ANNONS
PersonuppgifterCookies

365. Facesitting och slickande på nytt vis

/

Liws levande

,

UnderLiw

,

Jag vet att många män fullkomligt älskar att slicka fitta. Och jag älskar att känna en man mellan mina ben som fullkomligt verkar älska att ligga där. Att han utstrålar att han kan ligga där väldigt länge får mig att slappna av. Ibland när min man börjar slicka mig som uppvärmning känns det väldigt skönt direkt. Men då har jag ofta tänkt på sex i flera timmar innan vi börjar och “värmt upp” mig själv mentalt. Eller har jag kanske lekt med mig själv kvällen innan eller samma morgon. Men annars behöver han ligga där ett tag innan det börjar bli riktigt skönt. Dvs om jag är helt ouppvärmd både mentalt och fysiskt är det inte vrålskönt rent fysiskt precis direkt.

Upptäckt facesitting

Sista tiden har jag blivit mer och mer kåt på facesitting. Det har inte lockat mig förut, vilket har gjort att jag inte har testat det förrän ganska nyligen. Just att jag har behövt slappna av och haft tid på mig vid slickande har gjort att jag känt att detta nog inte skulle passa mig. Men en dag, relativt nyligen, då det kom fram att Love verkligen gick igång på just detta, blev jag oväntat kåt av tanken. Och när vi väl testade det kände jag ganska direkt att jag fick en häftig power-känsla av det.

Vågar gnida fullt ut

Gnidkänslan, som ändå utgör grunden i facesitting, är något som jag länge inte vågade ta för mig av i ridande position. Detta pga att ett ex till mig i ungdomsåren en gång nämnde i samband med att jag kom på detta sätt att han inte kände så mycket i gnuggmomentet. Det satte lite spår i mig så när jag har ridit en man sedan dess har jag aldrig riktigt vågat gnugga mig speciellt länge. Och om sanningen ska fram behöver jag att vi sitter upp i t ex en soffa och att jag får smörja in Love med lite glidmedel på magen först för att få en bra gnuggeffekt. Men vid facesitting går ju det mesta ut på gnuggande och glidmedel finns ju naturligt i salivet. Det var en ögonöppnare för mig.

Gjorde som vi alltid gjort

Första gången jag och Love testade facesitting gjorde vi som man ofta gör vid slickande, vi gjorde det som uppvärmning. Det var en otrolig kick redan från första stund. Men när jag fick fundera och pussla ihop lite i mina tankar kom jag fram till att jag ville testa facesitting när jag redan var uppvärmd.

Häromdagen

Just att bli slickad senare i sexakten ville jag testa så sent som häromdagen, och facesitting var huvudtemat. Denna stund visade sig få ett lite oväntat slut. Först satte jag mig på min man tidigt “a la förspel” och det var medelskönt. Som jag nämnt ovan var det en väldigt mäktig känsla att kunna styra helt själv med den power det så tydligt ger mig. Sedan avbröt vi och hade lite skönt vanligt sex bakifrån där jag mitt i allt fick för mig att hämta en analplugg. När Love fått sätta in denna i mig var det otroligt skönt med Love i mig samtidigt som jag tog på min klitoris. Men jag märkte att jag höll igen orgasmen pga pluggen. På senare tid när jag kommer så trycker jag liksom ut könet har jag märkt och det blev konstigt med pluggen inne och med mig stående på alla fyra. Jag satte mig istället åter på Loves ansikte med pluggen kvar och nu var det på en helt annan nivå då jag nyligen varit så nära att komma. Jag var definitivt uppvärmd. Det var tydligt ”komma-skönt” men bara i några sekunder här och där. Så jag kom inte.

Tappade kontrollen över min orgasm

Pga min noja att fontän-komma med Love ”fast”under mig (då han inte vill ha sprut direkt i munnen) vände jag mig nu om så Love fick ligga över mig i 69an istället.

Nu kunde jag helt slappna av och det var så grymt sköna 10 min som nu utspelade sig. Jag var väldigt nära att komma hela tiden och allt var mycket skönare för att vi omedvetet dragit ut på orgasmen innan. I liggande position kunde jag nu också slappna av med analpluggen kvar i mig. Och pluggen förhöjde verkligen den sköna känslan av slickandet. Vi har aldrig testat den kombinationen förut. Jag gick nu så tydligt men sakta från 97% till 98% till 99% tills jag till slut exploderade i den absolut skönaste orgasmen jag någonsin har fått. Jag bokstavligen skrek ut min orgasm, som aldrig någonsin tidigare. Då jag hade Loves kuk i min mun när jag kom lät skriket inte fullt ut, men ändå förvånansvärt högt. Jag tappade helt kontroll över mig själv i 10-15 sekunder. Det var nästan som när min kropp krystade vid barnafödande, fast istället för smärta var det den bästa njutningen ever. Just att kroppen bara tog över med dunder och brak var otroligt häftigt. Mun mot klitoris blir ju så mjukt att orgasmen blir extra intensiv, troligen pga det mer lugna uppbyggande förloppet. Jag sög sedan Love till klimax med full iver.

Oralsex senare i sexakten

Jag tror jag är en kvinna som verkligen behöver flera stimuli samtidigt och detta var ett häftigt bevis på hur magiskt det då kan bli. Det är så invant hos många att oralsex är ett förspel. Inte alltför sällan bara med slick och ett stimuli dvs på klitoris. I alla fall säger min erfarenhet mig detta. Ja och att suga kuk när mannen kommer är väl också ganska vedertaget även om inte alla praktiserar det såklart. Men jag vill lyfta detta med att tjejen får eller tar för sig av oralsex på slutet av sexakten också. Denna magi jag nu upplevde uppstod helt klart för att slickandet kom in när jag var så uppvärmd.

Och för att jag var uppvärmd på alla sätt. Mentalt, framtill, baktill och mittemellan. 😉

Men sedan förstår jag ju att det finns kvinnor som njuter som mest av bara ett stimuli. Jag undrar om jag är annorlunda här eller om många andra kvinnor tänkt på liknande? Flera stimuli kontra bara ett vid slickande, vad är bäst? Sen är jag nyfiken på om ni ofta har oralsex (på kvinnan) i slutet närmare klimax eller sker det mest som förspel/i den första halvan av sexet? 😊

Nästa inlägg:
Nostalgitripp med nakenbad

27

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00