ANNONS

Ögonkontakt vid sex?

/

Liws fantasier

,

Liws tankar

,

Samliw

,

Det här med ögonkontakt vid sex var länge inte min grej. Inte för att jag inte gillade det, men för att jag har behövt gå in i mig själv mycket för att kunna njuta fullt ut av sex och även för att kunna komma. Men nu när jag har lärt mig komma lättare har en helt ny värld av fantiserande om ögonkontakt öppnats upp för mig.

Vändningen i sexlivet

Om jag ska vara ärlig så tog allt en ny vändning kring sexlivet mellan mig och Love sommaren 2017. Allt var bra och orgasmerna fanns innan också, men sexet blev därefter betydligt hetare för mig. Det kan man ju tro berodde på att vi då hade vår första trekant. Och ja den kryddan har hjälpt till men den största anledningen är egentligen en annan.

Mer närvarande när jag kommer

Jag kunde ju tidigare nämligen bara komma tillsammans med en partner om jag koncentrerade mig och gick in i mig själv. Vilket tog ganska lång tid. Men plötsligt upptäckte vi det som, för mig, kändes som ”magi”. Att någon annan kunde styra att/när jag skulle komma. Först gällde ju detta bara Love men det visade sig senare även fungera med en extraman. Denna upptäckt har definitivt gjort vårt sexliv hetare. Jag tror det beror på att jag numera känner mig mer sexuell och het i mina egna ögon när jag vet att jag kan komma med större närvaro. Därifrån har bollen satts i rullning för mer upptäckter kring hur jag kan komma mer aktivt med en partner.

Mina olika sidor vid sex

Det är egentligen lite konstigt att det vände just då, i skarpt läge med massa nervositet och hjärnspöken inför vår första trekant. Innan sommaren 2017 så hade jag två olika och separata delar av mig själv vid sex. Den ena delen var närvarande, eldig och väldigt uttrycksfull och lite djurisk, men långt ifrån orgasmisk. Den andra delen var blundande och helt inåtvänd och koncentrerad, och den fick mig till orgasm.

Kändes inte fulländat

Men det kändes inte alltid så sexigt att ”stänga ute” Love kring min orgasm, vilket lite blev resultatet. För även om han var med och bidrog till att jag fick en orgasm så kunde det ibland bara vara att han fick hålla några fingrar stilla inne i mig liggandes slak bredvid mig efter sex. Jag låg och blundade. Han gillade att betrakta mig och jag kände mig väldigt stolt att jag hade lärt mig komma med en partner. Men om jag ska vara ärlig kände jag mig aldrig helt fulländad. Att var så passiv under en längre tid gav mig orgasm, men gjorde mig inte superkåt. Jag är nog egentligen en väldigt uttrycksfull person som älskar att titta, låta och vara närvarande med den jag har sex med. Men samtidigt är jag väldigt glad i orgasmer. Så att komma betyder mycket. Dessa två delar gick länge inte ihop för mig.

Förvandlningen

Det var först när min man hittade min orgasmpunkt som starten för något nytt kunde ta fart för oss. Jag har många gånger funderat varför det hände vid just detta första trekantstillfälle. Troligen berodde “omvandlingen” på att kyssandet med Mr U samtidigt som Love pillade i mig gjorde att jag inte behövde gå in i mig själv utan gick in i hett kyssande istället. Det var nog det mest avslappnande och “icke orgasmfixerade” jag kunde göra fast jag aldrig hade kunnat lista ut det på förhand. Vi chillade också bara vid tillfället, så inga förväntningar på att komma fanns. Av en slump stod jag denna gång på alla fyra vilket gjorde allt starkare jämfört med att ligga på rygg som jag gjort tidigare. Idag kan jag nästan tycka att jag kommer för snabbt om Love pillar i mig bakifrån och numera föredrar jag att ligga på rygg för att dra ut på det sköna mer. 😊

Inte alla som är bekväma med ögonkontakt

Jag kan undra hur det är med andra. Tittar ni mycket under sex eller strax innan ni ska komma? På senare tid har jag upptäckt att det tänder mig att vid onani titta när jag närmar mig orgasm och fantisera om ögonkontakt med någon just då. Jag har även börjat titta på Love mer under sex, även om det mer är kortare stunder. Men att det bara är korta stunder beror nog mer på Love än mig. Intensiv ögonkontakt är han inte så bekväm med oavsett om det är i sängen eller i vanliga fall. Även om han tycker om att se under sex. Men det är ju skillnad på att vilja titta under sex och att ha lite längre ögonkontakt.

Fantiserar om någon som gillar ögonkontakt

Jag kan fantisera om att vi har en trekant med en extraperson som går igång på lite längre ögonkontakt med mig i kåta stunder. Det känns väldigt intimt och förbjudet. Och det tänder båda mig och Love när vi på ett tryggt sätt touchar det förbjudna. Sen kan jag inte låta bli att tänka på ett blogginlägg av Eldblomma som varnade lite för detta. Hon menar att kvinnor och män här skiljer sig lite. Att det kan bli för mycket känslor för kvinnor med ögonkontakt vid ett tillfälligare sextillfälle. Att män vill ha detta inslag men att de ska veta om att kvinnan kan kära ner sig lättare då. Jag kan nog hålla med om att det som singel och ”på jakt” hade stämt in ganska bra på mig. Men när man är ett par och har det stabilt känns det mest bara upphetsande att fantisera om.


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00