ANNONS

389. Loves tillit har öppnat mina dörrar

/

Liws äventyr

,

Liws hemligheter

,

Samliw

,

Jag beundrar min man. Vi fungerar ju lite olika och hans sexuella icke svartsjuka fascinerar mig. Den får mig att känna mig väldigt litad på. Inte för att det är fel att bevaka sitt revir och vilja ha det som är ”sitt”. Det är ju väldigt naturligt och så fungerar väl jag lite mer. Ju mer tiden har gått desto mer har jag insett att istället för att ifrågasätta denna icke svartsjuka, vilket kanske vore ganska naturligt, har jag istället trollbundits och känt beundran för hans förmåga att lita på mig och det vi har. 

Min njutning i fokus

Ända sedan vi testade att äventyra på tre första gången har min man uppmuntrat mig till att jag bara ska släppa loss och njuta så mycket jag bara kan. För då njuter han som mest!? Han har liksom varit säker på att det har varit det viktigaste för hans njutning. Men det är ju inget man bara gör i en handvändning utan att känna in sin partner. Jag känner att jag utvecklat denna förmåga mer med tiden.

Att komma med en annan man

Sedan har det väl innerst inne funnits en oro hos mig om vi skulle träffa en extraman som får mig att komma som Love och jag inte har gjort tillsammans. Även om min man har försäkrat mig om att det inte finns något negativt i om det skulle hända. Han har liksom varit så lugn i att så länge vi har det bra och underhåller vårt förhållande så finns det inget att oroa sig för.


Vi har pratat om hur det skulle kännas om jag kom på nya sätt med en annan person. I viss mån skulle det vara det ultimata beviset på att jag verkligen givit mig hän åt någon annan. I alla fall i mitt fall där orgasmer länge varit så stort och betydelsefullt och känsligt. Love har också berättat att han räknar in det i konceptet med att gilla en MFM-trekant. 

Fördelningen i trekanten

Om jag till en början hade föreställningen att jag och min man skulle vara 90% av en trekant och extramannen 10%, mest som en liten häftig krydda, så har min man inte haft den föreställningen. Han har nog redan från början sett sin ”dröm MFM” som 70-30 där min man står för de 30%. Men han har inte pressat mig att tänka som honom utan låtit mig styra denna process dit jag velat. Men ju mer tiden har gått och ju mer jag och min man utforskat denna värld så har jag dragits åt samma håll som honom, eller om det beror på att jag och min man helt enkelt smält samman i våra tankar. 

Leka med omvända roller

Med tiden har vi snarare gått igång på att under ett äventyr få känna på omvända roller. Att extramannen känner sig i centrum och mer agerar älskare, medan min man vill betrakta och sedan gå in och delta ibland och framförallt vill avsluta har jag märkt. Inte för att markera revir utan för att fånga sin upphetsning så mycket det bara går. Och när han då ofta kommer väldigt starkt eller fort och jag märker hur himla upphetsad situationen gör honom, ja då blir det ju väldigt sexigt för mig.

Nycklar för nya orgasmer

Som jag berättade i min summerande nyårsrevy för 2021 så har jag fått orgasm på en rad nya olika sätt under detta år. En del har varit med min man och en del har varit med en extraman. Att jag har kommit på nya sätt med en annan man har nog delvis berott på att han har haft ett lite lugnare tempo än min man har och att det har öppnat upp för nya sätt. Men troligen är den största anledningen att jag vid ett äventyr är VÄLDIGT uppvärmd och mottaglig för orgasmer och att jag med tiden mer och mer har hittat mitt sexuella tryggare jag som kan njuta mer ohämmat även med andra utan min man. 

Före- och eftersex är viktigt

Sedan har jag och min man alltid haft extra mycket sex dagarna innan ett äventyr och ibland har vi också haft en kväll på egen hand innan själva äventyret vilket förenar oss. Och under en sådan här äventyrsträff blir det ju mycket fokus på mig och det finns ju även mycket upphetsning i luften. Att min man har visat sig vilja vara ganska passiv under dessa träffar gör ju också att det öppnas upp stora möjligheter för mig att komma med den andra. Sedan fungerar jag ju så att ju fler orgasmer jag får desto lättare får jag ännu fler. Och det är inte att den första är bäst, som jag ofta kan uppleva att det är vid onani, utan det kan vara den tredje eller sjunde eller så är det att få komma flera gånger i rad som ger mest. Det är lite olika. 

Vår variant har tagit form

Att jag gillar flera stimuli samtidigt och att jag kommer lättare efter första orgasmen väl är ett faktum har visat sig med åren. Detta i kombination med att jag sexuellt gillar att vara i centrum med en privat intim inramning. Så det har väl blivit tydligare och tydligare för mig att detta koncept är lite som handen i handsken för mig. Och även för min man med den fördelning vi nu ofta har haft senaste tiden. Jag har under året som gått insett att vår egen lilla variant har tagit oss nästan 5 år att utforska. Det är fint när saker får mogna fram och när det kommer till för att båda på sitt egna håll dragits till samma sak. 

Nästa inlägg:
Vuxenrum för vuxenmys

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00