ANNONS

393. Den svårfunna enhörningen

/

Liws tankar

,

Liws tester

,

Jag har funderat på fenomenet enhörningar i sexvärlden. En enhörning beskrivs ju vara en ensam kvinna som har sex med ett par, dvs i en trekant. Varför detta fått namnet enhörning är väl helt enkelt för att det är väldigt många som letar efter en, samtidigt som den är extremt svår att hitta.

FMF kontra MFM

Oftast är väl en enhörning en bisexuell kvinna eller i alla fall en binyfiken kvinna. Motsvarigheten för en man är väl en extraman som är bisexuell/binyfiken, vilket kanske inte heller är så himla vanligt. Jag tror en FMF där alla gör något med alla är vanligare än en MFM där alla gör något med alla. Däremot är ju en MFM där männen inte gör något med varandra betydligt vanligare än en FMF där extrakvinnan och frun bara fokuserar på mannen. 

Hur viktig är tryggheten?

Jag känner en liten beundran för enhörningar. Ja och även andra som går in i sexuella situationer på egen hand tillsammans med två personer som känner varandra och kanske t o m  älskar varandra. Jag ser dessa personer som väldigt självständiga och trygga. Själv hade jag nog haft svårt att vara en enhörning, även fast jag numera hittat min sexualitet ganska bra. Tror det är få kvinnor som skulle göra detta och älska det utan att ha hittat sin egen njutning och sexualitet. Sen spelar nog tryggheten större roll för kvinnor i en sådan här situation än det gör för en man. Frågan är väl om jag hade kunnat hitta en trygghet som enhörning. Som ensam tjej tillsammans med ett par med starkt band sinsemellan.

Okej att vara ”leksak”?

Det finns ju fler parametrar som spelar in för att lockas av detta. Hur viktig är känslan av att vara tre och inte två+en i sexstunden och innan och efter. Och är det skillnad på hur män och kvinnor ser på att vara “leksak” för ett par. Vi tjejer brukar ju generellt sett vilja ha med lite känslor med i leken när vi har sex. Är det så även vid en trekant?

Min undersökning

Överhuvudtaget så är jag väldigt fascinerad av det här fenomenet med enhörningar. Och jag skulle vilja veta mer om hur ni, oavsett kön, tänker kring att vara extraperson till ett par. Och jag är också nyfiken på vad som hade varit viktigt för dig i sådana fall. Svara jättegärna på min lilla undersökning här.

Vad tänker du om enhörningar?

Nästa inlägg:
Sexminne: Cuckold på semestern

16

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00