ANNONS

Kvinnor jag beundrar

/

Liws hemligheter

,

Liws tankar

,

Alla har vi förebilder i livet som vi på olika sätt ser upp till eller åtminstone inspireras av. För min del så är det inte minst på det sexuella området som jag värdesätter viktiga kvinnliga förebilder. Så i detta inlägg vill jag lyfta fram tre kvinnor som jag sett och beundrat en längre tid. Ingen av dessa har jag träffat i verkligheten. Istället har jag fått upp ögonen för dom via nätet.

Detta är kvinnor som brinner för sex och lust. Som vågar visar sig själva och står för sin passion till livet och till sex. Alla tre verkar så mysiga och på olika sätt beundransvärda. Jag listar de nedan utan någon inbördes rangordning.

ORDLUST. Sexrådgivare och författare

ordlust

Ordlust är en sensuell kvinna som bjuder på sig själv både i text och i bild. Hon har en fantastisk talang för att i text och bild framställa sig själv, naturen och annat i en sensuell och erotisk dager. Vi är ungefär lika gamla och vi har skrivit till varandra några gånger. Jag har spontant känt att vi skulle kunna blivit vänner.

Det norrländska lugnet lyser igenom och det är något jag har en förkärlek till av lite olika anledningar, just Norrland. Denna kvinna skriver fantastiskt bra och och är både klok och snygg. Hon driver bolagen ordlustforlag och samtalomlust.

TESS MABON. Relationscoach

Tessmabon

Tess är en kvinna jag verkligen beundrar. Hon är några år äldre än jag och ser verkligen ”killing” snygg ut. Hon verkar vara full av lust till livet och framförallt när det kommer till sex med sin käre make. De har prioriterat sex med varandra 360 dagar per år känns det som….i många år nu. De ser fantastiskt fina ut tillsammans och driver olika projekt ihop. Jag imponeras av att höra när de naket berättar om sitt sexliv ihop. De driver bl a podden Snippets – The lovers podcast och har parcoaching tillsammans.

NAKNA COACHEN. Sex- och relationscoach

naknacoachen

Nakna coachen Linda är en avslappnad och skön kvinna som jag har upptäckt mer och mer det senaste året. Hon erbjuder allt ifrån sexcoaching, kukmassage och senast såg jag att hon höll kurs i fontänorgasmer. Hon verkar brinna för att människor ska kunna njuta av sitt eget kön. Denna iver kan jag verkligen beundra. För det finns så mycket skämskuddar och skam kring när det inte fungerar mellan benen hos folk. Att hjälpa dessa människor och jobba för att få dem att känna sig stolta över sig själva gör verkligen skillnad. Hon gör ett underbart arbete och verkar vara en mysig människa som bryr sig om sina medmänniskor.

Lyfta varandra

Jag skrev nyligen ett inlägg om att jag tycker skambeläggning kvinnor emellan ,framförallt när det kommer till sexualitet, är väldigt tråkigt och beklagligt. Vi behöver istället lyfta varandra och se fördelen med att fler kvinnor vågar visa sig sexuella. För vem vill inte innerst inne kunna njuta av sin kropp…och få vara stolt över denna känsla. Ju fler vi blir desto lättare kommer det bli att våga visa oss som de underbart sexuella varelser vi faktiskt är.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00