ANNONS

402. The Look of Love

/

Loves hemligheter

,

Ibland undrar någon om min man Love och om hans tankar kring olika saker, främst då sexuella. Min man jobbar och agerar gärna i det dolda och är som ni nog förstått ingen kille som trivs med att vara i centrum. Men i bakgrunden av denna blogg tycker han till lite mer än ni kanske tror. Jag frågar om hans åsikt ganska ofta. 

Mina tankar om min man

Min man är bra på att skriva och skulle gärna gästskriva på min blogg. Den tanken har vi tänkt i flera år nu. Men han har alltid en massa att göra med Hemligg som får lov att prioriteras, så det blir liksom aldrig av. Men jag funderar ju på hur min man fungerar ibland. Vi är ganska olika. Han är lugn, eftertänksam och kan gå utan mat länge och klara sig på lite sömn. Jag är mer effektiv, ivrig och får jobba med mitt tålamod, speciellt när jag är trött eller hungrig. 

Få honom att njuta maximalt

I veckan som var började jag tänka på min mans orgasmer som jag såklart gillar mycket. 😊 Då han älskar att komma vid en avsugning avslutar vi numera ofta våra sexstunder med att jag suger av honom. Det är ju häftigt för mig att få honom att njuta så mycket det bara går, vilket jag märker att han gör när han får komma på detta vis. Sen är det ju också väldigt intimt vilket jag gillar.

Omskurna tar längre tid

Många omskurna tar nog lite längre tid på sig att komma vilket är fallet för min man. Initialt så var det nyckeln till att vi fungerade så bra ihop sexuellt. Jag tog ju också lång tid på mig för att komma och vid den tidpunkten hade alla män jag träffat kommit lite för fort för att passa mig.

Numera kommer jag ju betydlgt lättare så det blir ofta många orgasmer för mig, medan det bara blir en för min man. Om vi inte kör flera omgångar då. När vi har diskuterat berättar min man att han föredrar att avsluta med en avsugning inte för att få komma i min mun, utan för att orgasmen blir annorlunda när han slappnar av. Att kunna slappna av vid en orgasm kan jag relatera till. Det är snäppet skönare för honom att komma så än under andra aktiviteter där han själv behöver agera och vara aktiv. Inte ens när jag sitter på och rider honom så kan han riktigt slappna av och bara njuta, såsom han kan vid en avsugning.

En Glimt av Love

När jag nyligen valt att bjuda lite mer på mig själv blev jag inspirerad att bjuda lite på min käre make också. Med hans medgivande såklart.

Love naken framför spegeln med mobilen i handen

Love naken framför spegeln

Älskar att se mig njuta

Alla har vi ju våra egenheter och saker som vi går igång på extra mycket. Love älskar ju att se mig njuta av sex och går igång på att se mig så kåt som det bara går.

Vilket är fallet om vi t ex tar in en extraman och han får lov att bara betrakta för en stund. Det har ingenting med någon känsla av förnedring. Hade det funnits inslag av det hade det snarare bara varit avtändande för honom. Utan enligt Love så är det just bara att få möjligheten att se mig så kåt som möjligt och att jag verkligen går in för det som gör honom kåt. Inlevelsen är viktig med andra ord. När sen extramannen är klar och Love får ta över brukar han komma väldigt snabbt.

Bästa att ha sex utomhus

Men han har också en fäbless för att ha sex i naturen, och gärna då i en vacker miljö. Då kommer han ofta också extra snabbt. Som t ex då vi hade sex ute på en båt tillsammans med Moa och Henrik. Men det är enligt Love inte det spännande i att riskera att bli upptäckt som kittlar utan snarare mer det förbjudna och djuriska i att ha sex utomhus.

Vill se honom riktigt kåt in action!

Själv har jag börjat fantisera om att se Love så kåt det bara går. Och det hade varit häftigt att se honom bli riktigt upphetsad på någon annan kvinna och verkligen gå in i det. Och kanske ännu mer upphetsande i tanken är att se en annan kvinna bli riktigt tänd på min man, den igångsättningen har jag nog haft i alla förhållande jag haft. Sen så har jag ju inte riktigt den igångsättningen av att betrakta såsom Love har. Så att sitta passiv nån längre stund och bara betrakta är inte riktigt för mig. 😉

Här följer några länkar som anspelar på några av min mans största igångsättningar från hans bokmärkta favoriter. Klicka inte på dessa länkar om du inte vill se porr. 🙂

Härlig utomhussex (PORRVARNING!)

Betraktarscen (PORRVARNING!)

Nästa inlägg:
Under kläder ingenting?

11

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00