ANNONS

400. Me, my selfies and I

/

Liws hemligheter

,

Liws levande

,

Jag fick en selfiepinne för ganska längesen, men har aldrig använt den. Min man har alltid fått agera fotograf när det kommit till bilder på mig för bloggen. Men så fick jag lust häromdagen att testa den där pinnen och se vad jag kan skapa med den. Det var en pirrig men rolig känsla att isolera mig ett par timmar och se vad jag kunde åstadkomma. Jag bestämde mig för att plocka fram lite favoritplagg som jag trivs i…

Jag gillar ju att jobba med filter och ljus med mina bilder. Inte bara för att camouflera lite vem jag är utan också för att det brukar göra bilderna lite häftigare. Denna gång kände jag dock för att behålla bilderna precis som de är tagna. 


Liw i hatt

Min nyinköpta hatt som jag verkligen diggar men som nog inte kommer användas speciellt ofta. Jag gillar hattar, men är samtidigt lite generad av någon anledning i dem.


Liw i svart klänning med halsband

Jag älskar halterneck-klänningar och linnen. De ger mig ett självförtroende att ha kläder utan BH in public. Men det är endast med denna urringning jag är bekväm med detta.


Liw i rutiga uppknäppta byxor

Min man Love har en liten fäbless för snyggt sittande “gubb-byxor” på kvinnor, då han tycker de framhäver rumpan snyggt. Dessa byxor är en av mina favoriter.


Liw i blommig sommarklänning

Helnaket under klänningar känns verkligen sexigt. Detta är en favoritsommarklänning jag faktiskt haft på mig vid en äventyrsträff. Den slutar vid knäna och är väldigt lätt att dra av sig…😊


Liw i blå vinterklänning

En annan favoritklänning som mer lämpar sig på vintern är denna blåa. Ser att jag har ett blåmärke på låret, troligtvis kom det till efter bus med vovven. 😂


Liws rumpa med stringtrosor

Avslutar väl med den där saken längst bak, my ass 😉 Gillar dessa string men de är verkligen slim fit.


Jag gillade min stund med selfiepinnen och denna underlättar ju mycket om man ska ta bilder på sig själv. Jag har väl lite fördomsfullt sett det som aningen ocharmigt att känna lust när man plåtar sig själv. Men IRL var det en riktigt rolig känsla. Det kändes väldigt intimt att bjuda in er så här nära. Att få klä mig i några av mina favoritplagg förhöjde fotandet. 😊

Nästa inlägg:
Stående orgasm

32

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00