ANNONS

Omättlig lust, finns det?

/

Liws hemligheter

,

När jag valde namnet på min blogg för fyra år sedan hade ordet lust i ”Liws Lust” ingen direkt djupare innebörd för mig. De flesta känner vi lust till och från. Så även jag tänkte jag. Men efter alla år med denna blogg har jag insett något fundamentalt, men speciellt kring min egen lust. 

Att våga hitta sin igångsättning

Jag tror att alla de som hittar sin stora igångsättning sexuellt kan uppleva vad jag har fått uppleva, dvs känslan av omättlig lust. För jag tror många, innerst inne, har något de verkligen skulle gå igång på sexuellt. Om de fick chans att testa det eller om de vågade utforska det. Det kan vara en dold fetisch, ett generande kink, vardagsromantik i överflöd eller hett dirty talk som exempel. Eller varför inte att hitta den där speciella kroppsdelen som vid beröring ger dig rysningar. Och en del vill toucha smärta. Ja det kan ju vara nästan vad som helst bara man verkligen tänder på det. För mig handlade allt definitivt om att våga och vara tillåtande till att hitta min innersta igångsättning.

En MFM innehåller allt

I mitt fall var det att erkänna min igångsättning för en MFM som på riktigt gjorde att jag kunde känna känslan av omättlig lust kring sex. Jag har ju med tiden insett att jag gillar flera stimuli vid sex. Och jag har också insett att jag älskar att vara i centrum vid sex. Som pricken över i:et har jag även upptäckt att ju mer beröring och orgasmer jag får desto lättare är det för mig att vilja ha mer beröring och få fler orgasmer. Och jag har mer än gärna något inne i mig för att lättare komma. 

Clark Kent och superman 😊

Jag tror att en sexuellt omättlig kod kan ta lång tid att upptäcka, för mig tog det ca 25 år som sexuellt aktiv innan jag upptäckte det.

Och jag känner mig ibland lite som ”superman” med mina två olika sidor. En VÄLDIGT vardaglig…och den andra aningen konstig men kraftfull och med en speciell egenskap som jag fortfarande skäms lite för, men som jag också älskar. Jag tror faktiskt att något liknande finns någonstans innerst inne hos gemene man och kvinna. Det gäller bara att hitta den sexuella igångsättningen som väcker liv i denna lust. 

Möta den generande sanningen

När jag hittade min sexuella grej och vågade leva ut den, så hittade jag samtidigt mig själv. För mig har detta sexuella erkännande gjort att jag behövt möta min basala, djupa, men också generande sanning som en stark sexuell igångsättning ändå innebär. Det kommer i de flesta fall vara lite läskigt att erkänna för sig själv och sin partner vad man innerst inne tänder på. För mig var det största hindret mig själv och inte min partner, medan det för andra kanske är precis tvärtom.

Sen måste jag ju erkänna att umgänget med ett likasinnat par har varit fantastiskt kul också. Så att umgås med likasinnade människor när det kommer till sex är ännu ett tillägg till mitt ovan erkända.

Hur är det med dig?

Vet du vad din stora sexuella igångsättning är? Kanske är det en blandning av två eller tre saker, eller bara en stor?
Om inte, längtar du efter att hitta den? 


Nytt på Glimtar

Glimtar av Liw finns nu en ny bild på mig, på temat att blotta sig fullt ut. 😊😊😊
Jag har även fyllt på med en del gamla bilder.

VardagsLiw

För att fortsätta följa mitt VardagsLiw finns nu en flik för detta i menyn och det är endast där jag kommer posta om detta här på bloggen, dvs inte i flödet. 😘


10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00