ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Vårt test av We-Vibe Chorus

/

Liws tester

,

Kanske har någon undrat vad som hände med min recension av parvibratorn We-Vibe Chorus? Jag köpte ju i våras in ett guldkantat paket med både Womanizer Premium och We-Vibe Chorus i. Womanizern testade jag nästan direkt, vilken jag också skrev en recension om. Men mitt omdöme om We-Viben har blivit hängande i luften. Vi har testat den säkert 5-10 gånger. Men hela tiden känt att vi nog behöver ge den en ny chans. Nu ger vi dock upp.

Höga förväntningar på We-Vibe Chorus

Grejen är den att vi har haft ganska stora förväntningar på We-Vibe Chorus. Vi har ju hört talas om den ganska mycket och läser man kundernas recensioner om den på sexbutikerna så är det mer eller mindre idel lovord. ”Fantastiskt!”, ”Sitter bättre än andra jag testat”, ”5 av 5 stjärnor!”, ”Vi har numer aldrig sex utan vår Chorus!” etc. Det gjorde ju att vi såg fram emot något extraordinärt som skulle göra att inköpspriset på ca 2000 kr skulle kännas värt det. Vi hade ungefär samma höga förväntningar på den här sexleksaken som vi hade på ”Lovense Lush 2” som vi testade i våras. Och den samlade känslan efter att ha testat den är ungefär den samma som då. Är det nåt fel på den? Eller är det nåt fel på mig? Eller oss? Var är allt det fantastiska? Har folk fått betalt för att skriva bra recensioner om den?

Första testet

Okej. De skyhöga förväntningarna gör ju att det blir svårt att få den där riktiga wow-känslan. Och saken var väl den att första gången vi testade den var lite småtrevlig och både jag och Love tyckte den var helt okej. Spänningen och nyfikenheten fanns då i luften och visst var det ändå så att den förhöjde det hela lite. Men känslan var ändå att vi nog inte hade använt den på rätt sätt, eller inte riktigt förstått oss på funktionerna. Så vi kände att den här måste vi testa fler gånger för att kunna uttala oss om den.

I kombination med analplugg

Nästa gång vi testade den var i samband med att vi testade facesitting. Love tog mig bakifrån samtidigt som jag också hade en analplugg där bak. I detta läge tog vi också till We-viben. Och då i doggystyle var den faktiskt riktigt skön att ha inne i mig. Men batteriet tog dock slut nästan direkt. Så det blev inget längre test. Men nu hade vi ändå fått lite förhoppningar om att den faktiskt skulle kunna motsvara åtminstone en del av de höga förväntningar vi hade på den.

För liten för att nå min g-punkt

Men sedan dess har vi testat den ytterligare ett gäng gånger och verkligen sett till att den varit fulladdad. Tyvärr har den dock inte givit varken mig eller Love speciellt mycket. Jag förstår att den ska vara liten och smidig och inte ta över eller bli för klumpig vid samlag. Men det känns ändå som att den är lite för liten eller åtminstone att det är en för kort del av den som går in vaginalt. Den når liksom inte min G-punkt och den trillade lätt ut när jag skulle flytta mig.

We-Vibe Chorus många funktioner

Sen finns det ju en massa specialfunktioner med We-vibe Chorus som t ex att den har en fjärrkontroll vilket är ganska smidigt. Dessutom så finns det ju en app som gör att den kan fjärrstyras. Fjärrstyrning av sexleksaker är dock inget som jag upptäckt tjusningen med. Så just den funktionaliteten har vi inte testat så mycket. Det är bra att den kan laddas med USB så att man slipper batterier. Men det känns nästan som att det är standard nu för tiden. Sen måste man ju säga att den ser snygg ut.

Så designen är det inget fel på. Just vår variant i svart och guld ser ju ganska lyxig ut. Men det är ju ändå den fysiska njutning som den ger som är själva grejen.

Inget för oss men kanske för er?

Så mitt och Loves betyg på We-Vibe Chorus blir inte speciellt högt. Den var dock inte helt värdelös. Viss förhöjning vid sex kände vi båda två de första gångerna, men det var nog lite nyhetens behag. Och We-viben bidrog inte till att vi kunde komma lättare. Framförallt ogillade vi att den lätt åkte ut så fort man ändra position. Men alla är vi olika och för andra kanske den är helt underbar och perfekt utformad. Det hade varit superintressant att höra från er andra som testat den eller kommer testa den om er upplevelse av den varit annorlunda?

För er som vill köpa en We-Vibe Chorus eller bara läsa mer om den hittar ni en rosa variant på Joyland för 1495 kr just nu (länk till butik).

Och om ni vill köpa paketet Golden Moments (Womenizer Premium+We-Vibe Chorus) så säljs det just nu på Joyland för 2490kr (Länk till butik).

15

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00