ANNONS

403. Under kläder ingenting?

/

Liws tankar

,

Både jag och min man känner oss lite annorlunda när det kommer till vad vi tycker om underkläder och sexiga outfits på kvinnor. Jag gillar att ha sexiga underkläder vid speciella tillfällen och framförallt om vi har träffat en extraman som uttryckt att han gillar det. Då kan jag gå i affärer innan och prova ut något extra snyggt och gilla hela proceduren kring detta. Men allt bygger nog mest på att jag då vet eller tror mig veta att den vi ska träffa gillar sexiga underkläder. Jag tror dock att både jag och min man kanske skiljer oss lite från den stora massan kring detta med underkläder.

Bäst feeling naturell

Om jag hade fått höra av en man att han föredrog naturellt under kläder så hade jag nog känt mig betydligt sexigare än om han hade önskat se mig med en sexig outfit. Sexigast har jag nämligen känt mig när jag gått helt utan något under en tajt klänning när vi varit på ett äventyr, i alla fall när vi är i en privat stuga eller på ett hotellrummet. Men om vi går ut på restaurang, ja då åker jackan eller koftan gärna på för att inte visa mina bröstvårtor. Jag är nämligen inte helt bekväm med att visa dem offentligt. Men trosorna hade nog gärna fått stanna hemma även på restaurangen.

Min man fungerar som jag

Min man blir inte extra upphetsad av att se mig i en snygg BH och trosor till vardags. Han gillar däremot att se mig naken så fort han får tillfälle och det har ju visat sig passa mig väldigt bra då jag också trivs bäst så. Jag har aldrig sett min man reagera nämnvärt när jag gått förbi honom i BH och trosor hemma. Däremot reagerar han alltid med en positiv kommentar när jag visar mig naken. Vi har väl båda fått intrycket att den stora massan föredrar underkläder före naket. Eller är det bara marknaden som vill sälja in det så?

Privat=show off, in public=dolt

När det var lite varmare i förra veckan hade jag på mig denna tröja utan BH som ni ser som huvudbild till inlägget. Hemma trivs jag med tröjor utan något under. Men jag har alltid varit väldigt blyg för att visa mina bröstvårtor genom tröjor i icke-sexuella sammanhang. Som att det nästan skulle vara att signalera: kom och ta mig här och nu på stan. Bröstvårtor är sexuella för mig. Sen handlar det väl också om att jag skulle känna mig väldigt iakttagen och brösten ser ju inte alltid tipp topp ut i alla lägen och det hade varit jobbigt att tänka på min hållning hela tiden. Och att folk hade tittat på mina bröst mer än i mina ögon hade nog besvärat mig lite. Jag tänkte tanken att gå ut i denna tröja och hämta posten där i förra veckan…men då kom jag på mig själv med att vilja ta på mig något att skyla med över. Så lika ohämmad som jag kan vara privat när det kommer till bröst, lika blyg är jag med bröstvårtor bland folk jag inte är sexuell med.

Designa nya tröjor/klänningar

Jag vet inte om det beror på att mina bröstvårtor är lite av storleken större och syns tydligt genom en tröja. En del har ju lite mindre knoppar eller så har de bröstvårtor som mer är ett med själva vårtgården. Jag tycker det borde finnas tröjor med snyggt inbyggda “skydd” i form av extra tyg kring frampartiet så att de som ville gå utan BH offentligt kände sig mer bekväma med det. Jag löser det ofta med ett tajt linne under tröjan eller klänningen…eller linne på linne.

Ett tajt linne håller mina bröst på plats ganska bra och jag slipper spänningar i bröstryggen som BH:ar ger mig.

Finns det en myt kring sexiga underkläder?

Många kvinnor verkar ju i motsats till mig må bäst med BH på. Och har man lite större bröst kan säkert en BH underlätta för ryggen. Sen känns det som att män generellt sett gillar sexiga underkläder före naket. Eller är en del av detta en myt? Slänger kvinnor av sig sina BH:ar mer än vi tror efter en jobbdag? Och föredrar fler män än vi tror kvinnor utan BH?

Efter över 700 dagar dygnet runt

Efter att jag hade BH på mig dygnet runt i 8 månader på grund av läckande bröst under amning-gångat med tre barn, så vill jag numera ha mina bröst så fria jag bara kan. Och är det någon kille som verkligen visar sig gå igång på naturellt under tajta kläder, ja då blir jag helt enkelt extra kåt och bekväm av att höra det. Och i annat fall försöker jag inhandla några riktigt sexiga underkläder…och struntar då princip i bekvämligheten. De ska ju ändå snart åka av. 😉

Väldigt nyfiken på att veta

Nu var det ju inte så länge sedan jag hade en undersökning här på bloggen om enhörningar som jag såklart kommer redovisa resultatet för. Men detta bara måste jag också få svar på. Hur stor del av kvinnor föredrar BH och hur många föredrar att vara utan?? Och hur är det med mäns igångsättningar kring detta?? Fyll jättegärna i undersökningen här.

Nästa inlägg:
DET var bättre förr…

24

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00