ANNONS

366. Nostalgitripp med nakenbad

/

Liws levande

,

Liws porrgömma

,

I veckan som var fick jag och Love uppleva en nostalgitripp. Vi åkte till ett för oss kärt ställe som ligger i närheten av min mans barndomshem. Det ligger mitt i skogen vid en sjö. Stället får mig att må bra och jag blir ofta lite kåt när jag tänker på det. Troligen beror det på alla mina upplevelser därifrån.

Minns snygg man med kåsa i hand

I närheten finns en liten avskild badplats, men det är typ aldrig någon där. Enda undantaget från detta, under en 15-års lång period som vi besökt platsen, var när det en gång satt en snygg man och smuttade på lite whiskey ur en kåsa när vi kom dit. Vårt nakenbad den gången ballade jag ur från även om det kanske hade varit häftigt att nakenbada med en åskådare. Och även om jag var förvirrad med vad jag ville den gången så kände jag ändå att jag tog rätt beslut efteråt. Men det är definitivt något som jag i efterhand många gånger fantiserat om.

Vårt ställe för utomhusorgasmer

Detta speciella ställe är för mig förknippat med sex och härliga känslor. Det är liksom mitt ute i ingenstans, vilket är charmen. Det finns ett vindskydd på platsen och i det har vi brett ut en filt många gånger och haft härligt sex. Det är här jag kom utomhus första gångerna. Alltid nakenbadade vi efter sex. Simmade ”glada i hågen” som man blir efter skönt sex. Vi cyklade ofta dit och hem på cykel i sommarkvällen. Allt medan svärmor höll ett öga på våra nyligen nattade barn. Detta var de häftigaste barnvaktstillfällena, så enkla men SÅ värdefulla. Jag kände mig alltid så levande dessa kvällar.

Bjuda in till vår smultronställe

Efter händelsen med mannen och kåsan har vi några gånger funderat på att besöka just detta ställe med andra personer. Att ha sex i naturen på fler är ju ändå en fantasi vi har. Sen är ju Love och jag lite udda kanske då vi ju faktiskt planerade in en träff i en gympasal en gång, som till slut blev av på tu man hand istället. Men vi har inte haft sex i skogen på flera. Det närmaste vi har kommit är på en båt med Moa och Henrik. Att vara utomhus och ha sex bygger ju lite på att man känner varandra.

Får, sensommarvärme och nakenbad

I förra veckan besökte vi vårt speciella utomhusställe och det blev ett nakenbad efter lite lunch i solen. Lufttemperaturen låg på över 20 grader och sensommaren var tydligt närvarande. Såklart hade det varit pricken över i-et att ha sex och vi hade från början den ambitionen…men tidsplanen höll inte för det. Och vi hade facesitting-sexet tydligt i minne från så sent som dagen innan. Oavsett blev jag som vanligt lugn och kåt i sinnet direkt när jag kom dit. Man får gå ca 1 km när man parkerat bilen. Ofta, som nu, hamnar man mitt bland massa får när man går ner mot sjön och man känner att man är så mycket på landet man bara kan komma. Jag älskar den känslan, den bidrar mycket till min kåthetskänsla. Lite fäbojäntan-känsla kanske. 😉

Nakenbad och efterspel

Nakenbadet denna dag var prio ett! Och jag gjorde något som jag inte gjort sedan jag var barn. Att falla naken bakåt i vattnet innan jag ens hade doppat mig. Det blev varsitt kort dopp, men det var väldigt uppfriskande. Att sitta naken i solen en stund efteråt var nästan det bästa, precis som efterspel kan vara efter riktigt bra sex. Smått magiskt. Om ni följer min Instagram så kan det som av en händelse bli att ni får se mitt dopp. 😉

Några heta naturscener

För övrigt så vill jag också bjuda på ett par tips på sexiga porrklipp som jag hittat med par som har sex ute i naturen.

klipp_1

Första klippet är ett amatörklipp med ett par som är ute och vandrar i naturen och passar på att ta en paus med lite hett och naturligt sex.
Klicka här för att se första klippet (VARNING Porr!)

klipp_2

Andra klippet är ett lite mer sensuellt klipp där ett par hittat en liten glänta i skogen där de har sex.
Klicka här för att se andra klippet (VARNING Porr!)

Nästa inlägg:
Ett Liw kvar på Instagram

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00