ANNONS

Triss i sexnoveller

/

Liws fantasier

,

Liws tankar

,

Inför sommaren fick jag i uppdrag att skriva tre nya sexnoveller åt amelia. Som vanligt var det ett roligt uppdrag och denna gång valde jag att skriva tre helt olika historier.

Finns nu tillgängliga på nätet

Den första sexnovellen handlar om ett hett möte mellan en kvinna och en rörmokare. Den andra om strandsex med åskådare. Och den tredje om en FMF. Alla tre finns tillgängliga att läsa på amelias hemsida, även om bara de två första är publicerade i tidningen ännu. Se länkar nedan. Faktum är att jag fick den andra tidningen i min hand as we speek. Så vill ni ha lite sexig sommarläsning, håll till godo❣️

Den första om hantverkaren

Den första sexnovellen ”När rörmokaren kommer har jag korsetten på mig” är en fantasi jag har, i dubbel bemärkelse. Ni måste läsa den för att förstå vad jag menar. Den är skriven med en liten twist, så här förblir jag lite hemlighetsfull. Men jag kan meddela att detta hetsade upp mig mycket att skriva om. 😉

Den andra från Loves fantasi

Den andra sexnovellen ”Vi är nakna på stranden med ett okänt par bredvid oss” fick Love vara med och ge lite inspiration till. Den bygger nämligen på en halvsann historia från Loves minnesbank. Han har delvis upplevt denna historia även om det aldrig utvecklade sig i verkligheten såsom jag skriver det. Men det kunde kanske hänt. Den strand som Love upplevde detta på låg dock i Grekland, vilket inte passade att skriva om i dessa coronatider enligt min uppdragsgivare. Så den fick skrivas om lite till att utspela sig på en svensk strand istället, vilket såklart går bra det också. Love har en väldigt idyllisk bild av enskilda stränder där man ostört kan bada nakna och ha sex på stranden. Det är typ bland det sexigaste han vet.

Att ha lite betraktande sex hetsar upp mig mycket i tanken, så detta kan jag absolut fantisera om. Och när jag skulle få ner detta på pränt så välde verkligen fantasin över mig.

Den sista är en FMF i min smak

Den sista sexnovellen ”Kollegan förverkligade min dröm om trekant” är en fantasi kring en FMF-trekant. Dvs en trekant med två tjejer och en kille. Och denna variant tänder jag verkligen på. Som ni vet har jag fastnat mycket för MFM-varianten, men när jag fick släppa loss min fantasi kring en FMF-trekant blev resultatet detta. Till viss del beror det på att idén bygger lite på en “true story”. Jag hade under en kort period en nära kollega som varit ihop med Love en längre tid. Jag märkte att han hade betytt mycket för henne och allt blev ju såklart lite konstigt som nära kollegor. Men det visade sig att jag tyckte hon var jättetrevlig och även om det verkligen inte var något sexuellt mellan oss, så förstod jag ändå varför han hade varit ihop med henne.

Jag älskar att skriva sexnoveller, även om det kräver sitt. Och att skriva en sexnovell behöver ju inte betyda att författaren fantiserar om just dessa saker, men såklart kan det underlätta…😉

Massa sommarkramar från mig till dig! 😍 😍 😍


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00