ANNONS

351. Starta en sexblogg du också?

/

Liws hemligheter

,

Som de flesta av er nog vet så har jag en topplista över de bästa svenska sexbloggarna. Tyvärr så är utbudet av bra och aktiva sexbloggar ganska litet. Men vi är några stycken i alla fall och de finns såklart med på min topplista. Men det hade varit kul om det hade funnits fler.

Tre nya har tillkommit

Jag hade älskat om det poppade upp lite nya bra sexbloggar med jämna mellanrum. Framförallt som håller igång ett tag. Det hade ju då blivit lite mer variation och ombyte på min sexbloggtopplista och jag hade framförallt haft mycket nytt att läsa och tipsa om. Sedan jag senast uppdaterade min lista på intressanta sexbloggare så har tre nya intressanta sexbloggare dykt upp, alla är kvinnor. Det verkar ju vara vanligast att det är kvinnor som skriver. Det hade varit superspännande om fler par eller män också kunde börja skriva. Men jag är glad för att jag hittade tre nya där en startades i höstas och de andra två nu i våras.

Tips för nya sexbloggare

För dig som kanske är lite sugen på att starta en sexblogg så tänker jag ge dig några tips på vägen.

 1. Blogga under ett alias
  För att kunna skriva öppet och personligt kring sex utan att hämmas så är det bäst att hålla din identitet hemlig. Så skriv under ett alias och se till att minimera det som eventuellt skulle kunna röja din identitet. För folk vill gärna läsa om detaljer och att kunna berätta lite snuskiga sådana gör det där lilla extra.
 2. Var personlig
  De allra bästa sexbloggarna, i mitt tycke, är de som är personliga och som bjuder på sig själva och sitt liv och som har hittat sin grej. Detta utan att sätta sig själv på höga hästar eller för att undervisa andra. Det är superkul att höra om hur andra gör och inspireras av andras sexliv. Och även lära sig av andra. Men så fort det blir opersonligt och mer undervisande så blir det lätt ointressant. Sex ska vara personligt för att bli spännande.
 3. Tala om att du finns
  När man bloggar så vill man ju förstås ha läsare och de hittar dig inte automatiskt. Och till skillnad från vanliga bloggar så kan det vara svårt att dela bloggen på vanliga sociala medier om bloggen är av det lite mer porriga slaget. I mitt fall så har jag ju medvetet valt att inte vara så bildligt porrig för att bloggen ska vara mer delbar. Men det är ändå så att det är svårt att få andra att dela inlägg skrivna på en sexblogg. Så mitt bästa tips är att se till att din blogg listas på ställen som t ex Lustbloggar.se och Bloggportalen. Se också till att tala om för mig att ni finns, så kanske jag kan ta med er på min topplista.
 4. Räkna inte med att tjäna pengar
  Att ha en sexblogg är något man gör för att det är kul. Det är inget ni kommer att tjäna några större pengar på. Inte ens jag som hade turen att komma in bland bloggarna på Amelia har tjänat speciellt mycket pengar på själva bloggen. Samtidigt har det ju varit en bra plattform för mig att utgå ifrån för att t ex skapa vår sexcommunity Hemligg.
 5. Var aktiv!
  Det kan låta som ett enkelt råd men det är ett av de viktigaste, och det är definitivt en av faktorerna jag tittar på när jag tar med nya bloggar på min topplista. Ett blogginlägg är en färskvara och en blogg blir tämligen ointressant att följa om det aldrig eller väldigt sällan uppdateras med nya blogginlägg. Det spelar nästan ingen roll hur intressant ett blogginlägg är om det skrevs för flera år sedan. Såvida det inte är en levande blogg. Utan regelbundet skrivande vill man inte bli en följare.

Jag hoppas jag lyckats få några av er till att bli ”kollegor”. Det hade varit jätteroligt.

Nästa inlägg:
Midsommarkram❣️


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00