ANNONS

401. Stående orgasm

/

Liws levande

,

Ända sedan jag såg TV-serien ”Kärlek och Anarki” för några år sedan har jag förundrats över att man väljer att stå när man ska komma som kvinna. Jag har samtidigt fascinerats lite av de som kan göra det. Utan att jag egentligen tänkt på att testa det själv. Jag har väl känt att det nog inte fungerar för mig och sedan har jag lagt ner den tanken.

Passa på när de väl sitter

Men så igår fick jag för mig att duscha på egen hand och drog med mig min Satisfyer. Laddningssladden till den har varit trasig, men nu verkade den ändå fungera när jag testade att trycka på apparaten. Jag gillar ju att ha knipkulor inne i mig när jag onanerar och brukar ta på mig dem sittande när jag har för avsikt att ta på mig själv. Men nu gjorde jag det stående och märkte att det var en av gångerna när de liksom sitter som ett smäck. Ibland gör de bara det och jag kan typ dansa omkring och de rör sig inte en mm. 😊

Orgasm på stående fot

Så fick jag ingivelsen att försöka få en orgasm stående. Jag plockade fram Satisfyern som gick på full fart…i typ 10 sekunder innan den dog. Nu hade jag hunnit bli kåt på idén om en stående orgasm, så jag kunde liksom inte sluta utan tog till handen. Först var det inte speciellt skönt alls, men med tricket att slappna av i magen istället för att suga in den som man lätt gör kände jag nu att det var riktigt skönt. För att komma åt lättare ställde jag mig på ett ben och lutade samtidigt huvudet mot väggen och min andra hand hade jag vilande. Ja när man ändå ska komma stående kan man ju göra det på ett ben med bara stöd av huvudet. 😂

Knepet med kulorna

Jag kände att jag började närma mig och fick plötsligt en fontänorgasm men som bara kändes lite ljummet skön. Jag fortsatte och samma sak hände en gång till. Jag insåg att om jag skulle komma fullt ut behövde jag förändra något. Jag började dra kulorna långsamt utåt med min vilande hand och nu blev det tydligt mer orgasmskönt. Jag upprepade detta om och om igen. Det är verkligen SÅ skönt när kulorna sakta sakta glider inifrån och ut mot öppningen. Om ni inte testat detta rekommenderas det varmt. Nu kände jag att en helt annan orgasm började byggas upp och tillslut exploderade jag väldigt starkt, länge och skönt. Fortfarande stående på ett ben. Det gick!!! Stolt traskade jag ut ur duschen. Som att jag hade åstadkommit en bedrift. Just för att jag aldrig trodde detta skulle fungera för mig.

Saker ni inte trodde er uppleva

Har ni upplevt något ni aldrig trodde ni skulle kunna eller göra? Sexuellt eller inte. Jag älskar känslan efter man klarat något man inte trodde. Och det händer sannerligen inte ofta för mig. En annan sådan sexuell sak som jag inte riktigt tror på kan hända är att komma av bara anal stimulering. Det är klart att det är möjligt men jag ser det som ganska osannolikt. Men vem vet. Jag tror det skulle krävas en extraman som är tokig i detta och går in för det. Har inte upplevt det varken med min man eller någon extraman. Vi har istället fastnat i det vaginala som ju är min absoluta favorit, och deras med har det känts som. Men det klart att jag är lite nyfiken.

Kommer jag onanera stående igen? Möjligtvis om jag känner att kulorna sitter som en smäck. Då kan jag ju förena nytta med nöje. 😊

För övrigt så kan jag tipsa om att ni fortfarande kan prenumerera på min blogg och få ett mejl varje gång jag postat ett nytt inlägg. Klicka här och skriv in din mejladress.

Nästa inlägg:
The Look of Love

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00