ANNONS

Mina utvalda porrklipp del 1

/

Liws porrgömma

,

Ända sedan jag gjorde min förra, och första, porrklippslista för drygt ett år sedan har jag längtat efter att få göra en ny. Jag gillar ju att se på porr och jag älskar att djupdyka i vad som verkligen tänder mig. Och det är smickrande att flera av er läsare engagerat er och tipsat mig om bra porrklipp. Jag hade ju gjort en liten önskelista på sånt jag skulle vilja se bra klipp på. Och jag fick in många superbra tips. Tack för det! Så här kan jag nu bjuda på de bästa.

Jag har plockat ut 10 stycken, men jag kunde inte rangordna dom. De är favoriter på sitt sätt allihop. Jag har testat att titta på alla vid en onanistund och de fungerar varenda en kan jag säga. 😉 I detta första inlägg av två kommer de första 5 klippen presenteras.

Där kvinnan verkligen ser ut att njuta

Tjej i killes famn i säng innan action

Detta klipp fastnade jag för direkt när jag såg det. Det känns som att det bygger på äkta njutning, vilket jag verkligen smälter av. Jag älskar hur han betraktar henne och det lyser verkligen igenom hur mycket han njuter av hennes njutning.

Hon verkar i sin tur helt salig av hans behandling. Denna innehåller nästan allt med parentes för några milda tag om halsen, vilket inte är min cup of tea. Höjdpunkten är att se hans innerliga njutning när hon njuter som mest (4.30) och att han sedan kommer i henne (8.45).


Länk till porrklippet

Två kvinnor som kommer

Två tjejer in action

Detta sexiga klipp får mig nästan att vilja testa sex med bara en kvinna även om det inte riktigt är med på min “bucket list”. Men detta ser väldigt hett ut. Höjdpunkten är för mig vid orgasmerna. Först när den ena kvinnan kommer på liknande sätt som jag kan komma, ca 6 minuter in i filmen. Det blir extra sexigt för mig när jag känner igen mig. Sen att se dem komma om varandra och samtidigt på slutet i en total mishmash av njutning är den andra höjdpunkten (ca 8.40).
Länk till porrklippet

MFM med mycket kyssar

Trekant med två män och mycket kyssar

Det är sexigt med det lugn som detta klipp utstrålar. Att kvinnan är så väldigt mycket i fokus är också väldigt läckert. Att männen känns så inlyssnande är enormt sexigt. När både kvinnan och en av männen kommer på slutet blir ändå min höjdpunkt. Han kommer i henne. Vid ca 9.20 och framåt i filmen.
Länk till porrklippet

Sexig trekant

Kysser mannen medan vän tar bakifrån

Jag gillar ju inte cuckold-grejen, men det är faktiskt lite sexigt på slutet när det kanske touchar detta lite. Hon ber då sin make, som redan har kommit, att kyssa henne medan hans kompis kommer i henne. Höjdpunkten är slutscenen där hon kysser sin man medan vännen kommer i henne (ca 8.10).
Länk till porrklippet

Njutande ansikten

Heta blickar i en dp

Detta korta klipp, även om det är en proffsproduktion och är stylat, får igång mig. Jag älskar att man ser kåta ansikten på alla tre inblandade, vilket jag tycker känns lite mer ovanligt i produktioner. Höjdpunkten är att beskåda att två heta män samtidigt tittar på henne så här kåta. Det gör mig helt knäsvag. Och så är det ju en dp också.😊

Länk till porrklippet


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00