammanhang, och att få ge någon som verkligen älskar det lite oral beröring där. 

Min man minns samma sak

Det är också så närliggande till att viska lite sexigt till den man har sex med under just denna aktivitet. Och att kyssa på halsen, nyckelbenen och att växla med vanligt kyssande föll sig ganska lätt minns jag. Men det är inte min mans favorit har jag tänkt. I och för sig har han inte varit negativ när jag nämnt det, men det händer ändå aldrig. Det konstiga är att när jag tog upp ämnet igen nu i veckan berättade min man att han minns samma sak från när han var tonåring och runt 20 år. Han gillade och gjorde det också mycket då. Dock kanske mer på hals än öron för honom. Och visst i tonåren hamnar man väl oftare bara på ”first base” och då grottar man kanske ner sig mer i det tillåtna området. 

Annorlunda med åren

Ingen annan kille jag har varit med på senare år har direkt verkat gilla detta heller. Eller så har jag inte vågat visa att jag gillar det.

Det är definitivt inget jag tar för mig av utan att känna att mottagaren verkligen verkar gilla det när jag närmat mig området. Jag har väl småtestat men aldrig fått nån speciell reaktion. Som jag minns det från yngre år märkte jag verkligen så tydligt när någon gillade detta. När jag på den tiden tänkte att detta tillhörde sexakten vågade jag nog ta för mig och visa att jag gillade detta mer, och då gav sig kanske min partner lättare hän. När man mer ägnade sig åt kyssande och mest trevande önskade ta steget vidare kanske förspelet blev med mer kvalité? Eller har man som äldre blivit mer bekväm? För min del får jag ju ut så himla mycket mer av själva sexet nu än på den tiden så jag kanske själv har bidragit till att glömma bort hals och öron.  

Saknar du något vid sex?

Att sakna något vid sex är inte samma sak som att man inte är nöjd med sitt sexliv. Jag är jättenöjd med vårt sexliv. Men just det ovan nämnda kan jag ändå sakna och jag vet faktiskt inte varför vi inte gör det. Det är som att det tonårsbusiga kring detta försvunnit och att jag inte vet hur jag väcker det till liv igen. Har ni saker i njutningens tecken som ni egentligen älskar eller tror er älska, men som inte blir av längre eller som faktiskt aldrig tagits med i sexleken? Där ni heller inte bara vill begära att det ska ske, men att ni hade önskat att er partner hade tokälskat samma sak? I mitt fall undrar jag om det faktiskt är så att jag har en nostalgisk bild av tonårshånglet. 

Nästa inlägg:
Kan klimakteriet vara positivt för sexlivet?

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00