ANNONS

Jag vill se och höra mannen!

/

Liws porrgömma

,

Kanske är det så att en del av de fantasier man har egentligen är något man innerst inne vill uppleva. Men hur vet man när en fantasi bara är en stark fantasi utan att man vill förverkliga den? För mig blir det tydligt när jag inte ens är med i fantasin.

Kvinnliga ansikten mer i fokus

När jag är riktigt kåt och är ensam och ska kolla på porr händer det att jag sätter på gay-porr, mellan män. Detta kan tilltala mig mycket när jag är väldigt kåt och är själv. Varför har jag undrat. Jo det är att se mäns ansikten jag gillar extra mycket med denna typ av porr. För det är ett faktum att det inte förekommer alls lika ofta i hetero-porr. När det är en kvinna med i ett porrklipp är de oftast hennes ansikte man får se mest i bild. Tyvärr tycker jag.

Mannens ansikte saknas

För mig finns det inget sexigare än att få se även en mans kåta eller saliga ansikte på film. Det är bara så sexigt! Och jag kan bara konstatera att det är i manlig gay-porr det är lättast att hitta mäns njutande ansikten på bild. Troligen för att där vill målgruppen se just män och därmed också deras njutande ansikten. I hetero-porr vill inte den största målgruppen, män, se manliga ansikten på samma sätt. Det här tror jag är nyckeln till mer kvinnlig publik, att visa mer av männen och deras manliga uttryck. För när jag är riktigt kåt är det just detta med ansikten och läten som tänder mig mest, och då inte bara den enas.

Jag är inte med i fantasin

Jag älskar att det är så tydligt när män kommer. Och på film är ju inte allt över när orgasmerna kommit. Man kan ju spola tillbaka och se det bästa flera gånger.;)

Det är kring för-förloppet innan de kommer jag tycker det är som sexigast. När jag har fått på ett gay-klipp har jag testat att skifta över till en MFM-trekant där alla är lite med alla, men då tappar jag kåtheten nästan direkt. I en MFM går jag inte igång på att männen gör något med varandra. Detta gör att det blir tydligt för mig att detta bara är en renodlad fantasi utan verklighetsförankring då jag inte går igång på att fantisera in mig själv i det hela. Jag fantiserar inte heller att det är min man som är med i en gay-scen.

Jag vill se mer uttryck i heteroporr!

Varför ser man inte mer uttrycksfulla män i heteroporr? Män som låter mer och framförallt att man kan se deras njutande ansikte mer i bild. Jo troligen just för att män varit den största målgruppen och de vill se kvinnan. Här är den stora skillnaden om jag skulle regissera porr. Jag skulle vilja visa bådas (eller allas om det är fler än två) ansikten nästan lika mycket som deras kön. Känslouttryck i sexet gör den stora skillnaden för mig, både IRL och när jag kollar på porr. Och kåthet visas faktiskt bäst enligt mig i ansiktet, såklart i kombination med könen. Det kan vara rå eller hårdare porr också, men med känsla i ansiktena.  En äkta kåthet i blicken riktat till den de har sex med.

Icke svartsjuka är sexigt

Det jag med tiden har insett är att jag också tycker det är grymt sexigt med vänskap mellan män. Att män bryr sig om varandra och kan kommunicera sinsemellan. Och det är otroligt sexigt med tanken att två män kan dela en kvinna socialt utan att känna sig hotade av varandra, för att inte tala om när de kan det i sängen. Det tyder för mig på att de inte är speciellt svartsjuka, vilket jag kan tycka är en väldigt sexig egenskap hos en person.

Efterlyser bra porrklipp till ny topplista

Nu efterlyser jag klipp på specifika saker som jag går igång på. Om ni hittar något bra skicka det gärna till min mejl  liw@liwslust.se eller via pm till mig på Sharesome.

Det jag vill ha är bra klipp som innehåller någon eller några av följande punkter:

  • Mannen och kvinnans kåta ansikten visas mycket i bild.
  • MFM där extramannen först kommer i henne och sedan maken också kommer i henne därefter.
  • En scen mellan två eller flera personer med sexigt dirtytalk.
  • Det hörs tydligt att mannen njuter av sexet och/eller när han kommer.
  • Det känns äkta att kvinnan njuter/kommer.
  • MFM där hon skiftar kyssandet mellan männen mycket.
  • Två kvinnor där det är tydligt att de kommer (behöver inte vara fontän).
  • Ett klipp mellan en man och kvinna där mannens anal stimuleras också och man ser att det förhöjer hans njutning.
  • Teasing sex där den som behandlar drar ut på den andres orgasm.
  • En scen där det framgår tydligt att frun och extramannen har hett sex med maken i närheten.

Sen kommer jag sätta ihop en ny topplista över de bästa klippen som jag hittar med er hjälp.


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00