ANNONS

352. Midsommarkram❣️

/

Liws levande

,

Idag vill jag önska er alla en riktigt fin midsommarafton❣️
Midsommar är för mig ganska förknippat med ett lugn och sans och inte speciellt sexuellt. Jag får gräva långt ner i arkivet för att hitta något riktigt ”sexigt”. Och inte ens då blir det riktigt glödhett.
Jag har vänner med betydligt coolare minnen, en som hade sex på en kyrkogård (!), en som flög till Paris tur och retur för ett hett intimt möte och en tredje som snurrade runt med två olika män en midsommarafton. Och det är nästan så att jag kan vara lite avundsjuk på deras halvtokiga midsommarupplevelser och kan fantisera om häftiga och sexuella midsomrar. Det är ju en högtid som egentligen är som gjord för sex.

Så kanske har jag inte skaffat mig det där riktigt heta och mer ”dirty” midsommarminnet. Okej, jag smög in till en ”okänd” kille när han stod i duschen en midsommar för att få en närgången titt, en annan midsommar hade jag dåligt samvete för att jag hade kysst en man på den kritvita stranden kvällen innan och att han sedan hade väntat på mig i flera timmar på midsommarafton. Men jag var inte kär. Sen blev jag passionerat kysst av en mer eller mindre okänd lång 27 åring mitt i ett campingområde när jag var 17 år och var på Öland för firande…och det var ju supercoolt tyckte jag då. Det levde jag på bra länge efteråt.

Som ni hör så får jag se långt tillbaka, ja tillbaka tonåren. Och jag kommer aldrig bli riktigt vuxen om det innebär att jag ska glömma mina tonårsminnen. Men kanske hör tokiga midsommarminnen mer till just tonåren. Sen vi fick barn så har det ju blivit en barnens högtid. Vilket såklart är supermysigt på alla sätt. Och nu är ju mina barn snart i tonårstokiga åldrar själva.

Mitt största och häftigaste midsommarhelgsminne är nog från när jag som tonåring var med föräldrar och kompisar utomlands 1994. Precis som nu var det fotboll på tapeten. Sverige spelade på natten minns jag och klackarna slog i taket…och runt knuten låg en storslagen semesterromans för min del. En där det slog gnistor men ändå på ett perfekt sätt bara blev just en semesterromans. Allt mitt i en salig fotbollsyra.

Nu har ju Sverige vunnit sin grupp i detta fotbolls EM 2021 och det är precis som då sommaren -94 eller som sommaren 2018, att jag kan konstatera att jag älskar mästerskap.

Njut nu och ha en riktigt skön midsommar alla ni fina❣️

Nästa inlägg:
Jag vill se och höra mannen!


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00